Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Helly Hansen collecties
Categorie
  • Helly Hansen Narvik
Maat
Kleur
Eigenschappen
  1. Waterdicht (bv. PU/PVC/Rubber)
  2. High Visibility (EN 20471)

Helly Hansen Narvik

De regenkleding uit de Helly Hansen Narvik collectie is voorzien van een PU-laag. Het materiaal is waterdicht en dat geldt ook voor de afwerking. De Narvik collectie is een volgens EN ISO 20471 en EN 343 gecertificeerde collectie. Dit houdt in dat de werkkleding uit deze collectie uw zichtbaarheid verhoogt en waterdicht is. Met deze professionele regenkleding blijft u onder alle weersomstandigheden zichtbaar en droog.

Bijzonderheden Helly Hansen Narvik regenkleding:

  • Waterdichte hi-vis werkkleding met HellyTech® Protection
  • Voorzien van 3M reflecterende striping voor extra zichtbaarheid
  • Hoogste klasse normering voor waterdichtheid
Lees verder Lees minder

1 product

Toon per pagina
Helly Hansen Narvik Bib 70570
€ 67,50 € 81,68

High vis regenkleding uit de Helly Hansen Narvik collectie

In een land als Nederland kunnen werknemers die geregeld buiten werken niet zonder regenjassen en regenbroeken. Er valt immers veel regen en daar wilt u zich goed tegen beschermen. Bij regenachtig weer wordt het echter ook snel donker en gezien worden vergroot uw veiligheid in zo’n geval aanzienlijk. Helly Hansen heeft al sinds hun oprichting in 1870 ervaring met het ontwerp en de productie van regenkleding. Het Noorse bedrijf heeft daarom door de jaren heen ook enkele collecties professionele regenkleding ontwikkeld. De Helly Hansen Narvik collectie valt daarin op. Deze reeks bestaat namelijk uit high vis werkkleding. Hierdoor zien mensen u dus ook in het donker of als het zicht anderszins belemmerd wordt.

De werkkleding in de Helly Hansen Narvik collectie is gemaakt van polyester met een polyurethaan coating. Hiermee combineert de collectie het draagcomfort van het lichtgewicht polyester met de waterafstotende werking van de coating. Sterker nog: de werkjassen en werkbroeken in de Helly Hansen Narvik collectie zijn volledig waterdicht. Dat is natuurlijk een groot voordeel als u op zoek bent naar betrouwbare regenkleding. Daarnaast is er in het ontwerp rekening mee gehouden dat u deze regenkleding als werkkleding draagt. De zakken zitten waar u ze wilt hebben en de verborgen capuchon in de Helly Hansen Narvik regenjassen is zo ontworpen dat u deze makkelijk onder een veiligheidshelm kunt dragen.

Genormeerde bescherming tegen regen en slechte zichtbaarheid

Zoals gezegd zijn de regenjassen en regenbroeken uit de Helly Hansen Narvik collectie niet zomaar regenkleding. Deze Helly Hansen collectie biedt werkkleding die genormeerde bescherming tegen regen, sneeuw en andere neerslag garandeert. De norm die hierbij hoort is de norm EN 343. Voor deze norm wordt de kleding getest op waterdichtheid en ademend vermogen. Op waterdichtheid is Helly Hansen Narvik regenkleding ingedeeld in de hoogste klasse. De PU-coating maakt de regenkleding namelijk volledig waterdicht en behoort daarom tot klasse 3. Het materiaal waarvan de kleding gemaakt is heeft een beperkt ademend vermogen en voert dus ook deels uw transpiratie af.

Daarnaast verhoogt de bedrijfskleding uit de Helly Hansen Narvik collectie uw zichtbaarheid zoals dit is vastgelegd in de EN 20471-norm. De werkjassen in deze collectie voldoen zelfs aan klasse 3 in de hogezichtbaarheidsnorm en mogen daarom ook gedragen worden als u wegwerkzaamheden verricht. De werkbroeken zijn een prima aanvulling om uw zichtbaarheid mee te verhogen. Overigens doet de kleding dat niet alleen in het donker; ook bij mistige weersomstandigheden of situaties met gasdampen is de kleding hier geschikt voor. De combinatie van reflecterende striping en de fluorescerend gele of oranje kleur zorgt ervoor dat iedereen u kan zien.

Helly Hansen Narvik regenkleding online bestellen

Bent u op zoek naar hoogwaardige, waterdichte regenkleding die ook nog eens uw zichtbaarheid vergroot? Dan is de Helly Hansen Narvik collectie de perfecte werkkleding voor u. Bij Unishore Bedrijfskleding koopt u deze kleding online voor een aantrekkelijke prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten werkkleding en werkschoenen uit andere Helly Hansen collecties.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.