NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
Sluiting
Type Jas
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 343: Waterdichtheid
EN 343: Ademendheid

Havep 5Safety collectie

De Havep 5Safety collectie beschermt u tegen de 5 veiligheidsnormen die het meest voorkomen. Deze multinormering maakt van deze Havep werkkleding een collectie die inzetbaar is in diverse werksituaties, zoals lassen, slijpen en in de olie-industrie.

  • Maar liefst 5 normeringen
  • Vlamvertragend en antistatisch, o.a. bescherming tegen hitte, chemicaliën en lasspatten
  • Sportieve uitstraling voor het versterken van uw imago
  • Uniek ontwerp dat bewegen makkelijk maakt
Lees verder Lees minder

10 producten

Korting 8%
Havep 5safety Multinorm Parka 40070
€ 178,27 € 215,71
Korting 8%
Havep 5Safety Multinorm Werkjas 3256
€ 74,27 € 89,87
Korting 8%
Havep 5Safety Multinorm Werkbroek 8775
Waardering:
100%
€ 64,38 € 77,90
Korting 8%
Havep 5safety Multinorm Overall 29061
Waardering:
90%
€ 122,07 € 147,70
Korting 8%
Havep 5Safety Multinorm Amerikaanse Overall 2151
Waardering:
100%
€ 79,30 € 95,95
Korting 8%
Havep 5Safety Multinorm Overall 2033
Waardering:
100%
€ 116,62 € 141,11
Korting 8%
Havep 5safety Multinorm Polo lange mouw 7020
€ 58,01 € 70,19
Korting 8%
Havep 5Safety FR/AS Hemd lange mouw 1648
€ 57,24 € 69,26
Korting 8%
Havep 5Safety Multinorm Softshell 50383
€ 141,55 € 171,28
Korting 8%
Havep Multi Shield Inritsbare Voering Parka 50253
€ 72,49 € 87,71

Havep 5Safety: bescherming volgens 5 normen

Multinorm werkkleding verzekert uw veiligheid op meerdere manieren. De kleding uit de Havep 5Safety collectie voldoet aan de eisen die in vijf veiligheidsnormeringen staan. Daarom is deze werkkleding een uitstekende keuze als u op zoek bent naar wat extra zekerheid en veiligheid bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Alle Havep 5Safety werkkleding is vlamvertragend en antistatisch, waarmee volgens respectievelijk de normen EN 11612 en EN 1149 al voldoende bescherming geboden wordt. Ook bescherming tegen de gevaren die ontstaan als een elektrische vlamboog kortsluiting heeft is een onderdeel van deze beschermende kleding. De kleding is zoals voorgeschreven in de internationale norm IEC 61482.

Met uitzondering van de polo en het overhemd uit deze collectie beschermt Havep 5Safety werkkleding u daarnaast als er chemische vloeistoffen op uw kleding terecht komen. Alle werkjassen, werkbroeken en overalls uit de 5Safety collectie houden deze chemicaliën aan de buitenzijde van uw kleding zoals in de norm EN 13034 beschreven staat. Ook is al deze werkkleding volgens de lasnormering EN 11611 om te gebruiken bij het lassen. Lasvonken zullen niet door de kleding heen branden, waarmee deze Havep werkkleding uw huid beschermt. Dat is overigens zelfs bij de polotrui in de 5Safety-reeks het geval!

De Havep 5Safety collectie voldoet aan de volgende vijf veiligheidsnormeringen

Havep 5Safety representatieve multinorm werkkleding

De Havep 5Safety collectie is ontstaan uit een behoefte naar representatieve multinorm werkkleding. Voor de veiligheid bij bedrijven in de offshore, de bouw, de industrie en andere relatief zware sectoren wordt multinorm werkkleding al geruime tijd van steeds meer belang. Deze werkkleding voldoet namelijk aan de belangrijkste eisen die er op het gebied van beschermende kleding. Toch vinden veel bedrijven het vervelend dat er vaak maar de keuze uit een beperkt aantal producten met hetzelfde uiterlijk is als het om multinorm werkjassen, multinorm overalls en multinorm werkbroeken gaat. Als u veel tijd en middelen in een huisstijl heeft gestoken, is de uitstraling van uw werkkleding belangrijk.

Havep is daarop gekomen met een collectie multinorm werkkleding die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Hiermee streeft de Brabantse fabrikant ernaar dat uw werkkleding niet alleen de juiste bescherming biedt en comfortabel is, maar ook uitstraalt wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. U kunt dit nog verder versterken door gebruik te maken van de drukkerij of de borduurstudio van Unishore Bedrijfskleding. Kies simpelweg de Havep 5Safety werkkleding uit in de kleur die het beste bij uw bedrijf past en laat ons uw werkkleding bedrukken of borduren met uw beeldmerk. U krijgt uw werkkleding dan gebruiksklaar en uiterst representatief aangeleverd.

Overalls Havep 5Safety

De verschillende overalls in de Havep 5Safety collectie hebben met drukknoopsluiting verdekte ritssluitingen of verdekte drukknoopsluitingen. Ze hebben voldoende opbergruimte dankzij de verschillende zakken. De mouwen van deze overalls zijn verstelbaar met steldrukkers voor een betere aansluiting. Bekijk hier alle overalls van Havep

Havep 5Safety werkbroeken

De werkbroeken uit de Havep 5Safety collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat deze voor de drager altijd comfortabel kan zitten. De verdekte ritssluitingen zorgen voor een betere bescherming tijdens werkzaamheden. Voor opbergruimte hebben de werkbroeken verschillende steekzakken en dijzakken, ook zijn deze werkbroeken uitgevoerd met kniezakken voor kniestukken. Bekijk hier alle werkbroeken van Havep

Werkjassen Havep 5Safety

De verschillende werkjassen in de 5Safety collectie hebben een verdekte sluiting zodat u of uw werknemers goed beschermd wordt tegen elementen van buitenaf. Ook hebben ze voldoende zakken door middel van steekzakken en een borstzakken. Bekijk hier alle werkjassen van Havep

Online Havep 5Safety multinorm werkkleding kopen

Een veilige werkomgeving is belangrijk. Wilt u dat realiseren op een manier die betrouwbaar en betaalbaar is en ook nog eens op de huisstijl van uw bedrijf aansluit? Dan is de Havep 5Safety collectie de ideale multinorm werkkleding voor u. Deze werkkleding brengt een goede bescherming, een professionele uitstraling en een onovertroffen draagcomfort bij elkaar. Bovendien is het voor u zeer gemakkelijk om deze werkkleding via onze webshop te bestellen.

Voor totale bescherming combineert u de Havep 5Safety werkkleding van uw keuze met een paar comfortabele werkschoenen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.