Helly Hansen polo's

Helly Hansen polo kopen? Dan weet u zeker dat u altijd stijlvol en comfortabel gekleed op pad gaat. HH polo's zijn van uitstekende kwaliteit met een modern ontwerp. De polo's van Helly Hansen zijn geschikt voor verschillende branches, waaronder bouw, transport & logistiek. De polo's van Helly Hansen zijn ook erg populair en fijn om te dragen in uw vrije tijd. 

Bijzonderheden Helly Hansen polo's:

  • Duurzaam en van hoge kwaliteit
  • Geschikt voor werk en vrije tijd
  • Verschillende normeringen zoals antistatisch, vlamvertragend en bescherming tegen elektrische vlamboog
  • High Visibility polo’s en ademende modellen verkrijgbaar
  • Polo borduren of polo bedrukken? Dit doen wij in eigen huis
Lees verder Lees minder

Helly Hansen polo kopen

Al meer dan 140 jaar kunnen wij genieten van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige kleding en polo's die Helly Hansen produceert voor werk en privé. De werkkleding van Helly Hansen is perfect te dragen in werksituaties waarin uw kleding optimale bescherming moet bieden, maar ook in uw vrije tijd kunt u het comfort en modieuze uitstraling van Helly Hansen beleven. Helly Hansen polo’s zijn er voor heren en dames. Het is een kledingstuk is ontzettend comfortabel. Daardoor zijn Helly Hansen polo’s geliefd voor het dragen in vrije tijds besteding. 

Polo’s van Helly Hansen voor u of uw bedrijf

De kleding van Helly Hansen heeft een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit, design en prestaties. Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbare Helly Hansen polo’s waarbij aan alles is gedacht: van handige functies en technologische snufjes tot draagcomfort. Een poloshirt van Helly Hansen is zeer geschikt om te voorzien van een bedrukking of borduring van uw logo, naam of andere tekst. Dit maakt de Helly Hansen polo ook een ideaal geschenk voor uw gehele team, maar ook voor uw relaties. Door uw eigen logo of tekst aan uw Helly Hansen polo toe te voegen, maakt u de polo uniek en straalt uw eigen boodschap uit, elke keer als iemand hem draagt. Een team zal eenheid uitstralen wanneer ze een outfit hebben die symbool staat voor het team. Een Helly Hansen polo kan daarbij helpen. Door een logo te bedrukken op de hh polo, kan dat worden versterkt. Een outfit voor het team draagt bij aan het teamgevoel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Unishore Bedrijfskleding. 

Helly Hansen polo laten bedrukken of borduren?

Unishore Bedrijfskleding heeft zeer veel ervaring in het personaliseren van werkkleding. In onze eigen studio bedrukken en borduren wij zelf uw (bedrijfs)kleding. Op die manier kunnen wij snel voldoen aan al uw wensen. Uw eigen polo met opdruk of borduring is al mogelijk vanaf 1 stuk, in 1 kleur! Meer informatie over bedrukken en borduren van werkkleding van Helly Hansen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail.

 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.