Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
Wasinstructie
EN 343: Waterdichtheid
EN 343: Ademendheid
EN 14058: Bescherming > -5°C
EN 342 Bescherming < -5°C
EN 20471: High Visibility
Voeringstype

Helly Hansen Winter werkbroeken

Helly Hansen Winter Werkbroeken zijn geschikt voor extreme koud. De broeken zijn uitgevoerd met een lichtgewicht donsvervanger zoals Primaloft. Door dezelfde warmte-isolatie te creëren als dons zonder het logge formaat blijven deze broeken van Helly Hansen flexibel en warm gedurende de koude periodes.

Eigenschappen Helly Hansen Winter werkbroeken:

  • Primaloft superieure warme voering
  • HellyTech waterafstotende buitenshell (EN 342 waterdichtheid klasse 4 of 3)
  • Winterbroeken met en zonder bretels
Lees verder Lees minder

6 producten

Korting 15%
Helly Hansen Manchester Winterbroek 71452
€ 58,65 € 70,97
Korting 15%
Helly Hansen Alna 2.0 Winterbroek CL.1 71490
€ 131,75 € 159,42
Korting 15%
Helly Hansen Alna 2.0 Winter Construction Broek CL.2 71491
Waardering:
80%
€ 161,50 € 195,42
Korting 15%
Helly Hansen Kensington Winter Construction Broek 71437
€ 153,00 € 185,13
Korting 15%
Helly Hansen Heritage Pile Werkbroek 72181
€ 55,25 € 66,85
Korting 15%
Helly Hansen UC-ME Winter Werkbroek Cl1 71455
€ 76,50 € 92,57

Helly Hansen winterbroeken tegen de kou

Een Helly Hansen winterbroek is de ideale keuze voor werkzaamheden in koude temperaturen. Deze broeken zijn namelijk uitgerust met donsvervangers zoals Primaloft. Zo zijn de winterbroeken licht en gewicht, maar toch extreem sterk tegen strenge kou. Gecombineerd met een Helly Hansen trui, winterjas en onderkleding blijft de drager warm tijdens alle activiteiten.

Soorten winterbroeken Helly Hansen

Helly Hansen heeft een uitgebreid assortiment aan Helly Hansen winterbroeken. Iedere collectie heeft haar eigen voordelen, waardoor ook u de ideale winterwerkbroek van Helly Hansen makkelijk weet te vinden. 

Helly Hansen Arctic Winterbroek

De Helly Hansen Artic Pants is een ideale winter werkbroek met het lichtgewichte en soepele Primaloft materiaal als voering. Deze werkbroek, welke te combineren is met onder andere de Arctic Parka en Arctic Jacket, zorgt in samenwerking met de bijbehorende jassen een uitstekende warm winterpak gemaakt vor extreme kou.

Deze is ook te combineren met de Bifrost Winter Parka, Chelsea Evolution Winter Jacket, Kensington Winter Jacket voor een uitstekend winterpak.

Helly Hansen Alna 2.0 Winterbroek en Winterbib

Voor High Visibility werkzaamheden heeft Helly Hansen voor de winter de Alna 2.0 Winterbroeken. Deze broeken zijn geisleerd met PrimaLoft en uitgevoerd met reflectief materiaal en reflectiestrepen komen de varianten op EN ISO 20471 klasse 1 en klasse 2. Gecombineerd met de bijpassende Alna 2.0 Winterjacket en Alna 2.0 Winterparka voldoen ze aan EN 342. Ook kunnen deze winterbroeken geburikt worden in combinatie met de ICU Winterjacket voor hetzelfde effect.

De Alna 2.0 en ICU collectie zijn bovendien de Helly Hansen premium collecties voor hoge zichtsbaarheidskleding.

Helly Hansen Alta Winterbroek

De Alta winterbroek is te combineren met de Alta Winter Jack, CIS Jacket en de Pilotjack voor warmte gedurende de winter. Uitgevoerd met een polyamide isolatie is de werkbroek flexibel en comfortabel. Met hoge zichtbaarheid klasse 2 is het mogelijk om de broek met een jas te combineren voor een totale hoge zichtbaarheid van klasse 3.

De Alta collectie is een hogezichtsbaarheidscollectie van Helly Hansen.

Helly Hansen Aberdeen insulated pants

Voor plekken waar bescherming nodig is vanwege brand- of explosiegevaar is het belangrijk om een beschermende broek te hebben daar tegen, in de Aberdeen collectie vind je werkbroeken die hier aan voldoen. De geisolleerde werkbroek en geisolleerde constructie werkbroek zijn bretelbroeken verkrijgbaar in hoge zichtsbaarheids klasse 1 en 2. Verder voldoen zijn ze volgende de europese normeringen vlamvertragend, antistatisch en bieden ze bescherming tegen de koude.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.