(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Geslacht
Eigenschappen
Extra's
Hoofdmateriaal

Havep 5Safety Image+ collectie

Havep 5Safety Image Plus werkkleding kopen. Havep 5Safety werkkleding beschermt u tegen de 5 meest voorkomende risico's in werkomgevingen. Deze super sportieve collectie bestaat uit tweekleurige werkkleding met een heel stoere uitstraling! Deze nieuwe generatie multinorm werkkleding biedt u uitzonderlijk comfort en past zich aan het lichaam aan waardoor de pasvorm geweldig is. 

 • Maar liefst 5 normeringen, waaronder vlamvertragend en antistatisch
 • Uniek ontwerp om makkelijk te kunnen bewegen, de kleding past zich aan uw lichaamshouding aan
 • Sportieve, moderne uitstraling (imagoversterkend)
 • Industrieel wasbaar
 • Uitgebreid in de praktijk getest
Lees verder Lees minder

9 producten

Toon per pagina
Havep 5Safety Image+ Korte Jas Vlamboog 2 50292
€ 87,62 € 106,02
Havep 5Safety Image+ Korte Jas Vlamboog 1 50285
€ 69,33 € 83,89
Havep 5Safety Image+ Parka Vlamboog 2 50286
€ 154,06 € 186,41
Havep 5Safety Image+ Werkbroek Vlamboog 2 80345
€ 78,95 € 95,53
Havep 5Safety Image+ Overall Vlamboog 1 20290
€ 103,99 € 125,83
Havep 5Safety Image+ Werkbroek Vlamboog 1 80340
€ 59,70 € 72,24
Havep 5Safety Image+ Amerikaanse Overall Vlamboog 2 20291
€ 104,95 € 126,99
Havep Multi Shield Inritsbare Voering Parka 50253
€ 56,81 € 68,74
Havep 5Safety Image+ Amerikaanse Overall Vlamboog 1 20288
€ 72,22 € 87,39

Veiligheid

Hard werken, makkelijk en veilig. Dat is waar de HAVEP® 5safety Image + voor staat. In deze collectie gebruiken we bijvoorbeeld vlamvertragend reflectieband voor een verhoogde zichtbaarheid. Daarnaast ontwierpen we aanvullende tricot items zodat jij je 100% veilig voelt, ook op koudere dagen. De HAVEP® 5safety Image + voldoet aan de volgende normen en alle kledingstukken zijn industrieel wasbaar.

Normeringen Havep 5Safety image+ collectie:

 • EN 1149 - Antistatisch
 • EN ISO 11612 - Bescherming tegen hitte en vlammen
 • IEC 61482 – Bescherming tegen thermische gevaren van een elektrische vlamboog
 • EN ISO 11611 - Bescherming bij lassen en verwante processen
 • EN 13034 - Bescherming tegen chemische vloeistoffen
 • EN 343 - Bescherming tegen de regen

Comfort

Alle kledingstukken in de HAVEP® 5safety Image + collectie zijn ontworpen met het oog op een zo groot mogelijk draagcomfort. De werkkleding is aangepast aan jouw dagelijkse handelingen en werd uitgebreid in de praktijk getest. Zo kan jij je dankzij de elastieken banden in de Amerikaanse overall helemaal vrij bewegen. Ook heeft het jack extra rugplooien en een inzet bij de oksels voor meer bewegingsvrijheid. In de broek gebruiken we een doeksoort met een lager doekgewicht, voor meer comfort.

Havep 5Safety Image in extra kleuren

Wilt u een andere kleur bestellen dan u in ons assortiment aantreft? Bij een afname van 30 stuks of meer is dat mogelijk. Als u daar interesse in heeft, kunt u contact met ons opnemen. De keuze voor de juiste kleur heeft immers een positief effect op uw corporate identity. De volgende extra kleuren zijn verkrijgbaar:

 • Marineblauw
 • Kobaltblauw
 • Flessengroen
 • Zwart
 • Charcoal Grijs
 • Grijs
 • Off White
 • Oranje
 • Fluo Geel
 • Rood

Overalls Havep 5Safety Image+

De overalls in de Havep 5Safety Image collectie hebben met ritssluitingen en drukknoopsluitingen die verdekt zijn. Door de aanwezigheid van verschillende zakken is er voldoende opbergruimte voor onder meer uw gereedschappen. Voor een betere aansluiting van de mouwen kunt u steldrukkers gebruikte.

Havep 5Safety Image+ werkbroeken

De werkbroeken uit de Havep 5Safety Image collectie zijn in een grote hoeveelheid verschillende maten verkrijgbaar. Er is dus voor iedereen wel een comfortabele Havep werkbroek te vinden. Een uitstekende bescherming tijdens het werk is verzekerd door de verdekte ritssluitingen. De dijzakken en steekzakken garanderen daarnaast voldoende opbergruimte. Ook zijn deze broeken uitgevoerd met kniezakken voor kniestukken.

Werkjassen Havep 5Safety Image Plus

De werkjassen in deze Havep collectie zijn uitgerust met een verdekte sluiting. Bescherming tegen de elementen is dus goed geregeld. Ook aan opslagruimte laten deze Havep werkjassen niets te wensen over; er zijn voldoende steekzakken en borstzakken.

Havep 5Safety collectie

Havep heeft behalve de 5Safety Image collectie ook de gelijkwaardige Havep 5Safety collectie, deze collectie heeft een meer klassiek ontwerp maar voldoet aan dezelfde veiligheidsnormen. De Havep 5Safety collectie voldoet aan de 5 veiligheidsnormen die het meest voorkomen. Deze veiligheidsmaatregelen deze collectie van Havep tot werkkleding die inzetbaar is in diverse werksituaties, zoals lassen, slijpen en in de olie-industrie.

Havep en duurzaam, ethisch en transparant ondernemen

HAVEP is een merk met karakter. Kwalitatieve werkkleding, gemaakt met respect voor mens en natuur, dat is waar het merk al meer dan 150 jaar voor staat. Bij HAVEP heeft u dan ook altijd de garantie dat uw kleding in goede werkomstandigheden en op een duurzame wijze geproduceerd is. Havep doet, waar andere dromen. Bij HAVEP staat ethisch en transparant ondernemen al ruim 150 jaar centraal. Zij nemen hun verantwoordelijkheid en denken aan de toekomst. Dit doen zij door te kiezen voor duurzame materialen; door zuinig om te springen met natuurlijke grondstoffen en door actief te recyclen, maar ook door zich in te zetten voor goede werkomstandigheden over de hele wereld. Met HAVEP werkt u nooit alleen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.