(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Sluiting

Helly Hansen ICU Lifa Active Hi Vis

Met de Helly Hansen ICU Lifa Active HiVis collectie gaat Helly Hansen een stap verder binnen de high vis werkkleding. De geweldige pasvorm staat garant voor comfort, terwijl het Lifa Active materiaal u droog houdt. Een LIFA® Active basislaag heeft een tweelaage constructie met LIFA® vezels op de huid en een zachte polyester buitenkant voor snel vochtbeheer.

  • High visibility werkkleding
  • Houdt uw huid droog, zelfs op de warmste dagen
  • Rekbare reflectiestriping en platte naden voor maximaal comfort
  • UPF40 uv-bescherming (Blokkeert tot 95% van de UV-straling)
  • Geschikt als basislaag bij kou en als bovenlaag op bij warmte
Lees verder Lees minder

4 producten

Toon per pagina
Helly Hansen ICU Lifa Active Hi Vis T-Shirt 75113
€ 58,50 € 70,79
Helly Hansen ICU Lifa Active Hi Vis Polo 75112
€ 63,00 € 76,23
Helly Hansen ICU Lifa Active Hi Vis Crewneck 75111
€ 67,50 € 81,68
Helly Hansen ICU Lifa Active Hi Vis Half Zip 75110
€ 72,00 € 87,12

High vis werkkleding warme dagen

Heeft u op het werk wel eens te maken met situaties waardoor u slecht zichtbaar bent? Dan is high vis werkkleding onmisbaar. We hebben bij Unishore Bedrijfskleding een ruim assortiment aan high vis werkjassen en high vis overalls, maar voor de koudere dagen van het jaar heeft u ook wat aan signaalkleding die u daaronder kunt dragen. De werkkleding uit de Helly Hansen Lifa Active Hi Vis collectie verhoogt uw zichtbaarheid, maar beschermt u daarnaast ook tegen de zon.

Het superieure vochtbeheer van werkkleding met Lifa® vezels zorgt ervoor dat u ook op warme dagen tegen overmatig zweten beschermd wordt. Bovendien beschikken de T-shirts, longsleeves en polo’s in deze collectie over UPF40 uv-bescherming. Op een dag met veel zon blokkeert deze werkkleding meer dan 95 procent van alle uv-straling. Helly Hansen Lifa Active Hi Vis is dus goede onderkleding voor de winter, maar ook uitstekende bovenkleding voor de zomer.

Genormeerde Helly Hansen high vis werkkleding

Het lichte gewicht en de fantastische vochtafvoer zijn goede redenen om voor Helly Hansen Lifa Active Hi Vis werkkleding te kiezen, maar het belangrijkste is dat u met deze kleding goed te zien bent. Alle werkkleding in deze collectie is goedgekeurd volgens de richtlijnen in de EN 20471-norm voor verhoogde zichtbaarheid. De fluorescerende kleuren en de reflecterende strepen zorgen ervoor dat u goed te zien bent voor uw omgeving. En dat is een goede stap op weg naar een veiligere werksituatie. De shirts en polo’s zijn verkrijgbaar in fluorescerend rood, oranje en geel; de kleuren die de EN 20471-norm vereist.

Met deze reeks richt Helly Hansen zich naast een hoge zichtbaarheid ook op een zo groot mogelijk comfort. Daarom heeft de Noorse fabrikant ook gekozen voor rekbare striping. Het grootste voordeel hiervan is dat de strepen uw bewegingen niet in de weg zitten, wat wel het geval kan zijn als u een geborduurde reflectiestreep van stug materiaal op uw high vis kleding heeft. De geprinte striping op Helly Hansen Lifa Active Hi Vis werkkleding loopt 360 graden rondom de mouwen, de romp en de schouders. Daardoor zijn deze modellen goedgekeurd volgens klasse 2 in de hogezichtbaarheidsnorm, sommige grotere modellen zelfs volgens klasse 3.

Helly Hansen Lifa Active Hi Vis werkkleding online kopen

Werkkleding die tegelijkertijd uw zichtbaarheid volgens vastgelegde veiligheidsnormen verhoogt en u tegen kou of juist warmte beschermt: dat is de werkkleding uit de Helly Hansen Lifa Active High Vis collectie. U koopt de high vis werkkleding uit deze collectie tegen een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Daar vindt u ook werkjassen, werkschoenen, werkbroeken, overalls, veiligheidsvesten en nog veel meer hoogwaardige bedrijfskleding uit verschillende andere Helly Hansen collecties.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.