Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Sluiting
Extra's

Havep Guard collectie

Havep Guard laskleding online kopen. Havep Guard laskleding voldoet aan de verschillende eisen en normeringen die noodzakelijk zijn om volledige bescherming te bieden tijdens lassen en slijpwerkzaamheden. De Havep Guard lijn is één van deze multinorm lijnen speciaal ontwikkeld als werkkleding voor lassers en slijpers.

Bijzonderheden Havep Guard laskleding:

 • Werkkleding speciaal voor lassers en slijpers
 • Beschermt tegen de belangrijkste risico's voor lassers zoals o.a.: hitte, laspatten en spatchemicaliën
 • Maar liefst 5 normeringen, de parka beschermt ook tegen regen en sneeuw (EN 343)
 • Vlamvertragende collectie, geschikt voor diverse werksituaties
Lees verder Lees minder

4 producten

Toon per pagina
Havep Guard FR/AS Werkbroek 80030
€ 55,34 € 66,96
Havep Guard FR/AS Korte jas 30030
€ 53,55 € 64,80
Havep Guard FR/AS Amerikaanse overall 20032
€ 71,16 € 86,10
Havep FR/AS Overall 20033
€ 89,30 € 108,05

Havep laskleding uit de Guard collectie

De Havep Guard Collectie bestaat uit beschermende laskleding met een moderne uitstraling, speciaal ontwikkeld voor las- en slijpwerk. De werkbroeken, overalls en werkjassen bieden bescherming tegen 5 van de voornaamste veiligheidsrisico's, waaronder; hitte, spatchemicaliën en lasspatten.De hele collectie is vlamvertragend, zodat deze inzetbaar is in diverse werksituaties. De Havep Guard Collectie biedt behalve een moderne uitstraling ook bescherming tegen veiligheidsrisico's. Een soortgelijke collectie is de Havep 5Safety Image collectie.

Havep kleding voor lassers

Havep laskleding voldoet aan de verschillende eisen die noodzakelijk zijn om volledige bescherming te bieden tijdens las- en slijpwerkzaamheden. De Havep Guard lijn is één van deze multinorm lijnen speciaal ontwikkeld als werkkleding voor lassers. Om de beste bescherming te bieden is de kleding antistatisch (EN 1149-5) en vlamvertragend (EN ISO 11612). Ook voldoen ze aan de normering EN ISO 11611 die optimale bescherming garandeert tijdens las en slijpwerkzaamheden. Last en werkt u met vloeibare chemicaliën dan is het belangrijk dat de kleding ook voldoet aan de EN 13034-6 normering die bescherming biedt tegen vloeibare chemicaliën. Daarnaast is bescherming tegen thermische gevaren volgens de norm IEC 61482-2 een pre. Havep Guard voldoet aan al deze normeringen en daardoor biedt deze al de bescherming die laskleding nodig heeft.

Havep Guard Laskleding

Havep Guard bestaat uit verschillende kledingstukken die geschikt zijn als laskleding, met onder andere de Havep lasbroek, het Havep Guard Lasvest 30030 twee types lasoveralls:de Havep Guard Lasoverall 20033 en de Havep Amerikaanse lasoverall.

Geschikt voor diverse werkzaamheden

De Havep Guard collectie leent zich uitstekend voor diverse werkzaamheden waar veiligheid belangrijk is. Op een werkplaats waar veel las- en slijpwerk gedaan wordt biedt deze kleding bescherming tegen las- en slijpspatten. Indien er een klein brandje uitbreekt, biedt de Guard collectie bescherming tegen de hitte en vlammen en tegen elektrostatische oplading.

Havep Guard in alternatieve kleuren

De modellen in de Havep Guard lijn zijn ook te verkrijgen in andere kleurencombinaties dan u in onze webshop aantreft. Bij een minimale ordergrootte van 30 stuks heeft u de keuze uit onderstaande alternatieve kleuren. Misschien zit daar ook wel een kleur bij die nog beter op de uitstraling van uw bedrijf aansluit.

 • Marineblauw
 • Korenblauw
 • Charcoal Grijs
 • Grijs
 • Oranje
 • Fluo Geel
 • Rood
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.