Helly Hansen werkbroeken

Helly Hansen werkbroeken: De eerste keus van vele professionals over de hele wereld. De werkbroeken van HH zijn perfect te dragen in extreme werksituaties. Waar de kwaliteit en functionaliteit van wat u draagt direct van invloed zijn op uw welzijn, gezondheid en veiligheid. De HH werkbroek is gemaakt van kwaliteits materiaal en door ervaren producenten. Zij weten een werkbroek te ontwikkelen voor mensen die echt het verschil willen maken op de werkvloer.

Bijzonderheden Helly Hansen werkbroeken

  • Ook genormeerde werkbroeken, waaronder vlamvertragend, antistatisch en Hi-Vis
  • Werkbroeken met stretch en Cordura verkrijgbaar
  • Ook lichtgewicht, waterdichte en korte broeken verkrijgbaar
  • Werkbroeken met handige extra's zoals o.m. kniezakken, hamerlus en duimstokzak
Lees verder Lees minder

Helly Hansen werkbroeken kopen

Al meer dan 135 jaar ontwikkelt en produceert Helly Hansen hoogwaardige beschermende technische kleding. Daaronder vallen de de Helly Hansen werkbroeken voor zowel werk en recreatie. Deze keuze maken voor de juiste werkbroek kan lastig zijn. Bij Unishore Bedrijfskleding hebben we icoontjes aan de producten toegevoegd. Die helpen u beter te kiezen tussen de Helly Hansen werkbroeken. Zo bent u minder tijd kwijt omdat er gemakkelijk wordt afgebeeld waar een werkbroek tegen beschermd. Elke werkplaats heeft namelijk weer zijn eigen vereiste. Daarnaast zijn niet alle functies of werkzaamheden hetzelfde. De HH werkbroeken bieden uitkomst. Er zijn verschillende werkbroeken zodat u altijd de broek vindt die bij u past. Tijdens de werkzaamheden kan het voorkomen dat u smeer of ander vuil op uw kleding terecht komt. De Helly Hansen werkbroeken kunnen tegen wat vuiligheid. Wilt u een werkbroek die u op en top beschermd en zit als gegoten? Kies dan voor stijlvolle kwaliteit en comfort van Helly Hansen werkbroeken. In de webshop kunt u gemakkelijk navigeren en bestellen. Dat is het gemak van Unishore Bedrijfskleding. 

Helly Hansen specialist in werkkleding en werkschoenen

Of u nu kiest voor werkschoenen, onderkleding, fleece, werkbroeken, werkjassen, overalls, polo's, sweaters of T-shirts, alle producten van Helly Hansen presteren voortreffelijk in de meest uiteenlopende (werk)omgevingen. Helly Hansen heeft een uitzonderlijk gevarieerd assortiment werkkleding en veiligheidsschoenen met alle kenmerken die veeleisende dragers graag willen ervaren tijdens het werken in extreme arbeidsomstandigheden. Wij zijn uw specialist in het geven van advies op maat op het gebied van veiligheid, functionaliteit en comfort. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen de juiste keuze te maken.

 

Stijlvolle werkbroeken van Helly Hansen garanderen optimale bescherming

Helly Hansen doet nooit concessies op het gebied van stijl en prestaties. Dit resulteert in betrouwbare werkkleding waarbij aan alles is gedacht, van handige functies en technologische snufjes tot draagcomfort. Elke technische eigenschap van een Helly Hansen werkbroek dient een bijbehorend doel. Op die manier kunt u elke dag in alle weersomstandigheden optimaal presteren op een stijlvolle en comfortabele wijze.

Vragen, of hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier of een e-mail naar. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0223-661300 op werkdagen tussen 07.30 uur en 17.00 uur. U bent altijd welkom in een van onze fysieke winkels in Zwaag of Den Helder. 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.