Hydrowear

Hydrowear werkkleding kopen? Hydrowear is een Nederlandse producent van beschermende kleding die speciaal voor de offshore ontworpen is. U kunt er dus van uitgaan dat werkkleding van Hydrowear antistatisch is en bescherming biedt tegen water. Maar Hydrowear maakt ook werkkleding voor de bouw en de zware industrie. Als u op zoek bent naar bescherming kunt u er dus op vertrouwen dat de werkkleding van Hydrowear daarvoor gaat zorgen. Bovendien zijn de meeste Hydrowear artikelen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding voorbeelden van high vis werkkleding. Zelfs als er weinig licht in de buurt is, wordt u dus goed gezien wanneer u de beschermende kleding van Hydrowear draagt. Omdat de kleding van dit Nederlandse merk een enorme bijdrage aan de veiligheid op uw werkplek levert, zijn wij blij dat wij via onze webshop een breed assortiment van Hydrowear kunnen aanbieden.

Hydrowear Protective Clothing is een Nederlandse producent met een specialiteit in genormeerde regen kleding, hogezichtbaarheids kleding en multinorm kleding. Hun top collecties zijn hun regenkleding Hydrowear Waterproof, Hydrowear High Visibility en Hydrowear Multinorm. Binnen deze collecties maken ze gebruik van hun eigen technieken zoals Simply No Sweat, uiterst waterdicht EN 343 (4,4) en extreem ademende regenkleding retentie (weerstand) van 5,2. Hoe lager de weerstand des te beter de ademhalende factor.

  • Uitgebreide Waterproof collectie met Simply No Sweat extreem waterdichte en ademende regenkleding
  • Uitgebreide High Visibility collectie inclusief regenkleding en kleding met Rijkswaterstaat striping
  • Uitgebreide Multi Norm collectie die voldoen aan verschillende normeringen voor offshore en petrochemie
Lees verder Lees minder

De snelle opkomst van Hydrowear bedrijfskleding

Hoewel Hydrowear een vrij jong merk is, heeft het bedrijf uit Emmen sinds hun oprichting in 2001 een snelle en flinke groei meegemaakt. Dat komt ook doordat het bedrijf in alle mogelijke wensen van de offshore en de zware industrie voorziet. Werkjassen, overalls, werkbroeken, vlamvertragende fleece jassen; het aanbod aan Hydrowear werkkleding is zeer uitgebreid en u kunt op de betrouwbare werkkleding van dit merk rekenen. Bovendien hebben alle kledingstukken van Hydrowear uit ons assortiment verschillende beschermende eigenschappen, waardoor u met deze werkkleding op alles voorbereid bent. Er wordt niet alleen tegen water, kou, slechte zichtbaarheid en statische ontlading beschermd. Sommige artikelen bieden zelfs bescherming tegen opspattende vloeibare chemicaliën, vonken en de thermische gevaren bij het gebruik van een elektrische boog.

Hydrowear Waterproof

De Waterproof collectie is een waterdichte regenkleding collectie gemaakt met de hoogste eisen. Zoals de naam Hydrowear suggereert specialiseren ze in kleding welke geschikt is voor de regen. Hun collectie regenkleding is opgebouwt uit 4 segmenten, Hydrosoft, Tender, Simply No Sweat en Simply No Sweat Light. Al deze collecties voldoen aan EN 343 waterdichtheid klasse 4, voornaamste verschil is hoe ademend deze zijn:

  Waterdichtheid Ademendheid RET-Waarde
Simply No Sweat 4 4 5,3
Simply No Sweat Light 4 4 4,8
Tender 4 3 8,4
Hydrosoft 4 1 -

Hydrowear High Visibility

De High Visibility collectie is een uitgebreide collectie van kleding die voldoet aan hoge zichtbaarheid met de normering EN ISO 20471. De collectie bestaat uit volledige eenkleurige hoge zichtbaarheidskleding en tweekleurige kleding waarbij de delen welke het meeste vuil vangen een donkerdere kleur hebben. Ook in deze collectie zit signaalkleding die voldoet aan de Rijkswaterstaat-normering (RWS) waarbij er extra strepen zijn aangebracht.

Binnen deze collectie is ook regenkleding te vinden die binnen hun Simply No Sweat, Tender en Hydrosoft collecties vallen. Deze collecties hebben de hoogste waterdichtheid mogelijk volgens EN 343 en de hoogste ademendheid.

Hydrowear Multi Norm

De Multi Norm collectie is alle kleding van Hydrowear die voldoet aan EN ISO 11611 (Vlamvertragend) en EN 1149 (Antistatisch). De collectie bestaat uit verschillende segementen van offshore kleding tot high visibility en petrochemie. Dankzij de uitgebreide collectie is er voor elke locatie, bedrijf en taak een geschikte optie om mee te werken. In de collectie zitten onder andere hun Simply No Sweat en Hydrosoft waterdichte werkkleding maar ook Multinorm kleding met RWS strepen en kleding die voldoet aan de eisen van Belgische VIAG.

Duurzame werkkleding van Hydrowear

Bovendien wordt de werkkleding van Hydrowear gekenmerkt door zijn duurzaamheid. Wanneer u beschermende kleding van deze fabrikant bestelt, kunt u ervan op aan dat de kleding lang mee zal blijven gaan. Tijdens deze periode zal de kleding u alle bescherming blijven bieden die u op uw werkplek nodig heeft. Het comfort dat zo typerend is voor Hydrowear werkkleding zal u evenmin in de steek laten. Ook tijdens de productie van deze kleding let de fabrikant erop dat ieder proces zo duurzaam mogelijk verloopt. Bovendien maakt het bedrijf altijd werk van goede arbeidsomstandigheden binnen zijn productielocaties. Wanneer u voor werkkleding van Hydrowear kiest, kiest u dus niet alleen voor de best mogelijke bescherming. Hydrowear werkkleding is altijd een duurzame optie.

Online Hydrowear werkkleding kopen

Werkt u in de offshore, de installatietechniek of de industrie en zoekt u de best mogelijke beschermende kleding voor een goede prijs? Dan heeft het zeker zin om u eens in het assortiment aan Hydrowear werkkleding bij Unishore Bedrijfskleding te verdiepen. Koop uw Hydrowear werkkleding online in onze webshop, dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor de bescherming die u wilt hebben. Bovendien wordt alle werkkleding uit ons assortiment bij u op het bedrijf of thuis bezorgd. Daar kunt u dus ook van profiteren als u werkschoenen, werklaarzen, veiligheidsvesten, werkhandschoenen, bouwhelmen, gehoorkappen, veiligheidsbrillen of andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) nodig heeft. In ons ruime assortiment vindt u snel iets waar u wat aan heeft.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.