NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Sluiting
Model
Type
Type Zool
Type beschermneus
Tussenzool
Eigenschappen

Grisport Werklaarzen

Grisport werklaarzen online kopen? Grisport maakt haar werklaarzen van het beste leer en andere superieure materialen zoals Vibram® rubber, Sympatex® waterdichte folies en Cambrelle® voeringen. Een ander goed voorbeeld van een innovatief systeem in de Grisport werklaarzen is het door Grisport zelf ontwikkelde, unieke HeelSupport System®. Door al deze innovatieve systemen en superieure materialen houden Grisport werklaarzen uw voeten lang warm en droog.

  • Nu 20% KORTING op alle Grisport werklaarzen (m.u.v. Ranger collectie)
  • S3 werklaarzen
  • Waterafstotend en ademend
  • Innovatieve materialen, producten en productietechnieken
  • Gore-Tex® (volledig waterdicht)
Lees verder Lees minder

8 producten

Korting 20%
Grisport Ranger Iron GoreTex Werklaars S3 + Gratis Sokken
Waardering:
100%
€ 138,81 € 167,96
Korting 20%
Grisport Ranger Hound GoreTex Werklaars S3 + Gratis Sokken
Waardering:
95%
€ 138,81 € 167,96
Korting 20%
Grisport 70249 Werklaars S3 + Gratis Sokken
Waardering:
100%
€ 125,58 € 151,95
Korting 20%
Grisport 72401 Werklaars S3 + Gratis Sokken
Waardering:
100%
€ 127,27 € 154,00
Korting 20%
Grisport 70299 Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 125,58 € 151,95
Korting 20%
Grisport 72425 Lasschoen S3 + Gratis Sokken
€ 92,23 € 111,60
Korting 20%
Grisport 70249CI Werklaars S3 Gevoerd + Gratis Sokken
Waardering:
100%
€ 125,58 € 151,95
Korting 20%
Grisport 72401CI Werklaars S3 Gevoerd + Gratis Sokken
Waardering:
100%
€ 127,27 € 154,00

Verschil tussen werklaarzen en werkschoenen

De keuze voor hoge of lage werkschoenen of werklaarzen heeft vooral te maken met bewegingsvrijheid en de vereiste bescherming van je enkels en onderbenen. Als je bijvoorbeeld veel moet klimmen bieden lage veiligheidsschoenen en safety sneakers je meer bewegingsvrijheid, maar je enkels zijn dan minder goed beschermd tegen scherpe objecten van buitenaf. Hoge of extra hoge werkschoenen geven je enkels meer stevigheid dan lage werkschoenen en beschermen je enkels tot boven je achillespees tegen scherpe of hete objecten. Als ook je onderbenen beschermd moeten worden tegen scherpe of hete objecten worden meestal werklaarzen aangeraden. In de offshore zijn waterdichte veiligheidslaarzen meestal verplicht. Voor in de winter of koude werkomstandigheden kan je het best met bont of wol gevoerde werklaarzen aanschaffen.

Met wol gevoerde Grisport winterwerklaarzen met code CI

De Grisport 70249 S3 werklaars  en de Grisport 70249CI zijn door hun imitatiewollen voering in combinatie met een waterdichte Sympatex voering de ultieme winter werklaarzen. De letters CI achter het artikelnummer betekenen dat deze werklaarzen koude-isolerend zijn. In cijfers weergegeven betekent dit dat de temperatuur in je werklaars niet lager wordt dan 10 graden als je 30 minuten in een omgevingstemperatuur tot min 20 graden werkt. De code S3 betekent dat de werklaars voldoet aan de Europese Normering EN ISO 20345, klasse S3.

Veilig werken met Grisport S3 werklaarzen

Alle leren Grisport werklaarzen in deze webshop voldoen aan de Europese Normering EN ISO 20345, klasse S3. Dat betekent dat deze Grisport veiligheidslaarzen waterdicht zijn en voorzien zijn van een:

  • Antistatische loopzool
  • Stalen beschermneus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule
  • Gesloten hiel
  • Schokabsorberende hak

Door de combinatie van een kevlar tussenzool en de PU/Nitril of PU/Vibram zolen zijn je voeten in Grisport werklaarzen extra beschermd tegen penetratie van scherpe voorwerpen en zijn de zolen extreem slip- en slijtvast, olie-, zuur- en snijbestendig en bestand tegen extreme hitte tot circa 200 ºC en kortstondige contactwarmte tot 300 ºC.

