NU IN FEBRUARI: 15% KORTING OP TRICORP & 10% KORTING OP HYDROWEAR

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Helly Hansen

Helly Hansen workwear kopen? Helly Hansen staat in de eerste plaats bekend om beschermende kleding die u warm, droog en veilig houdt. Helly Hansen is pionier op het gebied van gebruikte technieken voor werkkleding. Begin deze eeuw voegde het Noorse bedrijf ook werkschoenen aan hun assortiment toe. Kortom, bij Unishore vindt u professionele Helly Hansen werkjassen, Helly Hansen werkbroeken, werkschoenen, Helly Hansen werklaarzen en uitrusting met de meest innovatieve technologieën en materialen.

  • 10% KORTING verwerkt op de Helly Hansen adviesverkoopprijs!
  • Werkkleding met verschillende normen, waaronder vlamvertragend, antistatisch, bescherming elektrische vlamboog en Hi-Vis
  • Moderne S3 werkschoenen en robuuste S3 werklaarzen
  • IJzersterke werktassen
  • Verschillende collecties met specifieke eigenschappen
  • Eerlijke en duurzame productie
  • Modernste materialen en technieken
  • Bekijk snel alle collecties in de Helly Hansen catalogus
Lees verder Lees minder

Over Helly Hansen

Helly Hansen werd in 1877 opgericht door de Noorse kapitein Helly Juell Hansen. Op dat moment voer hij al ruim twintig jaar – vanaf zijn tienerjaren – op de Noorse zeeën en was niet tevreden met de producten die op dat moment op de markt waren om de zeelui tegen de barre weersomstandigheden in die regio te beschermen. Om hier verbetering in te brengen, ging Hansen zelf aan de slag. Door katoen waterdicht te maken met lijnzaadolie creëerde hij een stof die niet alleen waterafstotend was, maar ook nog eens heel comfortabel was en soepel bewoog. De regenjassen en regenbroeken die Hansen ontwierp werden meteen een groot succes en nadat zijn producten een jaar later veel lof oogstten op de wereldtentoonstelling in Parijs, werd de beschermende kleding van Helly Hansen ook internationaal een begrip.

In de daaropvolgende jaren legde Helly Hansen zich onafgebroken toe op innovatie. Ook toen de oprichter in 1914 overleed en zijn zoon het bedrijf overnam bleven de producten zich verder ontwikkelen. In die tijd maakte het bedrijf vooral op het gebied van materialen een aantal revolutionaire ontwikkelingen door. Vooral het ontwerp van de stof Helox – waarbij pvc door het katoen heen geweven werd – was eind jaren veertig een groot succes. Niet veel later ontwikkelde Helly Hansen de stof die het bedrijf Fiberpile noemde; de voorloper van wat tegenwoordig als fleece bekend staat. Ook buiten de zeevaart werd Helly Hansen hier een geliefd merk mee; Zweedse houthakkers waren erg onder de indruk van de isolerende werking van dit gelaagde materiaal, dat ze zelfs als het regende warm hield. In de decennia daarna kwam het bedrijf met meer uiterst bruikbare uitvindingen, zoals het droge LIFA® en het ademende Helly Tech®.

Uitgebreid productaanbod Helly Hansen

Hoewel Helly Hansen in de eerste plaats bekend staat om beschermende kleding die u warm en droog houdt, voegde het Noorse bedrijf begin deze eeuw ook werkschoenen aan hun assortiment toe. Hier was namelijk zeer veel vraag naar en omdat het bedrijf in alles wat ze doen een waterdicht en innovatief ontwerp nastreven, is er inmiddels een uitgebreid aanbod aan Helly Hansen werkschoenen op de markt. Deze veiligheidsschoenen zijn niet alleen populair op de werkvloer, maar ook in de scheepvaart en bij bergwandelaars. Er zijn zelfs Helly Hansen schoenen die mensen graag in hun vrije tijd op straat dragen. Dat toont natuurlijk aan dat de werkschoenen van de Noren uitblinken in draagcomfort, maar ook in veiligheid. Het merendeel van de Helly Hansen werkschoenen in ons assortiment bestaat uit S3 werkschoenen, waarmee u tegen alle risico’s beschermd bent.

Met zoveel uitstekende producten blijft een bedrijf natuurlijk niet klein. Helly Hansen groeide uit tot een van de meest geliefde merken op het gebied van beschermende kleding en vandaag de dag heeft het bedrijf daarom bijna dertig kantoren over de hele wereld. Een daarvan staat in het Limburgse Born, vanuit waar de hele Benelux bediend wordt. Wij hebben zeer regelmatig contact met dit kantoor, zodat wij u kunnen garanderen dat u altijd de nieuwste en beste ontwerpen van Helly Hansen in onze online winkel vindt. Door deze goede contacten met Helly Hansen kunnen wij alle producten op zeer korte termijn leveren. Zelfs als u een van de wat minder gangbare producten van Helly Hansen nodig heeft voor bij uw werk, kunnen wij dit artikel dus snel naar u toe sturen.

Online Helly Hansen werkkleding bestellen

Kortom: wat u ook nodig heeft om zich tegen de gevaren op de werkvloer te beschermen, Helly Hansen heeft er wel een oplossing voor. Dat kan om een Helly Hansen fleece jas gaan die u op koude dagen voor gezondheidsproblemen behoedt, maar ook om high-vis werkjassen. En alle beschermende kleding van Helly Hansen zal goed zitten, want de werkschoenen, werkbroeken, parka’s, Helly Hansen T-shirts en mutsen in onze webshop zijn allemaal ontworpen met het idee dat u zo comfortabel mogelijk van de beschermende eigenschappen van de werkkleding kunt profiteren. Bestel de Helly Hansen werkkleding die u nodig heeft vandaag nog via Unishore Bedrijfskleding, dan heeft u de artikelen binnen enkele dagen in huis.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.