Helly Hansen Lifa Max

De Helly Hansen Lifa Max collectie is de warmste basislaag uit het assortiment van Helly Hansen. Deze werkkleding is gemaakt van 100% Lifa-vezels, die u helpen om uw huid warm en droog te houden. De Lifa® vezels worden gebruikt op de eerste membraanlaag van de basislaag. Dit is de laag die direct tegen uw huid aan zit.

  • Lifa Stay Warm-technologie
  • Tweelaags basismateriaal
  • Extra comfort door platte naden
  • De warmste Helly Hansen basislaag voor laag- tot middelactieve werkzaamheden
  • Optimale zweetafvoer voor een droge huid

havepkorting

Lees verder Lees minder

1 product

Korting 15%
Helly Hansen Lifa Max Beanie 79708
€ 17,00 € 20,57

Warme thermokleding met een uitstekende vochtafvoer

In zijn verschillende Lifa collecties heeft Helly Hansen een breed aanbod aan thermische onderkleding voor verschillende werksituaties. De Helly Hansen Lifa Max collectie valt daarin op door zijn sublieme warmte. Voor een gekoelde werkomgeving of buitenwerkzaamheden in de winter is dit dus een uitstekende basislaag om u warm te houden bij het werk. Daarmee lijkt het in zijn functie enigszins op professionele fleecekleding. Waar de Helly Hansen Lifa collecties zich echter in onderscheiden van fleecekleding is hun uitstekende vochtafvoer. Door de Lifa® vezels in de kleding zal de werkkleding uit de Helly Hansen Lifa Max collectie u niet alleen warm, maar ook droog houden tijdens uw werk.

De Helly Hansen Lifa Max collectie bestaat onder meer uit thermoshirts, thermobroeken, mutsen, balaclava’s en nekwarmers. Als het nodig is, kunt u zich dus van top tot teen beschermen met deze hoogwaardige Helly Hansen onderkleding en andere thermo accessoires. Alle artikelen zijn gemaakt van polypropyleen, dat bekend staat om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Deze onderkleding houdt u dus eigenlijk op twee manieren warm. De stof houdt de kou van buitenaf bij u vandaan, terwijl het de warmte die uw lichaam zelf genereert vast weet te houden. En door de buitengewone vochtregulering van de kleding uit de Helly Hansen Lifa Max collectie gaat u daar niet overmatig van zweten.

Helly Hansen Lifa Max onderkleding: warm en droog

Als Scandinavisch bedrijf weet Helly Hansen als geen ander hoe belangrijk het is dat u goed beschermd wordt tegen de kou. Daarom heeft de Noorse fabrikant naast een aantal dikke werkjassen en een uitgebreide collectie fleecekleding, die bij wintersporters overigens zeer in trek is, ook een ruim aanbod aan functionele onderkleding. Door slim gebruik van stoffen heeft Helly Hansen thermokleding kunnen maken die warm en comfortabel is, maar ook ademend vermogen heeft. Dit komt door de Lifa® vezels in de kleding. Helly Hansen heeft dit type vezels enkele decennia geleden al ontwikkeld, maar zijn deze door de jaren heen blijven verbeteren, zodat ze perfect op de veranderende wensen van werknemers aan blijven sluiten.

Bij een uiterst warme collectie als de Helly Hansen Lifa Max collectie is de Lifa Stay Warm-technologie een belangrijke factor. Net als polyester zijn deze vezels warm en lichtgewicht, maar in tegenstelling tot polyester is de vochtafvoer uitstekend. De basislaag (baselayer) van Lifa® vezels wordt in dit geval aangevuld met een extra laag, die uitstekende hydrofiele eigenschappen heeft. Zweet wordt van de basislaag afgevoerd naar die extra laag en zal daar geabsorbeerd worden, zodat u er zelf geen last van heeft. Er zijn eigenlijk geen betere opties om u tegelijkertijd droog en ook lekker warm te houden. Een ideale onderlaag voor de winter.

Helly Hansen Lifa Max onderkleding online kopen

Helly Hansen is trots op zijn extra warme Helly Hansen Lifa Max collectie. Bij Unishore Bedrijfskleding zijn we dan ook trots dat u deze hoogwaardige onderkleding voor een uitstekende prijs online kunt kopen in onze webshop. Ook voor de werkjassen, werkbroeken, overalls en andere werkkleding die u over deze basislaag heen draagt kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we een gevarieerd aanbod aan werkschoenen van Helly Hansen en andere merken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.