NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Sluiting
Type Jas
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal

Helly Hansen Gale

Helly Hansen Korting

Helly Hansen Gale regenkleding kopen? Deze zeer stoere, strakke collectie vormt een nieuwe norm in regenkleding, specifiek ontworpen voor professioneel gebruik, maar ook uitstekend geschikt voor particulier gebruik. De sterke materialen zijn vrij van ftalaten en hebben slechts een geringe invloed op het milieu. Goed voor mens en milieu dus!

Bijzonderheden Helly Hansen Gale regenkleding:

  • Nieuwste generatie regenkleding
  • Volledig waterdicht (EN 343, klasse 3) dankzij PU Coating op polyester
  • Geschikt voor professioneel gebruik
  • Vrij van ftalaten
  • Bekijk de Gale collectie catalogus
Lees verder Lees minder

3 producten

Korting 10%
Helly Hansen Gale Rain Jacket 70282
Waardering:
94%
€ 69,30 € 83,85
Korting 10%
Helly Hansen Gale Regenbroek 70485
Waardering:
93%
€ 39,60 € 47,92
Korting 15%
Helly Hansen Gale Rain Bib 70582
Waardering:
100%
€ 54,00 € 65,34

Volledig waterdichte regenkleding

Misschien heeft u het zelf al eens ondervonden; een regenpak waarvan u dacht dat deze u zou beschermen tegen nattigheid, maar na verloop van tijd blijkt het pak toch door te lekken. Dit geeft natuurlijk de nodige frustratie, helemaal wanneer u aan het werk bent. Helly Hansen is, als grondlegger van regenkleding, expert op het gebied van volledig waterdichte kleding die u absoluut droog houdt, de hele dag door. Alle regenjassen en regenbroeken uit deze lijn zijn gecertificeerd volgens EN 343 met klasse 3 voor waterdichtheid en klasse 1 voor ademend vermogen (volledig waterdicht, niet ademend).

Een complete lijn regenkleding voor professionals

De Gale-collectie van Helly Hansen bestaat uit verschillende items om uw outfit compleet te maken naar uw wensen. Deze lijn is zo ontworpen dat deze geschikt is voor professionals die regelmatig te maken hebben met regen en slecht weer. Uiteraard is de regenkleding ook uitstekend voor particulier gebruik.

Helly Hansen Regenkleding

Helly Hansen Regenkleding, waar het ooit mee begon in 1877 voor de visserij is hun collectie van werkkleding uitgebreid met verschillende collecties regenkleding voor diverse doeleinden. Hiervan is de Gale een pronkstuk. Voor op zee hebben ze de Storm collectie tegenhanger, deze bestaat uit een Anorak, Regenjas en Bib van zware kwaliteit (310 g/m2). Verder hebben ze hun best verkopende collecties, zoals de Mandal collectie, hun zwaarste kwaliteit (410 g/m2) en hun best verkopende Voss regenkleding lichtgewichte variant (170 g/m2). Dit waar de Gale er tussen in zit met 240 g/m2.

Deze verschillende collecties bieden door hun verschillende materialen de keuze voor de juiste regenkleding bij elk beroep en taak. Ook de Alta collectie is zeer geschikt voor werkzaamheden in de regen.

Waarom kiezen voor ftalaatvrije regenkleding

Ftalaten vormen een groep chemische stoffen die worden gebruikt in plastic en kunststof. Ftalaten worden gebruikt om plastic soepel en buigbaar de maken, zo ook in regenkleding. Het grote nadeel van ftalaten is dat deze hormoonverstorend kunnen werken. In Europa is er al een verbod op enkele ftalaten voor gebruik in speelgoed, maar u raadt het al, in veel andere producten wordt dit nog steeds gebruikt. De regenkleding uit de Gale collectie is vrij van ftalaten. Zo loopt u niet onnodig risico.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.