Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur

Helly Hansen Magni

De Helly Hansen Magni collectie gaat verder waar de meeste andere werkkleding stopt. Dit bereikt de collectie door een perfecte pasvorm, premium stretch en een efficiënt gebruik van moderne technologieën. Deze collectie kan de meest intensieve werkzaamheden aan, maar dat zal nooit ten koste gaan van het ongeëvenaarde draagcomfort van de collectie.

Bijzonderheden Helly Hansen Magni werkkleding:

  • Complete lijn werkkleding en werkschoenen met een sportieve look
  • Gebruik van Helly Tech (waterdichte en ademende buitenlaag)
  • Items met Cordura verstevigingen op slijtgevoelige plekken
  • Unieke onderscheidende technische eigenschappen en YKK-ritssluitingen
Lees verder Lees minder

8 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Magni Stretch Werkbroek 76563
€ 180,00 € 217,80
Helly Hansen Magni Shell Jacket 71161
€ 270,00 € 326,70
Helly Hansen Magni Fleece Jacket 72170
€ 108,00 € 130,68
Helly Hansen Magni Stretch Shorts 76583
€ 135,00 € 163,35
Helly Hansen Magni Low BOA S3 78241
€ 148,50 € 179,69
Helly Hansen Magni Low S1P 78229
€ 108,00 € 130,68
Helly Hansen Magni BOA Winterboot SBH 78317
Beoordeling:
100%
€ 202,50 € 245,03
Helly Hansen Magni Winter Jacket 71361
€ 288,00 € 348,48

Sterke werkkleding voor alle omstandigheden

Helly Hansen maakt al meer dan 150 jaar hoogwaardige werkkleding en staat vandaag de dag nog altijd aan de top als het om kwaliteit en comfort gaat. Dat komt doordat het bedrijf altijd is blijven vernieuwen en op zoek is gegaan naar nieuwe oplossingen om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen. Helly Hansen Magni werkkleding is hier bij uitstek een goed voorbeeld van. De collectie is vernoemd naar de zoon van de dondergod Thor in de Noordse en Germaanse mythologie. Letterlijk betekent de naam “machtig” en daaruit kunt u al opmaken wat u van deze collectie mag verwachten: sterke werkkleding voor alle werkomstandigheden.

Deze collectie omvat onder meer werkjassen, werkschoenen, werkbroeken en shirts van de hoogst mogelijke kwaliteit. De werkkleding is ontworpen om lang mee te gaan en u zelfs onder de meest intensieve omstandigheden te ondersteunen in uw werkzaamheden. Dit blijkt onder meer uit de Cordura® verstevigingen op plekken die anders snel zouden slijten, zoals de kniestukken en de zakken van de werkbroeken of de schouders en de ellebogen van de werkjassen. Helly Hansen Magni werkkleding is daarmee uiterst duurzaam en bovendien bijzonder comfortabel. Tijdens uw werk zult u dus geen last hebben van werkkleding die uw bewegingen tegenhoudt.

Helly Hansen Magni: modern en gemaakt voor de werkvloer

Wie een van de artikelen uit de Helly Hansen Magni collectie draagt zal meteen merken dat de bedrijfskleding gemaakt is voor op de werkvloer. De zakken van de werkbroeken zitten bijvoorbeeld precies waar u ze wilt hebben en als u voor het werk veel op de knieën moet zitten, is er volop ruimte voor kniebeschermers. Ook zit er een zacht stuk achter de knieën, zodat zelfs uw knieholtes het ongeëvenaarde comfort van Helly Hansen Magni werkbroeken ervaren. Het merendeel van de Helly Hansen Magni werkschoenen bestaat uit ESD werkschoenen die onder meer tegen spijkers op de grond en elektrostatische ontlading beschermen.

Helly Hansen Magni werkkleding is niet per definitie genormeerde werkkleding, maar u vindt in deze collectie wel een aantal regenjassen die volgens de EN 343 norm waterafstotend zijn. Door de fluorescerende accenten krijgt de werkkleding een buitengewoon modern uiterlijk. Op de T-shirts, longsleeves en softshells is bovendien ruimte voor een bedrijfslogo of reclameleus. Als we bij Unishore Bedrijfskleding uw Helly Hansen Magni werkkleding bedrukken heeft u vanaf het eerste exemplaar al een voordelige bedrukking op uw bedrijfskleding.

Helly Hansen Magni werkkleding online kopen

Met de Magni collectie weet Helly Hansen wederom indruk te maken. Net als de werkkleding uit alle andere Helly Hansen collecties zijn kwaliteit en duurzaamheid belangrijke factoren in de werkkleding. Moderne technologieën en de beste materialen komen bij elkaar in deze collectie. Bij de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt u deze hoogwaardige werkkleding voor een goede prijs online kopen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.