NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Wasinstructie
Type Jas
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 343: Ademendheid
EN 20471: High Visibility

Helly Hansen Alta

Helly Hansen Korting

Ontdek de high visibility Alta collectie van Helly Hansen. Deze werkkleding is de perfecte keuze voor bescherming tegen de elementen met de EN 20471-normering voor hoge zichtbaarheid. Met deze betaalbare collectie bent u dus goed zichtbaar bij slecht weer of in het donker. Veel items uit deze collectie hebben daarbovenop een normering voor bescherming tegen regen en sneeuw (EN 343).

Bijzonderheden Helly Hansen Alta werkkleding:

Lees verder Lees minder

5 producten

Korting 15%
Helly Hansen Alta Insulated Suit 70665
Waardering:
93%
€ 144,00 € 174,24
Korting 10%
Helly Hansen Alta Regenjas 70260
€ 76,50 € 92,57
Korting 10%
Helly Hansen Alta Regenparka 70265
€ 81,00 € 98,01
Korting 10%
Helly Hansen Alta Bib 70570
€ 67,50 € 81,68
Korting 10%
Helly Hansen Alta Regenbroek 70460
€ 45,00 € 54,45

Helly Hansen Alta: goed zichtbaar voor een scherpe prijs

Goed zichtbaar zijn is een belangrijke stap op weg naar een veilige werkplek. Wanneer uw werkzaamheden buiten plaatsvinden is een slechte zichtbaarheid echter zelden het enige waartegen u bescherming nodig heeft. Dit is bijvoorbeeld het geval bij wegwerkzaamheden in het donker. Hier kan de Helly Hansen Alta collectie u mee helpen zonder dat u daar veel geld aan kwijt bent. Met deze collectie kunt u zich richten op uw werk en niet op de uitgaven van uw onderneming. Deze complete collectie bestaat onder meer uit werkjassen, werkbroeken en overalls die uw zichtbaarheid vergroten, maar ook comfortabel met u mee bewegen.

Verder zijn de ontwerpen van de bedrijfskleding in de Helly Hansen Alta collectie uiterst functioneel. Bij werkzaamheden op een donkere bouwplaats is het prettig als u makkelijk uw gereedschappen kunt pakken en opbergen. Een reflecterend hesje over uw werkjas kan dan een probleem zijn, omdat u het veiligheidsvest over uw zakken draagt. Dat is met de werkjassen en werkbroeken in de Alta collectie niet het geval. De construction pants zijn bijvoorbeeld uitgerust met reflecterende strepen en uitgevoerd in fluorescerende kleuren, maar ze hebben ook handige zakken voor uw duimstok en gereedschappen. Ideale werkkleding voor de bouw dus, maar ook voor de wegenbouw kan deze signaalkleding goed van pas komen.

Genormeerde high vis kleding van Helly Hansen

Zoals gezegd zijn de producten in de Helly Hansen Alta collectie gemakkelijk te herkennen aan de reflectiestriping en de kleuren waarin de kleding uitgevoerd is. Ze beantwoorden hiermee aan alle voorwaarden die in de hogezichtbaarheidsnorm EN 20471 staan. Helly Hansen Alta werkkleding is dus genormeerde high vis kleding. Als u een high vis werkjas, high vis overall of high vis werkbroek uit deze collectie draagt, wordt u hoe dan ook gezien op een werkplek waar het zicht beperkt is. Wel is het zo dat daar gradaties in zijn en u daarom uw Helly Hansen Alta kleding op uw werksituatie af kunt stemmen.

De EN 20471-norm is namelijk onderverdeeld in drie verschillende klassen. Hogere klassen hebben meer reflecterende striping en meer fluorescerend materiaal op de kleding. Simpel gezegd bevat high vis kleding in hogere klassen meer eigenschappen die uw zichtbaarheid verhogen. Als u op zoek bent naar de juiste Helly Hansen Alta werkkleding voor uw functie, is het dus aan te raden om uw keuze af te laten hangen van hoe dicht u bij verkeer in de buurt werkt. EN 20471 klasse 1 werkkleding is perfect om uw zichtbaarheid binnen uw bedrijf te vergroten, terwijl klasse 3 zich goed leent voor situaties met verkeer dat tot 90 kilometer per uur rijdt.

Helly Hansen Alta kleding online kopen

Helly Hansen staat al anderhalve eeuw bekend om zijn hoogwaardige beschermende kleding. De Helly Hansen Alta collectie voorziet in een specifieke behoefte naar een betere zichtbaarheid en combineert dit met een comfortabel ontwerp. U kunt deze werkkleding online kopen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. We hebben hier overigens ook een groot assortiment aan andere werkkleding en werkschoenen van het Scandinavische merk. Al deze kleding is van topkwaliteit.

Helly Hansen Narvik Collectie

Voor 2020 was er van Helly Hansen een Narvik collectie, deze bestond uit de Narvik Bib, Regenbroek en Regenjas. Vanaf 2020 zijn deze opgenomen in de Alta collectie en zijn ze volledig geïntregeerd. Doordat beide collecties een zelfde doeleind hadden heeft Helly Hansen besloten deze samen te voegen om het overzichtelijker te maken voor de klant.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.