Grisport werklaarzen: Duurzame veiligheid met technische topkwaliteit

Zowel bij de selectie van de grondstoffen als de productie van de werklaarzen heeft Grisport hoge normen en eisen als het gaat om duurzaamheid. De veiligheidslaarzen worden grotendeels geproduceerd op zonne-energie geleverd door de zonnepanelen op de daken van de fabriekshallen van Grisport in Italië. Daarnaast bevatten alle veiligheidslaarzen diverse technische toepassingen met uitzonderlijke kwaliteit, bijvoorbeeld

Vibram zolen, De volledige zool van een Grisport veiligheidslaars bestaat uit: Een isolerende en ademende binnenzool, een lichtgewicht PU tussenzool, een tussenzool voor extra stabiliteit en een superlichte, slijtvaste, oersterke Vibram onderzool met extreem veel grip.
Waterdichte constructie, Speciaal gepatenteerde verwerking van Spo-Tex maakt werklaarzen waterdicht en ademend. De veiligheidslaarzen zijn sterk waterafstotend en ademend door het gebruik van Gritex.
Buigpunt voor de neus, De vouw die het bewegen van uw voet op de bovenkant van uw laarzen en schoenen verschijnt tussen de voet en de tenen wordt gevormd met behulp van een kussentje, waardoor nog meer comfort ontstaat.
R-systeem, Het R-systeem is een nylon vorm voor de voet tussen de PU-zool en rubberen zool. Het sterke systeem geeft maximale stabiliteit tijdens het lopen.
Voetbed, Het anatomische gevormde voetbed is uitneembaar, heeft antibacteriële eigenschappen en een groot ademend vermogen.
Laag gewicht, Ondanks alle veiligheidszolen en de stalen beschermneus zijn Grisport werklaarzen niet zwaar. Het gewicht per laars bij maat 42 is voor alle veiligheidslaarzen in deze webshop slechts rond de 1065 gram per laars.

Optimale ondersteuning in Grisport werklaarzen

De extra versteviging in de hiel van de Grisport 72401 S3 werklaars geeft extra stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet. De Grisport 70249 S3 werklaars en de Grisport 70299 S3 werklaarzen  bieden zelfs nog meer maximale stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet. Deze veiligheidslaarzen zijn namelijk voorzien van het unieke, antibacteriële, ademende en uitneembare HeelSupport System ®. Dit hielsysteem omsluit de hiel naadloos en biedt daardoor maximale stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet.

Ook de sterke slijtvaste Vibram rubber zolen in deze Grisport werklaars stimuleren de natuurlijke voetbeweging. Vibram zolen zijn zeer sterk, licht, slijtvast en geven veel grip. Vibram is wereldwijd marktleider in het produceren van schoenzolen, zodat je zeker weet dat je te maken hebt met kwalitatief hoogwaardige schoenzolen.

De waterdichte SympaTex® voering in Grisport werklaarzen houdt uw voeten droog

Werkschoenen en werklaarzen moeten aan de ene kant waterdicht zijn, maar aan de andere kant ademend zijn. Dat wil zeggen dat waterdamp er wel doorheen moet kunnen, maar vloeibare stoffen niet. Alle Grisport werklaarzen in deze webshop zijn daarom voorzien van een waterdichte SympaTex® voering.

De ontwikkeling van SympaTex® in de jaren zeventig was vanuit industrieel oogpunt opmerkelijk. Het uiteindelijke resultaat was immers niet te danken aan doelgericht onderzoek. De vezeldivisie van Akzo voerde destijds een studie uit naar de mogelijkheid om uit hydrofiele polyesters een product voor kunstnieren te vervaardigen. Die producten moesten doorlaatbaar zijn voor water en ureum. Gedurende het onderzoek ontstond het idee om ook de doorlaatbaarheid van waterdamp te bepalen. Die was onverwacht hoog, terwijl de doorlaatbaarheid voor vloeibaar water betrekkelijk gering was. Deze combinatie leidde in de jaren tachtig tot het polyester SympaTex®, tegenwoordig geproduceerd door SympaTex Technologies GmbH in Wuppertal.

Grisport werklaarzen online bestellen

Bestel je Grisport werklaarzen in de webshop en je hebt je nieuwe Grisport werklaarzen snel in huis. Wil je de werklaarzen liever eerst passen? Kom dan naar onze showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via mail of het contactformulier.

 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.