Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
Sluiting
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Helly Hansen regenbibs

Helly Hansen regenbibs. Wanneeer er de gehele dag gewerkt wordt in de regen kan een regenbroek afzakken, bij een bib is zijn hiervoor bretels om dit te voorkomen. Een andere voordeel van een regenbib is het grotere oppervlakte wat beschermd wordt tegen regen. Bij Unishore Bedrijfskleding hebben we een uitgebreide collectie Helly Hansen regenbibs. Kortom, voor ieder wat wils! 

Eigenschappen Helly Hansen regenbibs:

  • Regenbibs bieden de ultieme regenbescherming
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Jarenlange ervaring van Helly Hansen voor regenkleding
Lees verder Lees minder

4 producten

Korting 15%
Helly Hansen Storm Rain Bib 70583
Waardering:
100%
€ 59,50 € 72,00
Korting 15%
Helly Hansen Gale Rain Bib 70582
Waardering:
100%
€ 51,00 € 61,71
Korting 15%
Helly Hansen Mandal Bib 70529
Waardering:
93%
€ 37,40 € 45,25
Korting 15%
Helly Hansen Alta Bib 70570
€ 63,75 € 77,14

Regenbibs van Helly Hansen

De regenbibs van Helly Hansen zijn ideaal te combineren met de Helly Hansen regenjassen, waar een regenbroek bescherming biedt tegen regen kan deze afzakken en kan er water omhoog spatten onder de regenjas. Een regenbib biedt de bescherming wat hoger op en dankzij de bretels kan deze niet afzakken voor goede bescherming tegen regen. 

De regenbibs voldoen aan EN 343 bescherming tegen neerslag en dienen gecombineerd te worden met een regenjas en regenlaarzen voor volledige regen bescherming. De verschillende Regenkleding collecties van Helly Hansen bieden allemaal een eigen bijpassende regenbib voor de beste bescherming.

Meer regenkleding kopen?

Unishore biedt een uitgebreide collectie aan regenkleding die voldoet aan EN 343. De verschillende merken en types bieden bescherming van simpele regenbescherming tot high visibility en multinorm regenbescherming voor werkomgevingen waar meer bescherming nodig is. Kijk bijvoorbeeld bij onze selectie regenjassen, regenbroeken en regenoveralls, ook hebben we verschillende regenpakken van een broek en jas.

Regenkleding bedrukken?

Als u voor uw bedrijf regenkleding koopt dan is het vaak prettig als de bedrijfs of organisatie logo's zichtbaar zijn de op kleding. Hiermee is uw werknemer ook herkenbaar tijdens slechtere weercondities. Wij kunnen de regenkleding bedrukken met logo's of tekst. Wij adviseren meestal de regenjassen en overalls te bedrukken, dit omdat deze de meeste zichtbaarheid bieden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.