Grisport collecties

Het Italiaanse merk Grisport staat bekend om zijn hoogwaardige werkschoenen, werklaarzen en wandelschoenen. Voor verschillende beroepen en branches heeft het merk zijn productaanbod ingedeeld in Grisport collecties met ieder hun eigen kenmerken die ondersteuning en bescherming bieden op de werkvloer. We vertellen u graag over de verschillende Grisport collecties die bij Unishore Bedrijfskleding te koop zijn, zodat u gemakkelijk de juiste Grisport werkschoenen of werklaarzen voor uw werkzaamheden kunt vinden.

  • 20% KORTING op alle Grisport werkschoenen en werklaarzen m.u.v. Ranger collectie
  • Ultra lichtgewicht werkschoenen in de Bionik en Cross Safety collecties
  • Waterdichte Gore-Tex werkschoenen in de Grisport Ranger collectie
Lees verder Lees minder

Werkschoenen en werklaarzen van Grisport

De productie van schoenen voor verschillende doeleinden is niets nieuws voor Grisport. Toen het bedrijf van Mario en Graziano Grigolato in 1977 zijn deuren opende in het Noord-Italiaanse Castelcucco, begonnen de broers meteen al met de productie van handgemaakte leren wandelschoenen. Er zijn veel bergen rond het dorp en de wandelschoenen van Grisport waren perfect voor wandelingen in die omgeving. Nog altijd worden Grisport wandelschoenen geroemd om hun duurzame materialen, hun enorme draagcomfort en de ondersteuning die mensen aan hun voeten ervaren wanneer ze de schoenen dragen. Hier komt het ook door dat Grisport uitgroeide van een kleine schoenmakerij tot een groot bedrijf met internationale distributie.

Werkschoenen zijn relatief nieuw in het assortiment van Grisport. Begin deze eeuw merkte het bedrijf namelijk dat veel bestaande veiligheidsschoenen niet aan de comfortwensen van werknemers voldeden. Met dat comfort wist Grisport zich wel raad en binnen de kortste keren had het bedrijf een aantal populaire collecties werkschoenen ontwikkeld. Alle Grisport collecties in de webshop van Unishore Bedrijfskleding bestaan uit S3 werkschoenen en S3 werklaarzen. Met dit veiligheidsschoeisel aan uw voeten ervaart u dus niet alleen een ongeëvenaard draagcomfort, maar ook alle veiligheidsmaatregelen die in een moderne werkomgeving gewenst zijn.

Wilt u weten welke Grisport collecties er precies zijn en welke het beste bij uw wensen passen? We zetten de collecties voor u op een rij, zodat u weet waar u aan toe bent als u voor een van deze Grisport collecties kiest.

Lichtgewicht werksneakers uit de Grisport Cross Safety collectie

De lichtgewicht werkschoenen uit de Grisport Cross Safety collectie behoren tot onze bestsellers. Waarom dat zo is laat zich makkelijk verklaren: deze moderne werkschoenen zijn veel lichter dan de meeste andere veiligheidsschoenen. Vergelijken we een paar Grisport Cross Safety werkschoenen in maat 42 met een paar Grisport 801 werkschoenen van dezelfde maat, dan wegen de Cross Safety schoenen maar liefst zo’n 300 gram minder. Bovendien hebben de werkschoenen uit deze collectie een eigentijds uiterlijk dat goed bij een bedrijf met een moderne uitstraling past. Door hun uiterlijk zijn de werkschoenen uit de Grisport Cross Safety collectie als werksneakers aan te merken.

Daarnaast bieden Grisport Cross Safety werkschoenen optimale bescherming tegen statische ontlading. Alle modellen uit deze reeks zijn namelijk ESD werkschoenen. Is het daarnaast belangrijk dat u goed zichtbaar bent op de werkplek? Daar draagt de 3M reflectiestriping aan de zijkanten van de schoenen zeker aan bij.

Waterdichte werkschoenen uit de Grisport Ranger collectie

S3 werkschoenen houden uw voeten een bepaalde tijd droog. De werkschoenen uit de Grisport Ranger collectie gaan nog een stap verder. Door samen te werken met Gore-Tex en Vibram heeft Grisport voor deze gloednieuwe collectie waterdichte, ademende werkschoenen ontworpen. Gore-Tex staat bekend om zijn waterdichte kleding en heeft voor deze collectie een voering gemaakt die geen water doorlaat, maar wel waterdamp, waardoor uw voeten niet overmatig gaan zweten. Deze S3 werkschoenen overtreffen dus zelfs de richtlijnen die er voor dat type werkschoenen in de EN 20345-norm staan.

Grisport Ranger werkschoenen zijn bovendien zeer duurzaam. Vibram heeft voor de werkschoenen in deze collectie namelijk buitenzolen ontwikkeld van een rubber dat qua eigenschappen veel overeenkomsten vertoont met autobanden. Deze zolen zijn dus ijzersterk en uiterst slijtvast.

Ergonomische Grisport Bionik werkschoenen en werklaarzen

De Grisport Bionik collectie is het resultaat van een kritische blik die Grisport op zijn eigen werkschoenen heeft geworpen. Daar kwam een aantal gewichtsbesparende ideeën uit die allemaal zijn toegepast in Grisport Bionik werkschoenen en werklaarzen. De hoge werkschoenen uit deze collectie zijn bijvoorbeeld zo’n 200 gram lichter dan andere werkschoenen van een vergelijkbaar type. Die besparing gaat echter niet ten koste van de bescherming die de schoenen bieden; alle Grisport Bionik werklaarzen en werkschoenen hebben de normering S3. Dat kan Grisport garanderen door het gebruik van bijvoorbeeld TPU (in plaats van Nitril) en kevlar tussenzolen (in plaats van staal).

Online Grisport collecties kopen

Bent u eruit welke Grisport collecties het beste bij uw werkomstandigheden passen? Dan kunt u deze werkschoenen en werklaarzen voor een goede prijs online kopen bij Unishore Bedrijfskleding. Hier kunt u overigens ook terecht voor werkjassen, overalls, werkbroeken en allerlei andere soorten werkkleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.