Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Geslacht

Havep Attitude High Visibility collectie

Havep Attitude High Visibility werkkleding online kopen. De modellen uit de high visibility lijn van Havep zijn in de praktijk getest en ontworpen op duurzaamheid en voldoen aan de EN ISO 20471 norm voor hoge zichtbaarheid. De extra reflectiestrepen op de schouders en armen zorgen voor een betere zichtbaarheid tijdens gehurkte werkzaamheden. Deze modellen zien er dus niet alleen modern uit, ze zorgen er tevens voor dat u of uw werknemers opvallen onder slechte lichtomstandigheden.

Bijzonderheden Havep Attitude High Visibility werkkleding:
  • Modern assortiment hoge zichtbaarheidskleding (EN ISO 20471), gemaakt van extra sterke materialen
  • Voorgevormde broekspijpen geven een unieke pasvorm en eenvoudig toegankelijke kniezakken aan de bovenzijde
  • Extra reflectie op schouders voor zichtbaarheid bij gebukte werkzaamheden
  • Eenvoudig toegankelijke kniezakken aan de bovenzijde
Lees verder Lees minder

9 producten

Toon per pagina
Havep High Visibility Parka 50217
€ 120,36 € 145,64
Havep Attitude High Visibility Softshell 50214
€ 79,68 € 96,41
Havep Attitude High Visibility Jack 50169
€ 52,32 € 63,31
Havep Attitude High Visibility Bretelbroek 20221
€ 64,73 € 78,32
Havep Attitude High Visibility Bermuda 80232
€ 38,87 € 47,03
Havep Attitude High Visibility Werkbroek 80228
€ 52,32 € 63,31
Korting 10%
2 Stuks Havep Attitude High Visibility Bermuda 80232
€ 77,74 € 94,07
Havep Fleecevest 50220
€ 37,55 € 45,44
Havep High Visibility Fleecevest 50219
€ 56,81 € 68,74

Havep Attitude High Visibility werkkleding kopen

De modellen uit de high visibility lijn van Havep zijn in de praktijk getest en ontworpen op duurzaamheid. Ze voldoen allemaal aan de EN ISO 20471 eisen voor hoge zichtbaarheid. De extra reflectiestrepen op de schouders en armen zorgen voor een betere zichtbaarheid tijdens gehurkte werkzaamheden. Deze modellen zien er dus niet alleen modern uit, ze zorgen er tevens voor dat u of uw werknemers opvallen onder slechte lichtomstandigheden

Moderne uitstraling

De broeken, jassen en overalls uit de Attitude High Visibility collectie van Havep zijn verkrijgbaar in fluor rood en geel met een sportieve afwerking. De reflectiestrepen die op moderne wijze zijn aangebracht vallen direct op, zelfs wanneer hoge zichtbaarheid niet noodzakelijk is. De moderne zakken met rits geven een stoere uitstraling. Combineert u dit samen met uw bedrijfslogo op de borst of rug, dan zorgt dit voor volledige herkenbaarheid van uw medewerkers en uw bedrijf.

Het beste comfort

De Havep High Vis werkkleding is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en veiligheid. Dit is echter slechts het begin: de voorgevormde broekspijpen in de overalls en broeken zorgen voor een unieke pasvorm voor nog beter comfort. De kniezakken gecombineerd met kniestukken zorgen laten u op comfortabele wijze gehurkt of op uw knieën werken.

Getest in de praktijk

Onderdeel van het beleid van Havep is het in de praktijk testen van werkkleding. De attitude High Visibility kledinglijn volgt dit beleid en sluit daardoor uitstekend aan bij het uitvoeren van zware werkzaamheden. De hoge kwaliteit van de Havep High Vis werkkleding zorgt ervoor dat de werkkleding duurzaam en comfortabel is.

Opvallen met een bedrukt of geborduurd logo

Uw medewerkers moeten niet alleen goed opvallen tijdens hun werkzaamheden, ze moeten ook uw bedrijfsnaam voortdragen. Unishore Bedrijfskleding helpt u uw corporate identity uit tedragen en uw imago te versterken door uw High Vis werkkleding te bedrukken of borduren met bijvoorbeeld de naam of het logo van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een opvallend ruglogo of borstlogo. 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.