(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting

Helly Hansen Mandal

De Helly Hansen Mandal collectie is een vertrouwde set regenkleding. De combinatie van de Mandal Jacket samen met de Mandal Bib of de Pants zorgt ervoor dat u altijd goed droog blijft. Helly Hansen ontwikkelde deze lijn met visserij in de gedachten, waardoor de Mandal items gemaakt zijn van zware polyester met een waterdichte PVC coating. Dankzij een regenpak uit de Mandal collectie blijft u droog onder de zwaarste stormbuien.

Bijzonderheden Helly Hansen Mandal regenkleding:

  • Waterdichte regenkleding geschikt voor de visserij
  • Regenbroek en Bib zijn verstelbaar
Lees verder Lees minder

3 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Mandal Jacket 70129
Beoordeling:
93%
€ 31,50 € 38,12
Helly Hansen Mandal Bib 70529
Beoordeling:
100%
€ 31,50 € 38,12
Helly Hansen Mandal Regenbroek 70429
€ 27,00 € 32,67

Helly Hansen Mandal Regenkleding

Helly Hansen wat bekend staat al sinds 1870 voor hun regenkleding innoveert al sinds het begin op zoek naar de beste regenkleding. Hierdoor is ook de Mandal regenbroek, regenjas en bib innovatief sinds het op de markt kwam. Het Noorse plaatsje waar de collectie naar vernoemd is heeft zijn oorsprong in de visserij, met het oog hierop is de Mandal collectie speciaal ontwikkeld voor de visserij, maar het is ook geschikt voor andere branches waar zware regen of andere natte werkzaamheden regelmatig voorkomen.

Helly Hansen Regenkleding voldoet aan de EN 343 normering voor beschermende kleding tegen regen. Dit houdt in dat het materiaal en de naden getest zijn op waterdichtheid. De meeste regenkleding van Helly Hansen is op niveau 3 voor waterbestendigheid getest. Hierdoor is de Regenkleding uiterst bestand tegen neerslag zoals regen en sneeuw en biedt deze de beste bescherming tijdens slecht weer.

Meer Helly Hansen regenkleding

In de uitgebreide collectie van Helly Hansen bieden ze verschillende collecties regenkleding aan. De verschillende collecties bieden verschillende eigenschappen. De Mandal collectie is een zware collectie met een zwaar doekgewicht. Een goede tegenhanger is de beste verkopende Voss collectie, deze heeft een relatief licht doekgewicht waardoor deze flexibeler is voor minder zware werkzaamheden.

Sinds 2019 nieuw in de collectie zijn de Helly Hansen Storm regenkleding en de Helly Hansen Gale Regenkleding. Beide collecties vernoemd naar verschillende soorten stormen zijn dan ook ontwikkeld om deze aan te kunnen. Beide deze collecties zijn gemaakt van polyester met een PVC laag, met een belangrijk detail, ze zijn ftalaatvrij waardoor ze een geringe impact op het milieu hebben. De Storm collectie biedt regenkleding voor de visserij en bestaat uit een regenanorak, regenbib, regenjas en een reddingsvest voor op zee. De combinatie van deze kleding zorgt voor maximale bescherming, de regenkleding heeft een modernere stijl dan de meeste regenkleding. De Gale regenkleding collectie daarin tegen is wat lichter van materiaal maar heeft een zelfde soort moderne uitstraling als de Storm collectie. Het biedt uitstekende regenkleding die verstelbaar is op meerdere plekken.

Meer merken regenkleding?

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan regenkleding naast Helly Hansen bieden we ook regenkleding van gerenoveerde merken als Tricorp, Hydrowear, Roots en Sioen. Hiermee bieden we ook high visibility, vlamvertragende en multinorm regenkleding waardoor er voor iedere branch een eigen set regenkleding te vinden is voor de beste bescherming tijdens alle werkzaamheden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.