NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Helly Hansen regenkleding

Helly Hansen Korting

Helly Hansen regenkleding is de bestverkochte professionele regenkleding ter wereld. Het is niet zo vreemd dat Helly Hansen marktleider is in regenkleding. Het bedrijf is namelijk de uitvinder van regenkleding en in al die jaren is het zijn ontwerpen continu blijven verbeteren. De waterdichte kleding van Helly Hansen voldoet aan normen die driemaal strenger zijn dan de normen die zijn opgelegd door de handel.

Bijzonderheden Helly Hansen regenkleding:

  • Voldoet aan de strengste eisen in regenkleding (EN 343)
  • Zeer populair in de visserij en bouw
  • Hi-Vis, winddichte, ademende en koudebestendige modellen verkrijgbaar
  • Regenjassen, regenbroeken en accessoires
  • Verschillende collecties Helly Hansen regenkleding verkrijgbaar
Lees verder Lees minder

Helly Hansen: anderhalve eeuw ervaring met regenkleding

De regenjassen en regenbroeken van Helly Hansen zijn zo goed door de feedback uit alle industrietakken die het bedrijf in de afgelopen anderhalve eeuw ontvangen heeft. Van vissers tot medewerkers op olieplatforms: iedere branche maakt vandaag de dag graag gebruik van de regenkleding van Helly Hansen. Deze ervaring biedt Helly Hansen een voorsprong die ten goede komt aan de dragers van het merk. En die voorsprong had het bedrijf van het begin af aan. In 1870 was oprichter Helly Juell Hansen namelijk degene die de regenjas uitvond. Dat was een nuttige uitvinding voor Scandinavische vissers en schippers, die daardoor veel droger bleven tijdens hun barre tochten over de zeeën in die regio.

In die dagen gebruikte Helly Hansen daar katoen voor dat in lijnzaadolie gedoopt werd. Inmiddels heeft de producent nieuwe materialen en handigere manieren gevonden om u droog te houden tijdens uw werkzaamheden. Verder weet Helly Hansen dat hun professionele regenkleding op het werk gedragen wordt en daar heeft het bedrijf de ontwerpen ook op aangepast. De regenjassen en regenbroeken moeten u bij uw dagelijkse bezigheden zo min mogelijk in de weg zitten, zodat u niet alleen droog, maar ook uiterst comfortabel aan het werk kunt. Sommige van de regenkleding heeft zelfs eigenschappen die u op het werk goed van pas komen, zoals goed afsluitbare zakken, hamerlussen en reflecterende strepen.

Helly Hansen regenkleding collecties

Helly Hansen heeft een groot deel van zijn werkkleding opgedeeld in verschillende Helly Hansen collecties. Zo zijn de Helly Hansen Oxford collectie en de Helly Hansen Chelsea collectie geliefd bij mensen die op zoek zijn naar representatief ogende bedrijfskleding en staat de Helly Hansen Fakse collectie bekend om zijn vlamvertragende en antistatische werking. Met regenkleding als specialisme ligt het voor de hand dat Helly Hansen ook collecties heeft die volledig aan regenkleding gewijd zijn. De Helly Hansen Voss collectie, de Helly Hansen Potsdam collectie, de Helly Hansen Mandal collectie en de Helly Hansen Gale collectie bestaan bijvoorbeeld uit hoogwaardige regenkleding voor zware weersomstandigheden op het werk.

Collectie Materiaal Gewicht Sector
Storm 100% PVC op polyester 310 g/m2 Visserij & Zee
Gale 100% PU op polyester 240 g/m2 Constructie, installatie, agricultuur
Voss 100% polyester 170 g/m2 Vrije tijd, bezorgen, transport
Mandal 100% polyester met PVC coating 410 g/m2 Zwaardere werkzaamheden, visserij, offshore, 
Alta (Selectieve modellen) 100% polyester 170 g/m2 Werkzaamheden met hoge zichtbaarheid

Daarnaast heeft Helly Hansen collecties waarin de bescherming tegen de regen volgens de veiligheidsnormering EN 343 met andere vormen van bescherming gecombineerd wordt. De Helly Hansen Alta collectie verhoogt bijvoorbeeld ook uw zichtbaarheid conform de richtlijnen in de norm EN 20471 door middel van opvallende kleuren en reflectiestriping. Ook sommige artikelen in de multinorm collecties van Helly Hansen, zoals de Helly Hansen Aberdeen collectie, bieden een betrouwbare bescherming tegen de regen. Wilt u daarnaast dat de regenkleding extra herkenbaar is? Dan kunnen we bij Unishore Bedrijfskleding ook al uw Helly Hansen werkkleding bedrukken met een logo of tekst.

Helly Hansen regenkleding online kopen

De voorsprong die Helly Hansen door het ontwerpen van regenkleding op de rest van de fabrikanten heeft is het merk nooit meer kwijtgeraakt. Dat komt natuurlijk ook doordat het bedrijf altijd bezig is gebleven met het verbeteren van zijn producten. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen inspireren altijd tot nog drogere of comfortabeler regenkleding. U kunt deze Helly Hansen regenkleding online kopen in onze webshop. Dan weet u ook nog eens zeker dat u de werkkleding snel geleverd krijgt en dat u er een goede prijs voor betaalt. Ook uw werkkleding bedrukken of borduren is bij ons bijzonder voordelig.

Of u nu kiest voor werkjassen, overalls, werkbroeken, werkschoenen, onderkleding, fleece, polo’s, truien of shirts, alle producten van Helly Hansen presteren uitmuntend in zelfs de meest extreme werkomstandigheden. Helly Hansen heeft een uitzonderlijk breed assortiment aan regenkleding, werkkleding en veiligheidsschoenen met alle kenmerken die veeleisende dragers wensen tijdens het werken in mogelijk riskante werkomgevingen. Wij zijn specialist in advies op maat op het gebied van veiligheid, functionaliteit en comfort. Wij assisteren u graag om de juiste keuze te maken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.