(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
EN 20471: High Visibility

Havep Shirts

Havep shirts online kopen? Havep produceert shirts van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. In het assortiment zitten high visibility shirts opgenomen voor extra zichtbaarheid in slechte lichtomstandigheden.

havepkorting

Lees verder Lees minder

2 producten

Korting 10%
Havep High Visibility T-shirt RWS 7510
€ 26,55 € 32,13
Korting 10%
Havep High Visibility T-shirt 7500
€ 21,71 € 26,27

Havep High Visibility T-Shirts

Havep biedt voornamelijk in hun assortiment van t-shirts enkele t-shirts met hoge zichtbaarheid. De Havep High Visibility t-shirts zijn uitgevoerd in fluo-oranje en hebben een voldoende oppervlakte voor EN ISO 20471 klasse 1, model 7510 heeft zelfs klasse 2 dankzij de Rijkswaterstaat strepen. Gemaakt van een comfortabele mix van katoen en polyester zijn deze t-shirts uitstekend voor in de warme periodes om comfortabel te dragen en toch zichtbaar te zijn.

Havep biedt behalve T-shirts ook een uitgebreid assortiment aan andere high visibility werkkleding, van broeken tot werkjassen zorgt Havep ervoor dat de drager zichtbaar is. Hun klassieke collectie High Visibility heet dan ook gewoon High Visibility, met een modernere uitstraling bieden ze de Havep Attitude High Visibilty collectie. Mocht u werken in de petrochemie dan hebben ze de Multi Shield collectie in een moderne uitvoering en wilt u iets meer basis dan kunt u altijd een kijkje nemen bij de Multi Protector collectie.

Unishore Bedrijfskleding biedt een uitgebreid assortiment aan High-Vis werkkleding en high-vis t-shirts voor alle soorten werkzaamheden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite