NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Wasinstructie
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Helly Hansen High Visibility shirts & T-shirts

Helly Hansen Korting

Helly Hansen High Visibility Shirts zijn ideaal op locaties waar zichtbaarheid belangrijk is maar een t-shirt wenselijk is vanwege de warme temperaturen. De verschillende t-shirts hebben unieke designs maar zijn allemaal gekeurd voor hogezichtbaarheid. Door de ademende t-shirts blijft de drager koeler gedurende extreem zonnige dagen.

  • Diverse stofsamenstellinge
  • Gekeurd volgens EN ISO 20471
  • Ook lange shirts verkrijgbaar
Lees verder Lees minder

7 producten

Korting 10%
Helly Hansen Addvis Tee CL.2 79092
€ 29,70 € 35,94
Korting 10%
Helly Hansen ICU Lifa Active Hi Vis T-Shirt 75113
€ 49,50 € 59,90
Korting 10%
Helly Hansen ICU T-Shirt CL.1 79271
€ 47,70 € 57,72
Korting 10%
Helly Hansen Addvis Longsleeve CL.3 79093
€ 31,50 € 38,12
Korting 10%
Helly Hansen ICU Lifa Active Hi Vis Crewneck 75111
€ 54,00 € 65,34
Korting 10%
Helly Hansen ICU Lifa Active Hi Vis Half Zip 75110
€ 58,50 € 70,79
Korting 10%
Helly Hansen Addvis T-Shirt Cl 1 79254
€ 29,70 € 35,94

Helly Hansen High Visibility

Helly Hansen biedt een uitgebreide collectie aan High Visibility met verschillende kwaliteiten en functionaliteiten. Van de simpelere Addvis collectie tot de UC-ME en Alna 2.0. De Addvis collectie biedt de basislaag bovenkleding voor High Visibility, de modern gestijlde ICU collectie heeft behalve meer stijl ook een fittendere pasvorm.

In de collecties UC-ME, ICU en Alna 2.0 biedt Helly Hansen dan weer de buitenlaag kleding. UC-ME (U See Me) is de collectie met de minste functionaliteit en houdt zich nog aan de wat oudere uitstraling zoals de voorgaande Alta collectie. In de Alna 2.0 collectie vind je een iets stijlvollere kledingstijl en meer functionaliteit zoals stretch in de broeken en in sommige jassen, ook is deze collectie uitgevoerd met primaloft in de winterjassen. De ICU collectie biedt beide functionaliteit en een moderne uitvoering met kleding onder andere met Stretch, Primaloft maar ook moderne zwarte vlakken met striping. De ICU collectie biedt de warmste winterjassen voor comfort het gehele jaar rond.

Rode High Visibility

Helly Hansen biedt ook Rode High Visibility aan in hun Addvis, UC-ME en Alna lijnen. Waar Oranje de hoofdkleur is in Nederland en Geel gebruikt wordt op locaties buiten de wegen om, wordt Rood in sommige landen gebruikt als hoofdkleur maar ook als de kleur voor hulpverleners zoals bijvoorbeeld de Wegenwacht, Ambulance Personeel en Reddingswerkers. Hierdoor kan op sommige locaties Rode High Visibility gewenst zijn en ook voor deze landen en situaties biedt Helly Hansen geschikte werkkleding.

High Visibility Werkkleding met Logo

Unishore Bedrijfskleding biedt een uitgebreide collectie aan High Visibility Werkkleding, eigenlijk alle High Visibility werkkleding is geschikt voor het aanbrengen van logo's. In de meeste gevallen zal dit zijn door werkkleding bedrukken maar het kan ook zijn dat de werkkleding geborduurd wordt zoals bij softshells. We hebben onze eigen experts binnen het bedrijf op borduren en bedrukken, wij kunnen dan ook het borduren en bedrukken in eigen huis aanbieden waarmee wij de lijnen kort houden en de juiste informatie kunnen verschaffen.

Meer High Visibility Werkkleding

In onze uitgebreide catalogus bieden we high visibility aan van verschillende merken met onder andere Helly Hansen, Hydrowear, Tricorp, Havep en Mascot. Dankzij onze uitgebreide collectie aan merken kunnen we altijd de meest geschikte werkkleding aanbieden voor de situatie.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.