NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Type Jas
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 343: Waterdichtheid
EN 343: Ademendheid

Havep 5Safety Image+ collectie

Havep 5Safety Image Plus werkkleding kopen. Havep 5Safety werkkleding beschermt u tegen de 5 meest voorkomende risico's in werkomgevingen. Deze super sportieve collectie bestaat uit tweekleurige werkkleding met een heel stoere uitstraling! Deze nieuwe generatie multinorm werkkleding biedt u uitzonderlijk comfort en past zich aan het lichaam aan waardoor de pasvorm geweldig is. 

 • Maar liefst 5 normeringen, waaronder vlamvertragend en antistatisch 
 • Uniek ontwerp om makkelijk te kunnen bewegen, de kleding past zich aan uw lichaamshouding aan
 • Sportieve, moderne uitstraling (imagoversterkend)
 • Industrieel wasbaar
 • Uitgebreid in de praktijk getest
Lees verder Lees minder

9 producten

Korting 8%
Havep 5Safety Image+ Korte Jas Vlamboog 2 50292
€ 118,51 € 143,40
Korting 8%
Havep 5Safety Image+ Korte Jas Vlamboog 1 50285
€ 93,77 € 113,46
Korting 8%
Havep 5Safety Image + 5Safety Image+ Parka Vlamboog 2 50286
Waardering:
100%
€ 208,37 € 252,13
Korting 8%
Havep 5Safety Image+ Werkbroek Vlamboog 2 80345
€ 106,81 € 129,24
Korting 8%
Havep 5Safety Image+ Overall Vlamboog 1 20290
€ 140,66 € 170,20
Korting 8%
Havep 5Safety Image+ Werkbroek Vlamboog 1 80340
Waardering:
100%
€ 80,74 € 97,70
Korting 8%
Havep 5Safety Image+ Amerikaanse Overall Vlamboog 2 20291
€ 141,96 € 171,77
Korting 8%
Havep 5Safety Image+ Amerikaanse Overall Vlamboog 1 20288
Waardering:
80%
€ 97,69 € 118,20
Korting 8%
Havep 5Safety Image+ Multinorm Softshell 50384
€ 158,53 € 191,82

Uiterst representatieve multinorm werkkleding

De bescherming van multinorm werkkleding gaat vaak gepaard met een bepaald uiterlijk. Soms dragen de kleuren bij aan de beschermende eigenschappen van de kleding. High vis werkkleding vraagt nu eenmaal om de combinatie van geel of oranje met de kenmerkende reflectiebanden. Toch kan een beperkt assortiment aan kleuren een probleem zijn als er hard aan de huisstijl van uw bedrijf gewerkt is. Deze is met zorg samengesteld om het imago van uw bedrijf naar buiten toe uit te stralen en dan heeft u uw beschermende kleding uiteraard het liefst ook in de kleuren die daarvoor uitgekozen zijn.

Daar kan de Havep 5Safety Image Plus u bij helpen. De multinorm werkkleding in deze lijn verhoogt de veiligheid binnen uw bedrijf, maar daarnaast zijn de werkjassen, overalls en werkbroeken ook nog eens in vier moderne kleurstellingen te verkrijgen. En omdat alle werkkleding in deze multinorm collectie duurzaam en industrieel wasbaar is, zullen de kledingstukken ook nog lang bij de uitstraling van uw bedrijf passen. Dat is helemaal het geval wanneer wij uw werkkleding bedrukken of een logo erop borduren. Uw bedrijfskleding wordt op die manier echt het visitekaartje van uw bedrijf, zonder dat u daar te veel geld aan kwijt bent.

Welke bescherming biedt Havep 5Safety Image Plus werkkleding?

De uitstraling van Havep 5Safety Image Plus werkkleding is een groot voordeel, maar het belangrijkst is nog altijd de bescherming die de kleding biedt. Alle kleding in deze collectie voldoet aan vijf verschillende veiligheidsnormeringen. Alle artikelen zijn bijvoorbeeld vlamvertragend en antistatisch volgens de normen EN 11612 en EN 1149. Verder beschermt deze werkkleding tegen de thermische gevolgen als een elektrische vlamboog kortsluit (IEC 61482), vloeibare chemicaliën (EN 13034) en lasvonken (EN 11611). De Havep 5Safety Image Plus parka beschermt bovendien volgens de norm EN 343 tegen regen en andere neerslag.

