NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Type Jas
Mogelijkheid tot bedrukken
Extra's
Materiaal

Havep Force+ collectie

Havep Force+ Collectie kopen? Havep introduceerde de Force+ collectie met vol trots. Dit is niet voor niets, want deze collectie werd ontworpen met het oog op de uitdagingen van de metaalindustrie. De Force+ collectie is ook een ideale oplossing voor sectoren zoals de machine-industrie en nuts- en assemblagebedrijven. Deze krachtige protective wear collectie vormt samen met de basic HAVEP® Force-collectie (voorheen de 4safety) een sterk staaltje werkkleding. De twee lijnen combineren het beste draagcomfort met een certificatie voor diverse normen, waaronder kleding in lassersnorm klasse 1 en klasse 2. 

 • Ontworpen met oog op de uitdagingen van de metaalindustrie
 • Fijn draagcomfort
 • Certificatie voor diverse normen, o.a. lassersnorm klasse 1 en klasse 2
Lees verder Lees minder

8 producten

Korting 8%
HAVEP Force+ Overall Lasserslijn klasse 2 20336
€ 158,43 € 191,70
Korting 8%
HAVEP Force+ Werkbroek Lasserslijn klasse 2 80396
€ 97,02 € 117,39
Korting 8%
HAVEP Force+ Werkjas Lasserslijn klasse 2 50337
€ 97,02 € 117,39
Korting 8%
HAVEP Force+ Overall Lasserslijn klasse 1 20335
€ 141,25 € 170,91
Korting 8%
HAVEP Force+ Werkbroek Lasserslijn klasse 1 80395
€ 84,75 € 102,55
Korting 8%
HAVEP Force+ Werkjas Lasserslijn klasse 1 50336
€ 84,75 € 102,55
Korting 8%
HAVEP Force+ Amerikaanse Overall Lasserslijn klasse 2 20334
€ 116,68 € 141,18
Korting 8%
HAVEP Force+ Amerikaanse Overall Lasserslijn klasse 1 20333
€ 104,39 € 126,31

Veiligheidsnormingen Force+ collectie

Jouw veiligheid staat voorop, om dit te garanderen heeft HAVEP de Force+ collectie uitgerust met vijf verschillende veiligheidsnormen. De Force+ collectie is zeer geschikt voor lassers. De werkkleding is beschikbaar met lassersnorm klasse 1 & klasse 2. Enkele kledingstukken voldoen aan de EN 17353 norm. De veiligheidsnormering waar de kleding aan voldoet is als volgt:

 • EN ISO 11612: Bescherming tegen hitte en vlammen
 • EN ISO 11611: Bescherming voor gebruik bij lassen en verwante processen
 • EN 1149: Bescherming tegen elektrostatische eigenschappen
 • IEC 61482: Bescherming tegen de thermische effecten van een elektrische vlamboog
 • EN 13034: Beschermende kleding tegen vloeibare chemicaliën
 • EN 17353*: Verbeterde zichtbaarheid in “medium risk”-situaties
  *Enkele kleding stukken voldoen hier aan.

Comfortabele lasserskleding

Draagcomfort is de basis van het merk Havep. Met slimme oplossingen in de Force+ collectie zorgt HAVEP er bijvoorbeeld voor dat u de hele dag voldoende bewegingsvrijheid heeft. Zo heeft HAVEP de broekspijpen alvast voorgevormd, voor extra draaggemak. En voor de artikelen van lassersnorm klasse 2 gebruikt HAVEP alleen aan de voorkant het zwaardere doek. Daardoor voldoen ze aan klasse 2, maar is door het lichtere doep op de achterzijde de kleding minder zwaar en minder warm.

Sportieve look met Force+ lasserskleding

Dankzij de voorgevormde broekspijpen hebben de werkbroeken in de Force+ collectie een sportieve look. En de charcoal grijze en fluogele accenten geven deze collectie een stoere krachtige uitstraling. De kleurstelling van de pluslijn sluit bovendien aan bij de Shift collectie, een van onze workwear collecties. Zo kunnen werknemers binnen het hele bedrijf werkkleding met dezelfde uitstraling dragen. Ook de Force-collectie is beschikbaar in diverse kleuren, zo vind je altijd een kleurencombinatie die aansluit bij de andere werkkleding binnen uw bedrijf.

Duurzaamheid bij HAVEP

Wist u dat uw werkkleding, nadat u deze niet meer kunt dragen, heel makkelijk een nieuw leven kunt geven? Maak gebruik van de HAVEP Collect & Recycle service en geef uw oude werkkleding een nieuwe bestemming. HAVEP maakt er bijvoorbeeld vlamvertragend isolatiemateriaal van, of er worden nieuwe kleren van geproduceerd. Een duurzame toekomst maken we samen!

Online Havep Force+ werkkleding kopen

Een veilige werkomgeving is belangrijk. Wilt u dat realiseren op een manier die betrouwbaar en betaalbaar is en ook nog eens op de huisstijl van uw bedrijf aansluit? Dan is de Havep Force+ collectie de ideale multinorm werkkleding voor u. Deze werkkleding brengt een goede bescherming, een professionele uitstraling en een onovertroffen draagcomfort bij elkaar. Bovendien is het voor u zeer gemakkelijk om deze werkkleding via onze webshop te bestellen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.