Havep

Havep werkkleding kopen? Of het nu gaat om veiligheidskleding of werkkleding: kleding kan de dag maken of breken. Met Havep weet u zeker dat u van de juiste uitstraling, comfort en veiligheid bent voorzien. En als u en/of uw werknemers zich comfortabel voelen in hun kleding, heeft u al een punt extra. Havep heeft verschillende collecties voor diverse vakgebieden en werkzaamheden, van basis tot multinorm werkkleding. Het merk heeft strenge wensen en eisen die vanuit de overheid en de markt voor veilige werkkleding bestaan, omgezet in een breed en diep assortiment werkkleding met duurzame producten voor zowel heren als dames. Daarbij speelt maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen een grote rol bij Havep. 

havepkorting
Lees verder Lees minder

De meest populaire collecties van HAVEP

Bij HAVEP hebben ze verschillende collecties waardoor elke sector kan worden voorzien van de juiste werkkleding. De werkkleding word voorzien van de juiste veiligheidsnormeringen en eigenschappen voor wat er dagelijks nodig is op de werkvloer. Werkzaamheden die worden uitgevoerd kunnen gevaren met zich mee brengen. Daarom is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de werkkleding die u draagt. Elke collectie van HAVEP voldoet aan de meeste actuele ISO en EN normeringen en zijn certificeerd door erkende keuringsinstanties. 

  • HAVEP Basic Collectie : moderne klassieker

Het HAVEP Basic assortiment biedt moderne klassiekers in diverse maten, kleuren en uitvoeringen met een bewezen constante kwaliteit. De duurzame werkkleding uit deze collectie zijn doeltreffend, functioneel en hebben een lange levensduur door het gebruik kwalitatief hoogwaardige materialen en technieken. Bekijk het volledige assortiment HAVEP Basic Collectie en geniet van de goede prijs-kwaliteits verhouding.

  • HAVEP Force Collectie : voor de 4 belangrijkste veiligheidsrisico's

De HAVEP Force collectie biedt optimale bescherming en voldoet aan de vier meest voorkomende veiligheidsnormeringen (EN-1149, EN11611, EN 11612 en EN11482-2). Deze collectie heeft een groot draagcomfort en een krachte uitstraling. Deze collectie is zeer geschikt voor de metaalindustrie en laswerkzaamheden. Bekijk de volledige collectie en pak u voordeel met de veelzijdigheid van de HAVEP Force Collectie

  • HAVEP 5 Safety Image+ Collectie: voor de 5 belangrijkste veiligheidsrisico's

De HAVEP 5 Safety Image+ werkkleding heeft een sportieve en twee kleurige uitstraling. De werkkleding biedt een uitzonderlijke pasvorm omdat de werkkleding zich aanpast aan het lichaam. De werkkleding uit deze collectie biedt berscherming tegen vele veiligheidsrisico's: bescherming bij het lassen, bescherming tegen hitte & vlammen, elektrostatische oplading, thermische gevaren bij electrische vlamboog, vloeibare chemicaliën, regen en slecht weer en bescherming door verhoogde zichtbaarheid. Ga goed beschermd op pad, bekijk hier de HAVEP 5 Safety Image+ Collectie

  • HAVEP Attitude Workwear Lijn

De HAVEP Attitude Workwear lijn is voor de praktijk ontworpen en getest in de praktijk. De stevige materialen zorgen dan ook voor kwaliteit werkkleding. De overalls, broeken en jassen uit de Attitude collectie zijn niet alleen ontworpen voor de kwaliteit maar ook voor het oog. De moderne en sportieve lijnen in deze kledinglijn zorgt ervoor dat ze in het oog springen. Bekijk de HAVEP Attitude collectie en merk het verschil!

  • HAVEP High Visibility : wil jij ook gezien worden?

De HAVEP High Visiblity collectie heeft een ruim aanbod aan kleding. Deze collectie zorgt voor goede zichtbaarheid en heeft een scherpe prijs. Door de EN ISO 20471 certificering bent u opvallend veilig zowel overdag als in de nacht. Voorkom onveilige situatie tijdens slecht zicht zoals regen, mist of donker. Bekijk de HAVEP High Visibility collectie en val op!

Duurzaam & MVO

HAVEP neemt haar taken serieus. Niet alleen door uitstekende werkkleding te maken, maar ook door zorg te besteden aan haar verantwoordelijkheden op het gebied van duurzaamheid en MVO. Havep biedt een ruime keuze aan duurzaam textiel. Oude werkkleding wordt door HAVEP opgehaald en geupcycled tot nieuwe, duurzame materialen.HAVEP is al jaren lid van de Fair Wear Foundation en is 2021 benoemd tot Fair Wear Leader. HAVEP geeft volledige transparantie in haar productieproces en geeft een garantie op goede werkomstandigheden. Zo wordt alle werkkleding gemaakt met respect voor mens en natuur, niet voor niets staat ethisch en transparant ondernemen al ruim 150 jaar centraal bij Havep. Het nemen van verantwoordelijkheid en denken aan de toekomst is voor hen belangrijk. 

De 3P's van duurzaamheid

Bij HAVEP verdelen zij duurzaamheid op in drie onderdelen: People, Planet en Progress. Hiermee streeft HAVEP naar volledige circulariteit, goede arbeidsomstandigheden voor werknemers en door samenwerking en innovatie vooruitgang te boeken om de kledingketen om te buigen. 

HAVEP werkkleding online bestellen

Kortom: wat u ook nodig heeft om zich tegen de gevaren op de werkvloer te beschermen, HAVEP heeft er wel een oplossing voor. Of het nou om gevaren tegen hitte & vlammen gaat of slecht zicht. HAVEP heeft eerlijke werkkleding die Unishore tegen een scherpe prijs aanbieden. De werkkleding van HAVEP zijn ontworpen zodat iedereen kan genieten van de perfecte pasvorm. Wilt u graag uw bedrijfslogo er op gedrukt? Bij Unishore bieden wij binnenhuis een eigen drukservice aan tegen een scherpe prijs. Meer informatie over bedrukken of borduren, bekijk dan deze pagina

 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.