(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Fristads Construction Werkbroeken

Fristads Construction werkbroek kopen? Werkt u in de bouw, afbouw of ander beroep waarbij u een degelijke werkbroek met veel zakken nodig heeft? Dan vindt u deze vast bij Fristads. De construction werkbroeken zijn duurzaam en bieden u veel ruimte voor al uw gereedschap en accessoires.

Kenmerken Fristads construction werkbroeken:

  • Klassieke en moderne pasvorm
  • Cordura® versterkingen bij (knie) zakken
  • Full stretch of stretch op belangrijke zones
  • Dames en heren modellen
Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

Fristads construction werkbroeken voor de professional

Als vakman mag niets uw prestaties in de weg staan en een Fristads construction werkbroek is dan precies wat u zoek. Deze sterke werkbroek zijn gemaakt van duurzaam materiaal met Cordura® versterkingen waar nodig om slijtage tegen te gaan. In de vele zakken kunt u al uw klein gereedschap, materialen en accessoires kwijt.

Een construction werkbroek met stretch of zonder stretch

De een zweert bij een klassieke construction werkbroek uit de beproefde Originals categorie, de ander wil alleen nog maar een full stretch construction broek uit de Ultimate categorie of een sportieve werkbroek uit de Dynamic categorie. Dat is vaak een kwestie van persoonlijke smaak, hoewel we ervaren dat professionals die eenmaal in een stretch-broek hebben gewerkt niet meer anders willen.

Praktische elementen van een Fristads constructionwerkbroek

Om uw werk goed te kunnen doen en productief te zijn, is het belangrijk dat u zoveel mogelijk spullen bij u kan dragen, zodat u ze voor het grijpen heeft. Daarom bieden de Fristads constructionwerkbroeken u loshangende Cordura® verstevigde zakken, vaak voorzien van kleiner zakken, gereedschaplus en rits. Andere handige elementen zjn de hamerlus, verstevigde duimstokzak met gereedschapszak, een knoop en lus voor uw werkmes. Een pennenzak mag vaak ook niet ontbreken en natuurlijk een beenzak voor uw smartphone, een ID-pashouder en met Cordura® verstevigde kniezakken voor uw kniebeschermers. 

Getest in de praktijk

Alle werkkleding van Fristads is in de praktijk getest, zo ook de Fristads construction werkbroeken. Dankzij de feedback van professionals zit er versteviging op de juiste plaatsen om slijtage tegen te gaan en zit er stretch materiaal op zones waar u meer bewegingsvrijheid nodig heeft om uw werk goed uit te voeren. 

Fristads construction werkbroeken online kopen?

Bij Unishore Bedrijfskleding koopt u eenvoudig via onze webshop construction werkbroeken die speciaal zijn ontwikkeld voor werknemers in de bouw en constructie. U kunt deze werkbroeken goed combineren met een Fristads werkjas, polo of sweater. Wij kunnen deze kleding ook personaliseren met een logo via bedrukking of borduring. In de webshop vindt u ook stevige werkschoenen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite