(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Kleur

Giovanni Capraro

Giovanni Capraro kleding kopen? Het Italiaanse Giovanni Capraro ontwerpt hun collecties bedrijfskleding om een representatieve en stijlvolle uitstraling te hebben. De collectie heeft bijvoorbeeld een moderne pasvorm, waardoor ze op een prettige manier aanluiten op het lichaam met behoud van het draagcomfort, maar ook mooie basic ontwerpen met een 'comfort' pasvorm.

Lees verder Lees minder

3 producten

Toon per pagina
Giovanni Capraro Long Sleeve Shirt 910
Beoordeling:
0%
€ 35,90 € 43,44
Giovanni Capraro Long Sleeve Shirt 909
Beoordeling:
0%
€ 36,90 € 44,65
Giovanni Capraro Long Sleeve Shirt 908
Beoordeling:
0%
€ 36,30 € 43,92

The Blue Collection

De mooie basic ontwerpen uit The Blue Collection hebben een 'comfort pasvorm'.

Deze collectie vind al vele jaren zijn weg naar tevreden klanten. Dit is nietsverbazend, want met een item uit de Giovanni Capraro Blue Collection zien uw medewerkers er altijd professioneel en verzorgd uit.

The Black Collection

Het Italiaanse design van The Black Collection geeft deze representatieve bedrijfskleding een stijlvolle uitstraling. De modellen uit deze collectie zijn 'modern fit' waardoor ze op een prettige manier aansluiten op het lichaam met behoud van het draagcomfort.

(Kleur)accenten aan de bijnnenzijde van de manchetten, bij de hals of de knopen geven deze modieuze collectie een eigentijdse twist.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.