Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Materiaal (hoofdbescherming)
Wasinstructie
Eigenschappen
Materiaal

Helly Hansen thermo accessoires

Helly Hansen Korting

Helly Hansen Thermo Accessoires zijn ideaal tijdens de koude wintermaanden. De verschillende fleece en lifa colsjaals en balaclava's bieden bescherming tijdens de lage temperaturen. Gecombineerd met een thermoset creëren deze accessoires de eerste beschermlaag bij koude weeromstandigheden.

Eigenschappen Helly Hansen Thermo Accessoires:

  • Colsjaals bieden koudebescherming van de nek
  • Balaclava's zijn ideaal onder een helm of capuchon
  • Fakse accessoires zijn voorzien van vlamvertragende en antistatische eigenschappen
Lees verder Lees minder

5 producten

Korting 10%
Helly Hansen Lifa Merino Nekwarmer 79706
Waardering:
100%
€ 19,80 € 23,96
Korting 10%
Helly Hansen Lifa Merino Balaclava 79707
€ 18,90 € 22,87
Korting 10%
Helly Hansen Fakse Long Neck 79871
Waardering:
80%
€ 18,90 € 22,87
Korting 10%
Helly Hansen Fakse One Layer Balaclava 79872
Waardering:
80%
€ 18,90 € 22,87
Korting 10%
Helly Hansen Lifa Merino Pro Balaclava 79365
€ 31,50 € 38,12

Helly Hansen thermo accessoires

Ben je op zoek naar Helly Hansen thermo accessoire om goed voorbereid de winter in te gaan? Dan ben je hier op het jusite adres. Unishore Bedrijfskleding heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan thermo accessoires van Helly Hansen. In de wintermaanden is het belangrijk dat je goed warm blijft tijdens jouw werkzaamheden. Hierbij kunnen balaclava's en nekwarmers helpen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen accessoires uw werkzaamheden ondersteunen. Als u tijdens koude dagen aan het werkt bent, is het van belang om het juiste ondergoed en de juiste onderkleding aan te hebben.

Helly Hansen Thermo accessoires personaliseren

Bij Unishore Bedrijfskleding is het mogelijk om Helly Hansen accessoire te personaliseren. Een logo borduren of bedrukken kan helpen bij naamsbekendheid, maar je kan een accessoie met logo ook cadeau doen als relatiegeschenk. De Helly Hansen thermoaccessoires houden veel warmte vast met name de accessoires met Lifa vezels. Lifa is een orginele Helly Hansen eigenschap. Lifa vezels houden 60% meer warmte vast dan de normale polyester en zijn ook nog eens 40% lichter. Door de goede vocht afvoer blijft de huid ook beter droog en zijn de accessoires snel drogen.

Thermo accessoires online kopen van Helly Hansen

In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vind je alle accessoires op één plek. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je gemakkelijk bij ons bestellen en zorgen wij ervoor dat het gewenste accessoires snel bij jouw thuis aankomt.

Maak de look compleet door jouw thermoaccessoire te combineren met andere thermokleding zoals een thermobroek of thermoshirts van Helly Hansen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.