Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
Prijs
Sluiting
Type Jas
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's

Helly Hansen Voss

De Helly Hansen Voss collectie is een klassieke collectie regenkleding van de Noorse fabrikant Helly Hansen. De stevige polyester werkkleding met een polyurethaan coating zorgt voor volledig waterdichte kleding. U kunt deze kleding dragen om droog te blijven wanneer u tijdens regenbuien en stormen in de buitenlucht aan het werk moet. Daarnaast is Helly Hansen Voss regenkleding erg comfortabel. 

Eigenschappen Helly Hansen Voss regenkleding:

  • De best verkopende Helly Hansen collectie op het gebied van regenkleding
  • Verstelbare kleding
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Lees verder Lees minder

3 producten

Korting 15%
Helly Hansen Voss Jacket 70180
Waardering:
100%
€ 39,95 € 48,34
Korting 15%
Helly Hansen Voss Regenbroek 70480
Waardering:
95%
€ 28,90 € 34,97
Korting 15%
Helly Hansen Voss Coat 70186
€ 56,95 € 68,91

De voordelen van Helly Hansen Voss regenkleding

Helly Hansen heeft al anderhalve eeuw ervaring met het produceren van regenkleding. Dat is langer dan welk ander merk werkkleding dan ook, omdat Helly Hansen de regenjas uitgevonden heeft. De oprichter van het bedrijf, Helly Juell Hansen, was eind negentiende eeuw op zoek naar een manier om Scandinavische vissers en scheepslieden te beschermen tegen het zware weer op de Noord-Europese zeeën. De oplossing vond Hansen door een linnen doek waterafstotend te maken met lijnzaadolie. Zijn regenjassen werden in korte tijd een groot succes en de basis voor het bedrijf Helly Hansen, dat tegenwoordig werkkleding in alle soorten en maten verkoopt.

Sinds de late negentiende eeuw heeft de tijd niet stilgestaan. Helly Hansen staat tegenwoordig nog steeds aan de top van de professionele regenkleding en dat heeft het bedrijf kunnen realiseren door zich steeds weer te concentreren op het verbeteren van zijn producten. De Helly Hansen Voss collectie is de populairste regenkleding van het merk. Vissers en medewerkers in de oliebranche zweren bij de waterdichte werking van HH Voss regenjassen en regenbroeken.

Het afstoten van water is overigens niet het enige waar Helly Hansen zich op richt bij het ontwerp en de productie van zijn regenkleding. Als u deze kleding een groot deel van uw werkdag draagt, moet de kleding natuurlijk wel comfortabel zijn. Bij de Helly Hansen Voss collectie bereikt het bedrijf dat door te kiezen voor een combinatie van polyester en polyurethaan. Polyester voelt zacht aan op de huid en beweegt makkelijk met uw bewegingen mee, terwijl de PU-coating het water gegarandeerd afstoot.

EN 343 genormeerde HH Voss regenkleding

Alle regenjassen en regenbroeken in de Helly Hansen Voss collectie zijn goedgekeurd volgens de voorschriften in de EN 343-norm voor bescherming tegen de regen, sneeuw en andere neerslag. Omdat de werkkleding uit deze collectie volledig waterdicht is, voldoet deze zelfs aan de hoogste klasse op het gebied van waterdichtheid: klasse 3. Regenwater en sneeuw zullen niet door de stof heen dringen, waardoor u gegarandeerd droog blijft. Zelfs als u de hele dag buiten aan het werk bent. Bij sommige regenjassen wordt hiervoor een wat stuggere stof gebruikt, maar Helly Hansens innovatieve doek is uiterst flexibel.

Komt het op ademend vermogen aan, dan vallen de regenjassen uit de Helly Hansen Voss collectie onder klasse 1 in de EN 343-norm. Daarmee is deze regenkleding vooral geschikt om tijdens de herfst en de winter bij buitenwerkzaamheden te dragen. Er is wel afvoer van vocht en waterdamp, waardoor u alsnog niet al te veel gaat zweten, maar als u tijdens een zomerse bui aan het werk gaat, kunt u beter voor regenkleding uit een andere Helly Hansen collectie kiezen. De regenjassen uit de Helly Hansen Potsdam collectie ademen bijvoorbeeld uitstekend. Gaat u de zee op, kies dan voor regenkleding van de Helly Hansen Storm collectie. Wanneer u gaat voor offshore werkzaamheden kunt u het best kiezen voor de Helly Hansen Mandal collectie. 

Helly Hansen Voss regenkleding online kopen

Wie op zoek is naar de beste professionele regenkleding voor verschillende branches kan niet om Helly Hansen heen. Het Scandinavische merk is namelijk niet alleen de uitvinder, maar ook een van de grootste vernieuwers op het gebied van regenkleding. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt u bijzonder voordelig Helly Hansen Voss regenkleding online kopen, maar ook werkkleding en werkschoenen uit verschillende andere Helly Hansen collecties.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.