Helly Hansen werkschoenen & werklaarzen

Helly Hansen Korting

Helly Hansen werkschoenen of werklaarzen kopen? De werkschoenen en werklaarzen van Helly Hansen hebben een mooi uiterlijk en bieden dankzij de nieuwste technologieën een hoog draagcomfort en goede bescherming. Bij Helly Hansen werkschoene heeft u de keuze uit S1P, S3, non safety, metaalvrije werkschoenen en zelfs schoenen met een BOA-sluiting. Helly Hansen werkschoenen en werklaarzen doen het uitstekend in extreme werksituaties, waarin kwaliteit en functionaliteit direct invloed hebben op uw welzijn, veiligheid en gezondheid.

  • Hoge en lage werkschoenen en werklaarzen (S1P, S3 en non safety)
  • Keuze uit werkschoenen met BOA sluitsysteem (veterloos)
  • O.a. lichtgewicht, metaalvrije, ademende en ESD modellen
  • Dames- en heren modellen verkrijgbaar
Lees verder Lees minder

De ideale HH werkschoenen voor uw werkzaamheden

Zoekt u de ideale werkschoen die bij uw werkzaamheden past? Bij Helly Hansen vindt u altijd een werkschoen dat past bij uw werksituatie. De Helly Hansen werkschoenen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende veiligheidsnormen. Zoekt u bijvoorbeeld een werkschoen met S3 normering? Dan zou de Helly Hansen Chelsea Evolution lijn wel iets voor u kunnen zijn. Deze Helly Hansen werkschoenen hebben een sportieve look, zijn lichtgewicht en dragen erg comfortabel. Bent u binnen werkzaam? Dan kunt u ook kiezen voor een werkschoen met S1P normering. Veel S1P werkschoenen van Helly Hansen hebben een BOA-sluiting. Dit betekent dat de werkschoen veterloos is en dit brengt vele voordelen met zich mee. Een veter is minder duurzaam dan een BOA-sluiting en u loopt ook geen risico meer dat u met uw veters vast kan komen te zitten. Het assortiment heeft topkwaliteit aan Helly Hansen werkschoenen die talloze innovatieve functies bevatten om de veiligheid en comfort van de gebruiker te garanderen.

 

Helly Hansen schoenen

Helly Hansen schoenen zijn niet alleen ontzettend populair als werkschoenen, maar worden ook veel als vrijetijdsschoenen gedragen. De sportieve schoenen zijn ideaal voor mensen die graag in beweging zijn. Ze geven net wat meer ondersteuning dan de normale gymschoen en zijn daardoor perfect voor buitenmensen en hobby wandelaars. Dankzij het mooie design zijn Helly Hansen werkschoenen zeer geschikt als u op zoek bent naar een stoere, sportieve schoen en staan ze zeker niet verkeerd onder uw vrijetijdskleding. 

Het merk Helly Hansen 

Helly Hansen was hét merk dat ooit begon met de productie van waterdichte kleding. Vooral voor vissers en zeilers was Helly Hansen het merk voor de juiste beschermende kleding. Helly Hansen heeft zich daarna heel snel ontwikkeld als pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige, beschermende kleding voor zowel voor werk als in vrije tijd. De jarenlange ervaring en deskundigheid hebben ervoor gezorgd dat Helly Hansen niet alleen kwalitatief goede kleding en werkschoenen produceert voor normale werkzaamheden. Maar ook werkkleding en veiligheidsschoenen die gedragen kunnen worden bij de meest extreme weersomstandigheden en veeleisende werkomgevingen. Helly Hansen werkschoenen zijn erg populair in verschillende branches, waaronder de bouw, steigerbouw, transport & logistiek voor schilders, klussers en meer. Helly Hansen werkschoenen zijn zeer divers en geschikt voor veel werkomstandigheden. Zo zijn er Helly Hansen werkschoenen voor elke werkplek.  

Vragen, of hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Chat bijvoorbeeld via de website met een van onze medewerkers, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.