NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Helly Hansen Multinorm werkbroeken

Helly Hansen Korting

Helly Hansen Multinorm Werkbroeken zijn werkbroeken uitgevoerd met EN ISO 11612 vlamvertragend, EN IEC 61482-1-2 vlamboogbescherming en EN 1149-2 antistatisch. Binnen Helly Hansen is dit de Aberdeen collectie met verschillende werkbroeken, zoals winterwerkbroeken en construction werkbroeken met extra holsterzakken.

Eigenschappen Helly Hansen Multinorm werkbroeken:

  • Vlamvertragend
  • Vlamboobescherming
  • Antistatisch
  • Verkrijgbaar met EN ISO 20471 hoge zichtbaarheid
Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

Helly Hansen Multinorm werkbroeken: dubbel veilig en comfortabel

Met een Helly Hansen Multinorm bent u beschermd tegen verschillende soorten gevaren op de werkvloer. Een multinorm werkbroek combineert namelijk werkbroeken met verschillende veiligheidseisen, zodat je minder kans loopt in vervelende situaties terecht te komen. Aangezien beroepen vaak niet in een hokje te plaatsen vallen, is deze broek is uitstekende vondst. Helly Hansen combineert deze funtionaliteiten bovendien met de kwaliteit die u van het merk gewend bent. Zo hebt u dus bijvoorbeeld een broek die vlamvertragend kan werken, die je beschermt tegen de vrieskou en bovendien van hoge kwaliteit is. Daarnaast bewegen deze Helly Hansen Multinorm werkbroeken gewoon mee met uw bewegingen, waardoor ze ook nog een comfortabel zijn.

Heb je wel behoefte een aan broek met een specifieke veiligheidsnorm? Geen probleem. Helly Hansen biedt onder andere ook winterwerkbroeken, regenbroeken en thermobroeken.

Bescherming Helly Hansen Multinorm werkbroeken

Zoals je gewend bent, zijn al onze broeken voorzien van veiligheidsnormen. Deze normen geven aan tegen welke situatie de broek bescherming biedt. Bij de meeste broeken is dat één normering, maar bij een multinorm werkbroek is dat vanzelfsprekend anders. Zij hebben vaak rond de vijf normeringen, en soms nog meer.

Maar wat betekenen de normeringen? Met een EN 11612-normering heb je voor een vlamvertragende functie van de werkbroek, terwijl EN 20471 ervoor zorgt dat je goed zichtbaar bent door reflecterende oppervlaktes op de broek. EN 13034 geeft aan dat de broek bestand is tegen chemische stoffen en EN 11611 beschermt je tegen lasvonken. Een broek met de normerming EN 1149 kan statische lading ontladen.

Om de juiste broek te vinden, noteert u de normeringen die voor u wenselijk zijn in uw nieuwe werkbroek. Om vervolgens helemaal compleet te zijn, kunt u ook bij onze Helly Hansen Multinorm werkjassen kijken voor volledige bescherming.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.