Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
Prijs
Sluiting
Type Jas
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Havep collecties

De Havep collecties in de webshop van Unishore Bedrijfskleding bieden elk hun eigen stijl en specifieke eigenschappen die u helpen goed beschermd aan het werk te gaan. Comfort is bij de werkkleding uit alle Havep collecties gegarandeerd, maar als u op zoek bent naar de best mogelijke bescherming, dan vindt u in de multinorm collecties van Havep gegarandeerd beschermende kleding van de hoogste kwaliteit.

  • Comfortabele werkkleding
  • Per collectie specifieke eigenschappen
  • Multinorm werkkleding tot maar liefst 7 normeringen

havepkorting

Lees verder Lees minder

Duurzame werkkleding uit verschillende HAVEP collecties

HAVEP is een van oorsprong Nederlandse fabrikant die zeer veel waarde hecht aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. U kunt er dus van uitgaan dat de werkkleding uit alle HAVEP collecties op verantwoorde wijze geproduceerd is, maar ook lang mee zal gaan. Het bedrijf houdt zich immers al meer dan anderhalve eeuw bezig met duurzame materialen en past deze in de werkkleding van al hun verschillende collecties toe. Bij de aanschaf van uw HAVEP werkkleding hoeft u dus alleen nog te letten op de eigenschappen van de verschillende collecties en hoe deze bij uw wensen passen. Kwaliteit is altijd gegarandeerd.

Bent u bijvoorbeeld vooral op zoek naar een overall, werkjas of werkbroek die lekker zit en het nodige vuil van uw normale kleding af houdt? Dan heeft u al voldoende aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de HAVEP Basic collectie. Deze lijn bestaat uit modern ogende, representatieve bedrijfskleding. Dit representatieve karakter is eventueel nog verder te versterken als wij uw werkkleding bedrukken. De HAVEP Worker collectie is gemaakt voor schilders, glaszetters, stukadoors en aanverwante beroepen, terwijl de HAVEP Attitude collectie opvalt door zijn sportieve uitstraling.

HAVEP collecties met beschermende eigenschappen

De veiligheidseisen worden in veel sectoren steeds strenger en daarom zijn steeds meer mensen op zoek naar betrouwbare beschermende kleding. Ook dan zijn er HAVEP collecties die aan uw wensen voldoen. De HAVEP Force+ collectie bestaat uit hoogwaardige laskleding (EN 11611). De HAVEP High Visibility collectie verhoogt uw zichtbaarheid zoals dat volgens de hogezichtbaarheidsnorm EN 20471 moet. Zulke verhoogde zichtbaarheid laat zich ook goed combineren met een modern uiterlijk, zoals de HAVEP High Visibility+ collectie bewijst.

Soms is zulke specifieke bescherming echter onvoldoende. Dan is het goed om te weten dat HAVEP ook een groot aantal multinorm collecties heeft. De HAVEP 5Safety collectie bestaat bijvoorbeeld uit werkkleding die u volgens vijf normeringen beschermt. Dat is goed met een professioneel voorkomen te combineren; de HAVEP 5Safety Image Plus collectie biedt deze combinatie. Ook de HAVEP Multi Shield en HAVEP Multi Protector collecties bestaan uit hoogwaardige multinorm werkkleding voor branches met strikte voorschriften op het gebied van veiligheid.

Altijd de juiste HAVEP werkkleding

HAVEP heeft verschillende collectie voor alle uiteenlopende sectoren. Daardoor voorziet HAVEP u altijd aan de juiste werkkleding.

  • HAVEP Multi Protector+ Collectie

De Multi Protector+ Collectie is een hoogwardige certificeerde en duurzame collectie die maximale bescherming biedt en voldoet aan zeven normen. Deze multinorm collectie combineert een brede inzetbaarheid met optimale veiligheid en bescherming van de drager. Het beschermt de drager tegen risico's zoals hitte, vuur, chemicaliën, elektrische vlambogen, en lassen. Tevens is de kleding geschikt om te werken onder explosiegevaarlijke situaties.

  • HAVEP High Visibility+

De High Visibility+ collectie van HAVEP is een duurzame collectie. De kleding in deze collectie is gemaakt van gerecycled polyester en is bluesign® gecertificeerd. Hierdoor draag je een steentje bij aan een betere wereld. De collectie biedt een ruime keuze aan artikelen en zorgt voor een goede zichtbaarheid. Met een goede prijs kwaliteit verhouding is dat een uitstekende keuze voor high visibility kleding.

  • HAVEP 5 Safety Image+

De werkkleding uit deze collectie past zich aan je lichaam aan, wat er voor zorgt dat het een perfecte pasvorm heeft. Het twee-kleurig design geeft de kleding een sportieve uitstraling. De kledingstukken zijn uitvoerig getest in de praktijk hierdoor is er rekening gehouden de combinatie werk en comfort.

  • HAVEP Force+

De HAVEP Force+ collectie is ontworpen voor de uitdagingen binnen de metaalindustrie, machineindustrie en nuts-assemblagebedrijven. Deze collectie staat bekend om een hoog draafcomfort dankzij de perfecte pasvorm. De kleding is verkrijgbaar is lassersnorm 1 & 2.

  • HAVEP Attitude

Met Cordura® verstevigingen op strategische plekken en voorgevormde broekspijpen gaan deze kledingstukken langer mee. De Attitude lijn van HAVEP is uitvoerig getest door professionals in de praktijk en geoptimaliseerd tot in de details. Ook zijn er verstevigingen in het kruis geplaatst om uitscheuren te voorkomen en is er sterke, ademende stretchdoek geplaats in de knieholtes. 

  • HAVEP Basic

De constante kwaliteit van deze Basic lijn zorgt voor een lange levensduur. De prima prijs kwaliteitverhouding maakt deze collectie een solide keuze. De kledingstukken zijn zowel gevoerd als ongevoerd verkijgbaar in verschillende uitvoeringen, kwaliteiten en kleuren.

  • HAVEP Shift

De Shift collectie is grotendeels geproduceerd met een duurzaam doeksoort en in ateliers waar goede werkomstandigheden zijn voor de werknemers. De verlengde achterpanden, voorgevormde broekspijpen en verstelbare taillebanden bevorderen het draagcomfort van de kleding. De kleding is goed te combineren met elkaar dankzij de charcoal kleur die verwerkt is in alle kledingstukken.

HAVEP collecties online kopen

Het aanbod aan werkkleding in de verschillende HAVEP collecties is zo uitgebreid, dat de ideale werkkleding voor uw bedrijf daar ongetwijfeld ook tussen te vinden is. Unishore Bedrijfskleding heeft altijd de nieuwste werkkleding uit deze collecties op voorraad, waardoor u deze snel in uw bezit kunt verwachten. Die service hanteren we natuurlijk ook voor al onze werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. En ook die zijn afkomstig uit de fabrieken van gerenommeerde topmerken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.