NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Volume (Liters)
Prijs
Sluiting
Eigenschappen
Extra's
Materiaal

Helly Hansen tassen

Helly Hansen Korting

Helly Hansen tassen zijn al jaren geliefd bij bedrijven en professionals in onder meer de offshore. De tassen zijn sterk en duurzaam. Daardoor zijn ze geschikt om ruw mee om te gaan, zoals vaak nodig is in bepaalde werksituaties. De tassen zijn uitgerust met handige extra’s en slimme toevoegingen die specifiek voor werksituaties bestemd zijn. Hierbij kunt u denken aan een EHBO-zak of een identiteitskaarthouder.

Bijzonderheden Helly Hansen tassen:

  • Waterdichte en winddichte super sterke materialen
  • Populaire lichtgewicht duffelbags met verschillende compartimenten
  • Specifiek model voor offshore verkrijgbaar
  • Stevige, robuuste werktassen die tegen een stootje kunnen
Lees verder Lees minder

8 producten

Korting 10%
Helly Hansen Duffel Bag 50L 79572
Waardering:
100%
€ 60,30 € 72,96
Korting 10%
Helly Hansen Duffel Bag 70L 79573
Waardering:
100%
€ 67,50 € 81,68
Korting 10%
Helly Hansen Duffel Bag 90L 79574
Waardering:
90%
€ 76,50 € 92,57
Korting 10%
Helly Hansen Duffel Bag 120L 79575
Waardering:
100%
€ 85,50 € 103,46
Korting 10%
Helly Hansen Oxford Backpack 20L 79584
€ 63,00 € 76,23
Korting 10%
Helly Hansen Kensington Trolley 95L 79579
€ 153,00 € 185,13
Korting 10%
Helly Hansen Kensington Trolley 45L 79578
€ 126,00 € 152,46
Korting 10%
Helly Hansen Work Day Back Pack 27L 79583
Waardering:
100%
€ 82,80 € 100,19

Helly Hansen tassen voor zware omstandigheden

Er zijn beroepen waarvoor u benodigdheden mee moet nemen. De offshore is daar een belangrijk voorbeeld van. Als u langere tijd op zee aan het werk bent, neemt u veel spullen mee en deze moeten goed beschermd worden tegen de soms zware omstandigheden waar u mee te maken krijgt. In zo’n geval kiest u niet voor de eerste de beste tas. Helly Hansen weet als Scandinavisch bedrijf hoe zwaar het weer op zee kan zijn en heeft daarom verschillende tassen ontworpen die dat weer aankunnen. In sommige branches is het nu eenmaal nodig om ruw met de tassen om te gaan en de tassen van Helly Hansen kunnen daar gewoon tegen.

Verder is het aanbod aan Helly Hansen tassen bijzonder gevarieerd. Niet alleen zijn de tassen in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat u uw keuze kunt laten afhangen van de hoeveelheid spullen die u meeneemt, maar ook in verschillende types. We hebben Helly hansen trolleys in de aanbieding die u gemakkelijk achter zich aan rolt, maar ook Helly Hansen duffelbags die over de schouder te dragen zijn en zelfs handige Helly Hansen rugzakken. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt u zelfs een Helly Hansen tas kopen die speciaal voor de offshore gemaakt is. Kortom: met een Helly Hansen tas uit onze webshop bent u op alles voorbereid.

Waterbestendige tassen van Helly Hansen

Bent u op zoek naar een reistas voor professioneel gebruik? Let dan als u zich oriënteert op de materiaalkeuze. Alle Helly Hansen tassen zijn gemaakt van waterbestendige stoffen als nylon en vinyl, waardoor de inhoud in deze tassen zelfs op zee droog blijft. Dat is zelfs het geval bij de rugzakken van het merk. Kiest u voor een Helly Hansen tas, dan weet u dus zeker dat de inhoud van uw tas de bescherming krijgt die het nodig heeft om de zwaarste omstandigheden op uw werk te kunnen trotseren. Daar is rekening mee gehouden in alle details van de tassen, bijvoorbeeld ook in de ritssluitingen.

De tassen van Helly Hansen zijn verkrijgbaar met een inhoud tussen de 30 en de 120 liter. Veel van deze tassen zijn goedgekeurd volgens de richtlijnen voor handbagage van de meeste airliners en kunnen dus ook gebruikt worden als u een keer niet aan het werk bent en op vakantie wilt. De duffelbags zijn bijvoorbeeld in vier verschillende afmetingen te verkrijgen. De Helly Hansen Offshore bag is maar in één afmeting te bestellen, maar dit is wel exact de afmeting die in helikopters is toegestaan. Uiteraard zijn Helly Hansen tassen ook makkelijk in gebruik, zodat het meenemen altijd eenvoudig is.

Online Helly Hansen tassen kopen

Voor de beste bescherming van uw spullen kiest u voor een van de Helly Hansen tassen uit het assortiment van Unishore Bedrijfskleding. Dan weet u tenminste zeker dat de inhoud de bescherming krijgt die het nodig heeft. U kunt alle Helly Hansen tassen voor op het werk online kopen in onze webshop. Daar vindt u overigens ook de beste werkkleding, werkjassen, werkbroeken en overalls van Helly Hansen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.