NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Helly Hansen collecties

Helly Hansen Korting

Helly Hansen heeft diverse collecties met elk een eigen stijl en specifieke eigenschappen. Van high visibility tot allround. Bij Helly Hansen slaagt u voor de juiste bescherming met artikelen die uitstekend matchen. Bekijk bijvoorbeeld de gespecialiseerde Helly Hansen Alna collectie met high vis artikelen of de populaire Helly Hansen Oxford collectie.

  • Per collectie een eigen stijl en specifieke eigenschappen
  • Werkkleding, werkschoenen en accessoires
  • Moderne materialen en technieken
  • Fantastische pasvorm
  • Ook speciale Luna dames lijn 
Lees verder Lees minder

Over Helly Hansen Workwear

Het merk Helly Hansen bestaat al sinds het einde van de negentiende eeuw. Door de jaren heen heeft dit Noorse merk zich flink verder ontwikkeld. Het productaanbod van Helly Hansen begon met de allereerste waterdichte werkjassen ter wereld. Er was namelijk een behoefte aan hoogwaardige regenkleding op de Scandinavische zeeën Sindsdien is Helly Hansen altijd een voorloper geweest op het gebied van beschermende werkkleding en hoogwaardige representatieve bedrijfskleding. Het aanbod van Helly Hansen is gevarieerd, zodat iedere werknemer uit iedere branche de juiste werkkleding kan vinden. U kunt uw werkkleding nog representatiever maken door de Helly Hansen werkkleding te voorzien van borduring of bedrukking van uw logo of (bedrijfs)naam.

Beschermende kleding Helly Hansen

Inmiddels is de werkkleding van Helly Hansen uitgegroeid tot ons een van onze bestverkochte merken met vele bestsellers. De werkkleding van Helly Hansen biedt u alle bescherming die het belooft en in veel gevallen is dit genormeerde bescherming. Heeft u meerdere normeringen nodig? Dan kunt zelfs voor een multinorm Aberdeen collectie van Helly Hansen kiezen.

Helly Hansen collecties

Bij Helly Hansen kunt u kiezen uit vele collecties. Iedere collectie heeft een eigen stijl en specifieke eigenschappen, van High Vis tot allround.

Bestsellers

De Helly Hansen Chelsea Evolution collectie, Oxford collectie en Kensington collectie behoren tot de bestverkochte werkkleding uit ons assortiment. Deze moderne collecties voldoen aan de wensen van verschillende branches op het gebied van comfort en functionaliteit.

Speciale eigenschappen

Als u op zoek bent naar werkkleding met beschermende eigenschappen, dan kunt u kiezen voor verschillende collecties, waaronder de Alna, Alta, ICU en Addvis collectie. Voor FR/AS (antistatisch / vlamvertragend) werkkleding kunt u vertrouwen op de Helly Hansen Fakse collectie. De Helly Hansen Lifa collectie bestaat uit ademende thermo onderkleding en beschermt u tegen de kou.

Regenkleding

Werkt u buiten maar regent het? Dan houdt de regenkleding van Helly Hansen u droog. De Gale, Kiruna, Storm en Potsdam collectie zijn hiervoor zeer geliefd. Sommige van deze collecties bieden zelfs nog bescherming tegen de kou volgens de EN342-norm.

Helly Hansen online bestellen

Bent u op zoek naar Helly Hansen werkkleding? Dan adviseren we u om voor werkkleding uit de Helly Hansen collecties te kiezen. Werkkleding die uit dezelfde lijn komen, passen altijd goed bij elkaar. Wenst u extra advies? Wij staan voor u klaar. U kunt ons e-mailen, chatten via de website of vul ons contactformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.