(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Extra's
Hoofdmateriaal

Havep Attitude dames workwear collectie

Havep Attitude Dames werkkleding kopen. De Havep Attitude Dames Collectie is qua eigenschappen gelijk aan de Havep Attitude Collectie. Echter, alle eigenschappen zijn aangepast aan de wensen van vrouwen. Als vrouw kunt u voor de dag komen met deze stoere, maar toch vrouwelijke werkkleding die volledig is aangepast naar uw behoeften.

Bijzonderheden Havep Attitude Dames werkkleding:

  • Vergelijkbaar met de Havep Attitude Collectie, maar dan voor dames
  • Aangepast naar de behoeften van vrouwen
  • Supersterk en van de hoogste kwaliteit
  • Moderne, sportieve uitstraling
Lees verder Lees minder

3 producten

Toon per pagina
Havep Attitude Dames Stretch jeans 7440
€ 66,44 € 80,39
Havep Attitude Dames Stretch werkbroek 80298
€ 58,80 € 71,15
Havep Attitude Dames softshell 40166
€ 58,80 € 71,15

Havep Attitude dameskleding kopen

Super sterk en van de hoogste kwaliteit. Moderne, sportieve uitstraling. Alle eigenschappen zijn aangepast aan de wensen van vrouwen. Deze stoere, maar toch vrouwelijke werkkleding die volledig is aangepast aan uw behoeften, als gebruiker in de praktijk. De onderstaande collectie is de damescollectie, bestaande uit een softshell en enkele broeken. Daarnaast is er ook de Havep Attitude High Visbility lijn beschikbaar en natuurlijk de Havep Attitude Lijn voor heren.

Havep Attitude Dames werkkleding is in de praktijk getest

Alle werkkleding van Havep wordt in de praktijk getest door professionals. Op basis van hun bevindingen wordt de werkkleding volledig geoptimaliseerd naar hun wensen.

Hoge kwaliteit dames werkkleding

Havep levert hoge kwaliteit werkkleding, dus ook met deze Havep Attitude dames collectie. De werkkleding is samengesteld met een mix van katoen en polyester, waardoor de werkkleding niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, maar comfortabel.

Moderne uitstraling

De kleding uit deze collectie zijn populair bij bedrijven vanwege de moderne en sportieve uitstraling. De kleding werkt imagoversterkend, helemaal als u ervoor kiest om de kleding te borduren of bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.