NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Materiaal (hoofdbescherming)
Wasinstructie
Eigenschappen
Materiaal

Helly Hansen Fakse

Helly Hansen Korting

De Helly Hansen Fakse lijn bestaat uit hitte- en vuurbestendige onderkleding. Deze onderkleding is antistatisch en beschermt daarnaast tegen de thermische gevaren van een elektrische vlamboog. Deze onderkleding sluit goed aan op het lichaam en zorgt ervoor dat u beschermd bent bij ongelukken met vlammen en statische elektriciteit.

Eigenschappen Helly Hansen Fakse onderkleding:

  • Vlamvertragend en antistatisch
  • Bescherming tegen gevaren van elektrische vlamboog
  • Uitgebreid assortiment FR/AS onderkleding en accessoires
  • Combinatie van wol, viscose en inox (roestvrij staal)
  • Dit materiaal zorgt voor comfort met vlamvertragende en antistatische eigenschappen
Lees verder Lees minder

6 producten

Korting 10%
Helly Hansen Fakse Pants 75475
Waardering:
100%
€ 51,30 € 62,07
Korting 10%
Helly Hansen Fakse Shirt 75075
Waardering:
100%
€ 58,50 € 70,79
Korting 10%
Helly Hansen Fakse Lange Mouw Crew Neck 75076
Waardering:
100%
€ 58,50 € 70,79
Korting 10%
Helly Hansen Fakse Multinorm Sokken 75720
Waardering:
90%
€ 19,80 € 23,96
Korting 10%
Helly Hansen Fakse Long Neck 79871
Waardering:
80%
€ 18,90 € 22,87
Korting 10%
Helly Hansen Fakse One Layer Balaclava 79872
Waardering:
80%
€ 18,90 € 22,87

Helly Hansen Fakse beschermt tegen vuur en statische ontlading

Is het in uw bedrijf nodig dat werknemers multinorm werkkleding dragen? Dan heeft het ook een meerwaarde om op zoek te gaan naar vlamvertragende en antistatische onderkleding. Voor deze onderkleding gelden weliswaar minder veiligheidseisen dan voor multinorm kleding, maar de werkkleding biedt wel degelijk genormeerde bescherming tegen gevaarlijke situaties met vuur, vonken en statische elektriciteit. Zulke onderkleding vormt dus als het ware een extra beschermlaag die de risico’s voor uw veiligheid nog verder bij uw huid vandaan houdt. Helly Hansen is zich al jaren bewust van het belang van een goede bescherming tegen dit soort risico’s en heeft daarom zijn collectie Fakse onderkleding ontwikkeld.

De Helly Hansen Fakse collectie is een uitgebreide lijn FR/AS onderkleding. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer Fakse ondershirts, lange onderbroeken, polo’s, balaclava's en nekbescherming en werksokken met antistatische en vlamvertragende eigenschappen. U kunt zich met deze werkkleding dus van top tot teen beschermen tegen de gevaren van werk met vuur en statische elektriciteit. Helly Hansen Fakse werkkleding is zo ontworpen dat u de onderkleding comfortabel onder uw multinorm werkjas, multinorm overall of multinorm werkbroek kunt dragen en zo geen last van de kleding heeft. Vlammen zullen doven bij een kort contact en het ontstaan van vonken wordt hierdoor voorkomen.

Genormeerde FR/AS onderkleding van Helly Hansen

Net als multinorm bedrijfskleding moet de FR/AS onderkleding uit de Helly Hansen Fakse collectie aan een aantal belangrijke veiligheidsnormering voldoen. Een daarvan is de EN 1149-norm. Werkkleding met deze normering vormt samen met ESD werkschoenen een totaal geaard systeem, waardoor er geen vonken kunnen ontstaan. Hierdoor voorkomt u ook explosies door elektrostatische ontlading. Antistatische werkkleding is niet geschikt voor een werkomgeving die verrijkt is met zuurstof of voor bescherming tegen netspanning. Wel is antistatische kleding een must bij bedrijven die aan ATEX-richtlijnen moeten voldoen en daarin is de Helly Hansen Fakse collectie een betrouwbare keuze.

Voor bescherming tegen vlammen bestaat de EN ISO 11612-norm. Werkkleding die beantwoordt aan de eisen in deze norm wordt getest op hun bescherming tegen vlammen. Ook biedt deze genormeerde werkkleding beperkte bescherming tegen stralingshitte en convectiehitte. Hiermee is EN 11612-genormeerde werkkleding de ideale beschermende kleding voor werknemers die worden blootgesteld aan hitte en vlammen. Alleen voor brandweerkleding en laskleding gelden aparte normeringen. Brandvertragende kleding kan gemaakt zijn van vezels die vlammen bij kort contact doven, maar er kan ook een coating aangebracht zijn op de stof.

Daarnaast voldoet Helly Hansen Fakse werkkleding ook nog eens aan de IEC 61482-norm. Deze norm garandeert dat de werkkleding beschermt tegen de thermische gevolgen van een elektrische boog door kortsluiting. De drie normen die u in de Fakse onderkleding terugvindt bieden u alle bescherming die u van onderkleding verlangt in een riskante situatie. Verdere bescherming wordt geboden door de werkjassen, overalls of werkbroeken die u daaroverheen draagt.

Helly Hansen Fakse onderkleding online kopen

Wilt u uw hele lichaam zo goed mogelijk beschermen tegen de risico’s die in uw werkomgeving op de loer liggen? Dan raden wij u aan om naast genormeerde veiligheidskleding en een paar betrouwbare werkschoenen ook te kiezen voor vlamvertragende, antistatische onderkleding, zoals die uit de Helly Hansen Fakse collectie. U kunt deze hoogwaardige onderkleding gemakkelijk online kopen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Voor de laag werkkleding die u boven de onderkleding draagt vindt u bij ons ook enkele hoogwaardige Helly Hansen multinorm collecties.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.