Hydrowear

Hydrowear is een Nederlandse producent van beschermende kleding die speciaal voor de offshore ontworpen is. U kunt er dus van uitgaan dat werkkleding van Hydrowear antistatisch is en bescherming biedt tegen water. Maar Hydrowear maakt ook werkkleding voor de bouw en de zware industrie. Als u op zoek bent naar bescherming kunt u er dus op vertrouwen dat de werkkleding van Hydrowear daarvoor gaat zorgen. Bovendien zijn de meeste Hydrowear artikelen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding voorbeelden van high vis werkkleding. Zelfs als er weinig licht in de buurt is, wordt u dus goed gezien wanneer u de beschermende kleding van Hydrowear draagt. Omdat de kleding van dit Nederlandse merk een enorme bijdrage aan de veiligheid op uw werkplek levert, zijn wij blij dat wij via onze webshop een breed assortiment van Hydrowear kunnen aanbieden.

Hydrowear
Filter  
Merken  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Extra's  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Materiaal  

12 producten

Toon
Hydrowear Mierlo Coverall
€ 79,95 € 96,74
Hydrowear Meddo werkbroek
€ 44,95 € 54,39
Hydrowear Markelo Parka
€ 103,95 € 125,78
Hydrowear Moers Pilot Jack RWS
€ 109,95 € 133,04
Hydrowear Moers Pilot Jack
€ 109,95 € 133,04
Hydrowear Minden Coverall
€ 89,95 € 108,84
Hydrowear FR/AS Wamel Fleece
€ 84,95 € 102,79
Hydrowear Mal Amerikaanse overall
€ 57,95 € 70,12
Hydrowear Melk Werkjas
€ 48,95 € 59,23
Hydrowear FR/AS Winter Overall Massa
€ 129,95 € 157,24
Hydrowear Miramas Multinorm FR/AS Parka
€ 82,95 € 100,37
Hydrowear Metz Multinorm FR/AS Bodywarmer
€ 45,95 € 55,60

De snelle opkomst van Hydrowear bedrijfskleding

Hoewel Hydrowear een vrij jong merk is, heeft het bedrijf uit Emmen sinds hun oprichting in 2001 een snelle en flinke groei meegemaakt. Dat komt ook doordat het bedrijf in alle mogelijke wensen van de offshore en de zware industrie voorziet. Werkjassen, overalls, werkbroeken, vlamvertragende fleece jassen; het aanbod aan Hydrowear werkkleding is zeer uitgebreid en u kunt op de betrouwbare werkkleding van dit merk rekenen. Bovendien hebben alle kledingstukken van Hydrowear uit ons assortiment verschillende beschermende eigenschappen, waardoor u met deze werkkleding op alles voorbereid bent. Er wordt niet alleen tegen water, kou, slechte zichtbaarheid en statische ontlading beschermd. Sommige artikelen bieden zelfs bescherming tegen opspattende vloeibare chemicaliën, vonken en de thermische gevaren bij het gebruik van een elektrische boog.

Duurzame werkkleding van Hydrowear

Bovendien wordt de werkkleding van Hydrowear gekenmerkt door zijn duurzaamheid. Wanneer u beschermende kleding van deze fabrikant bestelt, kunt u ervan op aan dat de kleding lang mee zal blijven gaan. Tijdens deze periode zal de kleding u alle bescherming blijven bieden die u op uw werkplek nodig heeft. Het comfort dat zo typerend is voor Hydrowear werkkleding zal u evenmin in de steek laten. Ook tijdens de productie van deze kleding let de fabrikant erop dat ieder proces zo duurzaam mogelijk verloopt. Bovendien maakt het bedrijf altijd werk van goede arbeidsomstandigheden binnen zijn productielocaties. Wanneer u voor werkkleding van Hydrowear kiest, kiest u dus niet alleen voor de best mogelijke bescherming. Hydrowear werkkleding is altijd een duurzame optie.

Online Hydrowear werkkleding kopen

Werkt u in de offshore, de installatietechniek of de industrie en zoekt u de best mogelijke beschermende kleding voor een goede prijs? Dan heeft het zeker zin om u eens in het assortiment aan Hydrowear werkkleding bij Unishore Bedrijfskleding te verdiepen. Koop uw Hydrowear werkkleding online in onze webshop, dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor de bescherming die u wilt hebben. Bovendien wordt alle werkkleding uit ons assortiment bij u op het bedrijf of thuis bezorgd. Daar kunt u dus ook van profiteren als u werkschoenen, werklaarzen, veiligheidsvesten, werkhandschoenen, bouwhelmen, gehoorkappen, veiligheidsbrillen of andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) nodig heeft. In ons ruime assortiment vindt u snel iets waar u wat aan heeft.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.