NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
Sluiting
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Materiaal
EN 343: Waterdichtheid
EN 343: Ademendheid
EN 20471: High Visibility

Helly Hansen regenbroek

Helly Hansen Korting

Trotseer de regen met onze Helly Hansen regenbroeken. Wanneer u regelmatig buiten werkzaam bent is het dragen van een comfortabele regenbroek van Helly Hansen zeker een aanrader. Helly Hansen regenbroeken en regenjassen zijn wereldwijd een bestseller met een hoogwaardige bescherming bij natte weersomstandigheden. Bij Unishore Bedrijfskleding hebben we een uitgebreide collectie Helly Hansen regenbroeken. Kortom, voor ieder wat wils! 

havepkorting

Lees verder Lees minder

7 producten

Korting 10%
Helly Hansen Voss Regenbroek 70480
Waardering:
95%
€ 30,60 € 37,03
Korting 10%
Helly Hansen Mandal Regenbroek 70429
€ 30,60 € 37,03
Korting 10%
Helly Hansen Gale Regenbroek 70485
Waardering:
93%
€ 39,60 € 47,92
Korting 10%
Helly Hansen Manchester Regenbroek 70427
€ 49,50 € 59,90
Korting 10%
Helly Hansen Alta Regenbroek 70460
€ 45,00 € 54,45
Korting 10%
Helly Hansen Alna 2.0 Rain Werkbroek 70497
€ 76,50 € 92,57
Korting 10%
Helly Hansen Manchester Winterbroek 71452
€ 62,10 € 75,14

Helly Hansen regenbroeken kopen

Bij Helly Hansen begrijpen ze dat een regenbroek niet alleen waterdicht moet zijn, maar ook comfortabel. De Helly Hansen regenbroeken zitten niet in de weg bij dagelijkse bezigheden en zorgen er zo voor dat u zonder belemmering uw werk kan verrichten. Sommige Helly Hansen regenbroeken hebben zelfs eigenschappen die goed van pas kunnen komen. Denk aan afsluitbare zakken en reflecterende striping. De regenbroeken van Helly Hansen zijn zeer geschikt voor op de fiets, tijdens het wandelen maar ook wanneer u een regenbui mee pakt op de boot. Naast de regenbroeken heeft het assortiment Helly Hansen regenjassen en Helly Hansen regenbibs. Kijk voor het gehele assortiment regenkleding bij onze Helly Hansen regenkleding.  

Regenbroek van Helly Hansen online bestellen

U heeft bij Unishore Bedrijfskleding een ruimte keuze uit Helly Hansen regenbroeken. Helly Hansen heeft een ruime voorsprong op andere fabrikanten als het om het fabriceren van regenkleding gaat. Deze voorsprong waarborgen ze door continue bezig te zijn met het verbeteren van producten. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen inspireren altijd tot nóg drogere of nóg meer comfortabele regenkleding. Helly Hansen is van oorsprong een Noors bedrijf. De oprichter zocht een manier om zeelieden beter te beschermen tegen de natte werkomstandigheden op zee. Door te experimenteren met verschillende materialen werd de werkkleding waterbestendig gemaakt. Helly Hansen heeft 140 jaar ervaring in waterdichte werkkleding. Dit resulteert een ruim assortiment aan waterbestendige kleding. De Helly Hansen regenbroeken zijn door de vele jaren ervaring uitstekend samen gesteld. 

Advies Helly Hansen regenbroek

Heeft u een aantal mooie Helly Hansen regenbroeken gevonden, maar vindt u het maken van een keuze nog wat lastig? Onze specialisten denken graag met u mee over de optimale keuze die aansluit bij uw behoeftes. U kunt hiervoor ons contactformulier invullen, een chat starten op de website of een e-mail sturen. 

 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.