Helly Hansen thermo & onderkleding

Helly Hansen Korting

Helly Hansen onderkleding online kopen: de thermokleding van Helly Hansen voelt aan als een tweede huid, heeft een hoge thermische werking, biedt optimale ventilatie, beschermt u tegen bacteriën en is uitermate comfortabel. De onderkleding van Helly Hansen is onderverdeeld in verschillende collecties voor warme en koele omstandigheden, dit kan op uw werk zijn, maar ook tijdens het sporten of andere (buiten) activiteiten.

Bijzonderheden Helly Hansen onderkleding:

  • HH Lifa (Synthetisch, voor lage mate van activiteit in warm weer of als basislaag op koude dagen)
  • HH Lifa Active - (Synthetisch, voor hoge activiteit in warme omstandigheden, UPF40, Hi-Vis)
  • HH Lifa Max (Synthetisch, warmste basislaag die ideaal is voor laag- tot middelactieve bezigheden)
  • HH Lifa Merino (Met merino wol dat niet prikt, voor hoge mate van inspanning op koude dagen)
  • HH Fakse (Vlamvertragend / Antistatisch)
Lees verder Lees minder

Helly Hansen thermokleding collecties

Start uw perfecte werkuitrusting altijd met onderkleding die u warm en droog houdt. De ultieme onderkleding zit comfortabel en zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk transpireert. Let bij de aanschaf van uw onderkleding op een perfecte pasvorm, vochtregulerende en ademende eigenschappen en eventueel versterking in de stof waar nodig. Helly Hansen biedt verscheidene modellen onderkleding aan in ons gevarieerde online aanbod. U kunt hierbij denken aan thermo ondergoed, Long Johns, balaclava’s, onderhemden en sokken. Natuurlijk kunt u onze thermo ondergoed en onderkleding ook voor sportactiviteiten gebruiken.

Lifa in Helly Hansen thermokleding

LIFA® is een extreem lichte basislaag die perfect is voor de herfst en winter. Helly Hansen Stay Warm® biedt lichte isolatie en vochtregulering via de 100% enkellaags Lifa®-vezels. De Lifa®- technologie werkt het beste als laag onder een ander kledingstuk. Hoe meer kledingstukken er worden gedragen, hoe verder namelijk de transpiratie en het vocht uit het materiaal en weg van de huid worden gevoerd.

Het Scandinavische Helly Hansen laat altijd een uitmuntende combinatie van een functioneel design, bescherming, comfort en uitstraling zien. De hoogwaardige onderkleding van Helly Hansen beschermt u optimaal onder alle (werk)omstandigheden en zit volmaakt gegoten.

Ontwikkeling van Helly Hansen Lifa

Lifa® werd begin jaren zeventig van de vorige eeuw geïntroduceerd en is gebaseerd op een technologie die in de loop van de jaren uitvoerig is getest. De belangrijkste voordelen van Lifa® zijn vochtregulering en isolatie; vocht wordt bij de huid weggehaald en transpiratie wordt naar het oppervlak van het materiaal afgevoerd, waar het verdampt. In 2006 werd Lifa® gecombineerd met mulesing-vrije merinowol en zo ontstond de best presterende basislaag tot nu toe. Lifa® is een hydrofobe vezel die de opname van vloeistof verhindert. De Lifa®-vezels worden gebruikt op de eerste membraanlaag van de basislaag, de laag die het dichtst op de huid zit. Als de eerste laag wordt gecombineerd met een extra laag met hydrofiele (vochtabsorberende) eigenschappen, wordt transpiratie van de huid afgevoerd naar de tweede laag en daar geabsorbeerd. Zo blijft u warm, droog en comfortabel.

Helly Hansen thermo onderkleding

Vooral thermisch ondergoed van merino wol is geschikt voor warme werkomgevingen. Merino wol is namelijk een 100% natuurlijk product en is daardoor van nature in staat om zich goed aan te passen aan het klimaat van je lichaam. Het ademt dus goed en ventileert. Het geeft je dus verkoeling als het warm is en houdt je op temperatuur als het koud is. Een aantal voorbeelden zijn de HH Lifa Merino Crewneck, HH Lifa Merino Half Zip en de HH Lifa Merino Pants. Synthetische varianten zijn onder meer de HH Lifa Max Crewneck, en de HH Lifa Max Pants.

Helly Hansen onderkleding voor werken in elektrische, explosieve of brandgevaarlijke omgevingen

Als er gewerkt wordt in een offshore of andere situaties met brandgevaar is het het veilig als de onderkleding voldoet aan de Europese normeringen EN 1149 en EN11612 en IEC61482. Deze onderkleding is dan dus antistatisch volgens normering EN 1149, beschermt tegen hitte en vlammen volgens normering EN 16112 en beschermt tegen gevaren van een elektrische boog volgens normering en  IEC61482. Het gaat dan niet meer alleen om bescherming van je romp met een t-shirt, maar ook om hoofd- en nekbescherming. U vindt dit soort thermische werkkleding in de Helly Hansen Fakse collectie. De collectie bestaat uit zeer uiteenlopende soorten onderkleding, waaronder o.m. een thermische polosweater, thermo T-shirt, thermo lange onderbroek en een thermo balaclava.

De comfortabele onderkleding van Helly Hansen wilt u 24/7 dragen

Helly Hansen ontwerpt en vervaardigt al ruim 140 jaar hoogwaardige kleding en onderkleding voor werk en recreatie. De (bedrijfs)kleding is perfect te dragen in werksituaties waarin u betrouwbare bescherming van uw werkkleding verwacht, maar ook in uw vrije tijd kunt u genieten van de hoogwaardige functionaliteit, het fijne comfort en de stijlvolle uitstraling van Helly Hansen.

Online specialist in Helly Hansen

Of u nu gaat voor onderkleding, fleece, werkschoenen, overalls, alle producten van Helly Hansen bieden u de bescherming die u nodig heeft. Unishore Bedrijfskleding heeft een uitzonderlijk breed assortiment aan Helly Hansen werkkleding en veiligheidsschoenen. Bekijk ook eens onze Helly Hansen Heren of Helly Hansen Dames collectie.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.