(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Eigenschappen
Extra's
Hoofdmateriaal

Havep Attitude dames workwear collectie

Havep Attitude Dames werkkleding kopen. De Havep Attitude Dames Collectie is qua eigenschappen gelijk aan de Havep Attitude Collectie. Echter, alle eigenschappen zijn aangepast aan de wensen van vrouwen. Als vrouw kunt u voor de dag komen met deze stoere, maar toch vrouwelijke werkkleding die volledig is aangepast naar uw behoeften.

Bijzonderheden Havep Attitude Dames werkkleding:

  • Vergelijkbaar met de Havep Attitude Collectie, maar dan voor dames
  • Aangepast naar de behoeften van vrouwen
  • Supersterk en van de hoogste kwaliteit
  • Moderne, sportieve uitstraling
Lees verder Lees minder

3 producten

Toon per pagina
Havep Attitude Dames Stretch jeans 7440
€ 67,67 € 81,88
Havep Attitude Dames Stretch werkbroek 80298
€ 59,88 € 72,45
Havep Attitude Dames softshell 40166
€ 59,88 € 72,45

Havep werkkleding kopen

Havep heeft verschillende collecties werkkleding voor uiteenlopende sectoren. Bij Havpe gaat het verder dan kwalitatieve werkkleding. Havep biedt u uitstraling, comfort en veiligheid. Die waardes worden iedere ddag vertaald naar de kledingstukken van Havep, zowel in de nieuwe collecties als in de sterke producten die hun kracht door de jaren heen bewezen hebben en vanaf dag één succesvol zijn. Daar kunt u op rekenen!

Havep Attitude

De Havep Attitude staat bekend om z’n super sterke werkkleding gemaakt van de hoogste kwaliteit. Deze collectie van Havep heeft een moderne en sportieve uitstraling. Super sterk en van de hoogste kwaliteit. Alle eigenschappen zijn aangepast aan de wensen van vrouwen. Deze stoere, maar toch vrouwelijke werkkleding die volledig is aangepast aan uw behoeften als gebruiker in de praktijk. De onderstaande collectie is de damescollectie, bestaande uit een softshell en dameswerkbroeken. Daarnaast is er ook de Havep Attitude High Visbility lijn beschikbaar en natuurlijk de Havep Attitude Lijn voor heren.

Havep Attitude Dames werkkleding is in de praktijk getest

Alle werkkleding van Havep wordt in de praktijk getest door professionals. Op basis van hun bevindingen wordt de werkkleding volledig geoptimaliseerd naar hun wensen.

Hoge kwaliteit dames werkkleding

Havep levert hoge kwaliteit werkkleding, dus ook met deze Havep Attitude dames collectie. De werkkleding is samengesteld met een mix van katoen en polyester, waardoor de werkkleding niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, maar ook comfortabel.

Moderne uitstraling

De kleding uit deze collectie zijn populair bij bedrijven vanwege de moderne en sportieve uitstraling. De kleding werkt imagoversterkend, helemaal als u ervoor kiest om de kleding te laten bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam of -logo.

Havep Classic

Kiest u voor Havep, dan kiest u voor kleding die zijn werk doet. Voor slim geplaatste zakken, verstevigingen op de plekken waar u het nodig heeft en voor accessoires van kwaliteit. U kiest voor een doordachte, betaalbare oplossing. Met deze kledingstukken kunt u meteen goed aan de slag. 

Havep Exellence

Daar waar het Classics assortiment vorm krijgt door een brede range ijzersterke basics, blinken de Havep Exellence producten uit in een frisse kijk. Want de nieuwe situaties vergen nieuwe oplossingen. Bij dze producten ligt de focus op het unieke en hoogwaardige design en daarnaast is er veel aandacht voor het verwerken van slimme handigheidjes in en op de kleding. De Excellence items zijn het antwoord op de vraag van morgen. 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.