Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
Leeftijd (Kinderhesjes)
Geslacht
Materiaal

Gildan

Gildan kleding kopen? Gildan biedt hoge kwaliteit casual-, promo-, en workwear aan. De uitgebreide selectie van t-shirts, polo's en sweaters is verkrijgbaar in vele kleuren, maten en pasvormen. Gildan is uiterst geschikt om te borduren of te bedrukken als bedrijfskleding of ter promotie.

  • Hoge kwaliteit voor een uitstekende prijs
  • Grote selectie kleuren en maten
Heeft u interesse in andere modellen van Gildan? Vraag dan een offerte aan:

Lees verder Lees minder

7 producten

Gildan T-shirt SoftStyle SS for her G64000L
€ 4,77 € 5,77
Gildan T-shirt SoftStyle SS for kids G64000B
€ 3,73 € 4,51
Gildan T-shirt SoftStyle SS for him G64000
€ 3,87 € 4,68
Gildan T-shirt Heavy Cotton for him G5000
€ 4,85 € 5,87
Gildan Sweater Hooded Full Zip HeavyBlend Heren G18600
€ 32,32 € 39,11
Gildan Sweater Crewneck HeavyBlend Heren G18000
€ 10,77 € 13,03
Gildan Sweater Hooded HeavyBlend Heren G18500
€ 20,03 € 24,24

Gildan

Gildan is in 1984 opgericht in Canada en is daarna snel uitgegroeid tot een van Noord Amerika's grootste textielleverancier. De collectie bestaande uit vele kleuren, maten en modellen zorgt ervoor dat de kleding gebruikt kan worden voor alles van dagelijkse kleding, promotiekleding en werkkleding.

Promokleding

Gildan dat begon als leverancier voor allerdaagse kleding is uitgegroeid tot kleding voor vele gelegenheden. Voor alerdaags gebruik tot promotiekleding. Hun textiel is gemaakt met bedrukken en borduren in het achterhoofd. Al vanaf 25 stuks kunnen we deze kleding laten bedrukken en borduren. Zo zijn de t-shirts van hoogwaardige ringgesponnen katoen, wat behalve comfortabel is ook uitstekend is voor zeefdrukken en borduren. Verder zijn de sweaters veelal gemaakt van een combinatie van polyester en katoen, dit zorgt voor comfortabele warme kleding waar logo's en slogans op aangebracht kunnen worden.

Over Gildan

Gildan is in 1984 opgericht in Canada en is daarna snel uitgegroeid tot een van Noord Amerika's grootste textielleverancier. De collectie bestaande uit vele kleuren, maten en modellen zorgt ervoor dat de kleding gebruikt kan worden voor alles van dagelijkse kleding, promotiekleding en werkkleding.

Promokleding

Gildan dat begon als leverancier voor allerdaagse kleding is uitgegroeid tot kleding voor vele gelegenheden. Voor allerdaags gebruik tot promotiekleding en werkkleding. Hun textiel is gemaakt met bedrukken en borduren in het achterhoofd. Zo zijn de t-shirts van hoogwaardige ringgesponnen katoen, wat behalve comfortabel is ook uitstekend is voor zeefdrukken en borduren. Verder zijn de sweaters veelal gemaakt van een combinatie van polyester en katoen, dit zorgt voor comfortabele warme kleding waar logo's en slogans gemakkelijk op aangebracht kunnen worden. 

Gildan kleding bedrukken en borduren

Wij kunnen Gildan kleding al bedrukken of borduren vanaf 1 stuks. Voor veel promoacties worden bedrukte Gildan t-shirts en sweaters gebruikt vanwege de hoge kwaliteit en grote voorraden in diverse magazijnen wereldwijd. Wenst u enkele stuks dan kunt u dit via onze website bestellen, heeft u interresse in grotere aantallen? Maak dan gebruik van een offerte aanvraag via onze webwinkel.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.