Met een multinorm werkjas, multinorm overall of multinorm werkbroek uit de Havep 5Safety Image Plus collectie bent u dus op flink wat risico’s voorbereid. Verder is er veel aandacht besteed aan het draagcomfort van de werkkleding uit deze collectie. U voelt zich daardoor niet alleen prettig, maar ook comfortabel bij het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Normeringen Havep 5Safety image+ collectie:

 • EN 1149 - Antistatisch
 • EN ISO 11612 - Bescherming tegen hitte en vlammen
 • IEC 61482 – Bescherming tegen thermische gevaren van een elektrische vlamboog
 • EN ISO 11611 - Bescherming bij lassen en verwante processen
 • EN 13034 - Bescherming tegen chemische vloeistoffen
 • EN 343 - Bescherming tegen de regen

Comfort

Alle kledingstukken in de HAVEP® 5safety Image + collectie zijn ontworpen met het oog op een zo groot mogelijk draagcomfort. De werkkleding is aangepast aan jouw dagelijkse handelingen en werd uitgebreid in de praktijk getest. Zo kan jij je dankzij de elastieken banden in de Amerikaanse overall helemaal vrij bewegen. Ook heeft het jack extra rugplooien en een inzet bij de oksels voor meer bewegingsvrijheid. In de broek gebruiken we een doeksoort met een lager doekgewicht, voor meer comfort.

Overalls Havep 5Safety Image+

De overalls in de Havep 5Safety Image collectie hebben met ritssluitingen en drukknoopsluitingen die verdekt zijn. Door de aanwezigheid van verschillende zakken is er voldoende opbergruimte voor onder meer uw gereedschappen. Voor een betere aansluiting van de mouwen kunt u steldrukkers gebruikte.

Havep 5Safety Image+ werkbroeken

De werkbroeken uit de Havep 5Safety Image collectie zijn in een grote hoeveelheid verschillende maten verkrijgbaar. Er is dus voor iedereen wel een comfortabele Havep werkbroek te vinden. Een uitstekende bescherming tijdens het werk is verzekerd door de verdekte ritssluitingen. De dijzakken en steekzakken garanderen daarnaast voldoende opbergruimte. Ook zijn deze broeken uitgevoerd met kniezakken voor kniestukken.

Werkjassen Havep 5Safety Image Plus

De werkjassen in deze Havep collectie zijn uitgerust met een verdekte sluiting. Bescherming tegen de elementen is dus goed geregeld. Ook aan opslagruimte laten deze Havep werkjassen niets te wensen over; er zijn voldoende steekzakken en borstzakken.

Havep 5Safety collectie

Havep heeft behalve de 5Safety Image plus collectie ook de gelijkwaardige Havep 5Safety collectie, deze collectie heeft een meer klassiek ontwerp maar voldoet aan dezelfde veiligheidsnormen. De Havep 5Safety collectie voldoet aan de 5 veiligheidsnormen die het meest voorkomen. Deze veiligheidsmaatregelen deze collectie van Havep tot werkkleding die inzetbaar is in diverse werksituaties, zoals lassen, slijpen en in de olie-industrie.

Havep en duurzaam, ethisch en transparant ondernemen

HAVEP is een merk met karakter. Kwalitatieve werkkleding, gemaakt met respect voor mens en natuur, dat is waar het merk al meer dan 150 jaar voor staat. Bij HAVEP heeft u dan ook altijd de garantie dat uw kleding in goede werkomstandigheden en op een duurzame wijze geproduceerd is. Havep doet, waar andere dromen. Bij HAVEP staat ethisch en transparant ondernemen al ruim 150 jaar centraal. Zij nemen hun verantwoordelijkheid en denken aan de toekomst. Dit doen zij door te kiezen voor duurzame materialen; door zuinig om te springen met natuurlijke grondstoffen en door actief te recyclen, maar ook door zich in te zetten voor goede werkomstandigheden over de hele wereld. Met HAVEP werkt u nooit alleen.

Online Havep 5Safety Image Plus werkkleding kopen

De multinorm werkkleding uit de Havep 5Safety Image Plus collectie biedt een unieke combinatie van bescherming, comfort en een bijzonder representatief uiterlijk. Ideaal als u voor een goede prijs op zoek bent naar het beste van beschermende kleding en een representatieve uitstraling. U kunt deze kleding snel en gemakkelijk online kopen via de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Als u uw Havep 5Safety Image Plus werkkleding bedrukt wilt hebben, kunt u dat ook aan ons doorgeven. Dan krijgt u van ons representatieve multinorm werkkleding thuisgestuurd die uit de doos direct klaar is voor gebruik.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.