(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Helly Hansen jassen

Helly Hansen jassen kopen? De jassen van Helly Hansen houden u droog en veilig in verschillende werkomstandigheden. De werkjassen van Helly Hansen zijn populair in onder meer visserij, industrie en bouw, maar er zijn ook modellen die graag als vrijetijdsjas of promotie-artikel gebruikt worden.

Bijzonderheden Helly Hansen jassen:

  • Verschillende normeringen, waaronder vlamvertragend, antistatisch en elektrische boog
  • Nieuwste technologieën voor waterdichtheid, vochtafvoer en ademend vermogen
  • Waterdichte, koudebestendige en hi-vis werkjassen verkrijgbaar
  • Modellen met stretch en Cordura versterkingen
  • Werkjassen geschikt voor dames en heren

havepkorting

Lees verder Lees minder

Helly Hansen jas kopen

Dankzij het drie lagen systeem van Helly Hansen weet u zich altijd beschermd, droog en op temperatuur tijdens uiteenlopende arbeidsomstandigheden. Het populaire Scandinavische merk Helly Hansen staat al sinds de oprichting in 1877 bekend om innovatie en kwaliteit. Helly Hansen combineert de nieuwste technologieën en prachtig Scandinavisch design, zodat u als professionele gebruiker verzekerd bent van de beste jas.

De ideale Helly Hansen jas voor uw arbeidssituatie

Het begint bij een analyse en beoordeling van de werkplek. Een risicoanalyse op het gebied van blootstelling aan fysieke en chemische gevaren, omgevingsrisico’s, thermische risico’s en risico’s op het gebied van elektriciteit, zichtbaarheid en persoonlijke gezondheid bepalen de mate bescherming en de specifieke eisen waaraan werkjassen en andere werkkleding moet voldoen. Deze inventarisatie van gevaren en risico’s zorgt ervoor dat Helly Hansen de meest perfecte jas voor iedere werkomstandigheid kan maken. De functionele jassen van Helly Hansen bieden u dan ook veiligheid en comfort op het allerhoogste niveau.

Specialist in Helly Hansen

Of u nu gaat voor werkschoenen, onderkledingfleece, werkbroeken, softshell jassen, overalls, poloshirtssweaters of T-shirts, alle producten van Helly Hansen presteren uitmuntend in extreme werkomstandigheden. Helly Hansen heeft een uitzonderlijk breed assortiment werkkleding en veiligheidsschoenen met alle kenmerken die veeleisende dragers wensen tijdens het werken in veeleisende werkomgevingen. Wij zijn specialist in advies op maat op het gebied van veiligheid, functionaliteit en comfort. Wij assisteren u graag om uw juiste keuze te maken.

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0223-661300 op werkdagen tussen 07.30 uur en 17.00 uur.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite