Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Mogelijkheid tot bedrukken

Helly Hansen Lifa Active

HH Lifa Active onderkleding kopen? De Helly Hansen Lifa Active heeft een geweldige pasvorm en staat garant voor comfort, terwijl het Lifa Active-materiaal u droog houdt. De Lifa Active lijn is een ultra lichtgewicht basislaag die perfect werkt in de herfst en winter. LIFA® ACTIVE-basislagen bieden superieur vochtbeheer en leveren lichtgewicht vochtavoering. De Lifa®-technologie heeft een tweelaagse LIFA®-constructie met LIFA®-vezels op de huid en een zachte polyester buitenkant voor snel vochtbeheer. Deze technologie van Helly Hansen werkt het beste in combinatie met andere kledingstukken. Hoe meer kleding je draagt, hoe verder het vocht van de huid wordt getransporteerd.

  • Houdt uw huid droog
  • Platte naden voor maximaal comfort
  • Geen schouder- en zijnaden
  • Geschikt als basislaag bij kou

havepkorting

Lees verder Lees minder

2 producten

Korting 15%
Helly Hansen Lifa Active Crewneck 75117
€ 28,90 € 34,97
Korting 15%
Helly Hansen Lifa Active T-Shirt 75116
€ 23,80 € 28,80

Helly Hansen onderkleding

Tijdens de koude winterperiode op temperatuur blijven is lastig, maar de Helly Hansen thermo collectie helpt u hierbij.

Helly Hansen LIFA®

LIFA® werd begin jaren zeventig geïntroduceerd op een technologie die in de loop van de jaren uitvoerig is getest. Het belangrijkste voordeel van LIFA® is zijn vochtregulering en isolatie. De speciaal ontwikkelde LIFA® vezels voeren zweet en ander vocht af vanaf de huid naar de buitenste lagen. Met LIFA® Active is dit vaak een T-shirt of polo maar LIFA® Active kan ook gebruikt worden als T-shirt. Tijdens warm weer en weinig activiteit zorgt dit ervoor dat het vocht afgevoerd wordt van huid af, dit houdt de huid droog en hierdoor warm.

De LIFA® collectie is onder te verdelen in verschillende categorieën:

  • Lifa Merino voor Warmte bij koud weer en veel lichaamsactiviteit
  • Lifa Max voor Warmte bij koud weer en weinig lichaamsactiviteit
  • Lifa Active voor vochtafvoering bij warm weer en veel lichaamsactiviteit
  • Lifa voor vochtafvoering bij warm weer en weinig lichaamsactiviteit

Over LIFA® Active

De Helly Hansen LIFA® Active collectie bestaat uit boven- en onderkleding. De geweldige pasvorm staat garant voor comfort, terwijl het LIFA® Active materiaal u droog houdt. Een LIFA® Active basislaag heeft een tweelaagse constructie met LIFA®-vezels op de huid en een zachte polyester buitenkant voor snel vochtbeheer. Deze thermokleding met het LIFA® Active-materiaal zorgt ervoor dat uw huid droog blijft, zelfs op de warmste dagen. De rekbare reflectiestriping en platte naden zorgen voor maximaal comfort. Deze lijn is zeer geschikt als basislaag bij kou en als bovenlaag bij warmte.

Wist u dat Helly Hansen Active ook een High Vis lijn heeft? Deze heeft dezelfde eigenschappen als de Helly Hansen LIFA® Active, maar is naast Hi-Vis ook voorzien van UPF40 uv-bescherming. Deze lijn is zeer geschikt wanneer de lichtomstandigheden minder of slecht zijn, of wanneer hoge zichtbaarheid benodigd is.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.