NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Eigenschappen
Geslacht
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Havep Shirts

HAVEP shirts online kopen? Havep produceert shirts van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. In het assortiment zitten er naast high visibility shirts ook duurzame tricot shirts opgenomen. De high visibility shirts zorgen voor extra zichtbaarheid in slechte lichtomstandigheden en de tricot shirts zijn van duurzame katoen of gerecycled polyester gemaakt. Hierdoor verkleint HAVEP de afvalhoop en zetten ze een stap richting een duurzamere kledingketen.

havepkorting

Lees verder Lees minder

4 producten

Korting 8%
Havep Tricot T-shirt Bicolor Lange Mouw 10073
€ 23,21 € 28,08
Korting 8%
Havep Tricot T-shirt Bicolor 10072
€ 15,33 € 18,55
Korting 8%
Havep High Visibility T-shirt RWS 7510
€ 30,33 € 36,70
Korting 8%
Havep High Visibility T-shirt 7500
€ 24,80 € 30,01

HAVEP High Visibility T-Shirts

HAVEP biedt voornamelijk in hun assortiment van t-shirts enkele t-shirts met hoge zichtbaarheid. De HAVEP High Visibility t-shirts zijn uitgevoerd in fluo-oranje en hebben een voldoende oppervlakte voor EN ISO 20471 klasse 1, model 7510 heeft zelfs klasse 2 dankzij de Rijkswaterstaat strepen. Gemaakt van een comfortabele mix van katoen en polyester zijn deze t-shirts uitstekend voor in de warme periodes om comfortabel te dragen en toch zichtbaar te zijn.
HAVEP biedt behalve T-shirts ook een uitgebreid assortiment aan andere high visibility werkkleding, van broeken tot werkjassen zorgt HAVEP ervoor dat de drager zichtbaar is. Hun klassieke collectie High Visibility heet dan ook gewoon High Visibility, met een modernere uitstraling bieden ze de HAVEP Attitude High Visibilty collectie. Mocht u werken in de petrochemie dan hebben ze de Multi Shield collectie in een moderne uitvoering en wilt u iets meer basis dan kunt u altijd een kijkje nemen bij de Multi Protector collectie.

HAVEP tricot t-shirts

De tricot lijn van HAVEP is gefabriceerd van gerecycled polyester en duurzaam katoen. Het gerecyclede polyester is 'post consumer'. Dit houdt in dat het gemaakt is van weggegooide kleding. Hierdoor draagt HAVEP bij aan het verkleinen van de afvalshoop. Het katoen wordt ingekocht bij boeren die worden ondersteund bij de verandering naar een duurzamere product en bedrijfsmodel. Via deze manier helpt HAVEP bij aan een duurzamere kledingketen. De Tricotlijn is verkrijgbaar in 6 kleuren en is perfect afgestemd op de de attitude en shift collectie. Alle tricot baselayers van HAVEP bestaan uit 100% duurzamer katoen, of uit 50%/50% mix duurzamer katoen en gerecycled polyester. Met de baselayes van HAVEP maakt u uw outfit compleet. 

HAVEP shirts bedrukken

Bij Unishore hebben wij een eigen drukkerij, hierdoor kunnen wij al shirts bedrukken bij een laag aantal. Dit doen wij via een plotbedrukking. Via deze manier kunnen wij al vanaf 1 stuks bedrukken binnenhuis. Een ander voordeel van binnenhuis bedrukken is de snelle levertijd. Bedrukte shirts zorgen ervoor dat het duidelijk welk personeel voor uw bedrijf werkzaam is. Ook stralen bedrukte shirts meer vertrouwen uit naar de klanten toe, dit kan een positeve invloed hebben op de klant.  Het is naast kleine aantallen ook mogelijk om grotere aantallen te laten bedrukken bij Unishore. Mocht u meerdere shirts willen bedrukken dan hebben wij verschillende opties zoals zeefdrukken of transferbedrukking. Voor meer informatie hierover kunt u op deze pagina terrecht.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.