(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Fristads Fleece

Fristads Fleece werkkleding kopen? Bij Unishore Bedrijfskleding koopt u eenvoudig uw Fristads Fleece kleding online. Fleece jacks zijn prima als vest of jasje te dragen, maar ook onder uw werkjas, zodat u beter beschermd bent tegen de kou.

Kenmerken Fristads Fleece:

  • Kan als 2e laag worden gedragen
  • 100% polyester, strijkvrij
  • Meerdere kleuren, ook high-vis
Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

Fristads Fleece ideaal voor 3-lagen systeem

Fristads Fleece jacks zijn populair omdat het praktische werkjassen zijn. Je trekt ze snel aan als een vest, wanneer het koud is. Fleece materiaal houdt de lichaamswarmte goed vast, zodat u niet te snel afkoelt. Daarnaast houden ze ook de kou van buiten tegen. Om goed warm te blijven tijdens het buitenwerken in de winter, kunt u zich het beste aankleden volgens het drie-lagen systeem. Voor de eerste laag is thermokleding een goede keuze. Fristads Fleece jacks kunt u prima als tweede laag dragen. Voor de derde laag kiest u bij voorkeur een ademende, water- en windichte werkjas. Omdat fleece kleding zo prettig zit, wordt het ook veel in de vrije tijd gedragen.

Fleece zorgt voor extra warmte

De meeste Fristads Fleece werkjassen bestaan voor 100 procent uit polyester. Dit materiaal voelt zacht aan, is licht van gewicht is engarandeert warmte tijdens koude dagen. Niet alle Fleece jassen zijn volledig wind- en waterdicht en daarom niet geschikt voor alle buitenwerkzaamheden. Gelukkig zijn de meeste fleecejassen vrij compact, zodat u er gemakkelijk een overall of werkjas overkunt aan trekken. In combinatie met een winddichte werkjas of een goede regenjas bent u direct tegen meer dan alleen de kou beschermd. 

Fristads Fleece online kopen

Fleece werkkleding van Fristads koopt u eenvoudig online bij Unishore Bedrijfskleding. Fleece kleding is ook prima te voorzien van een mooie borduring met uw logo. U kunt dit direct bij Unishore Bedrijfskleding regelen. Wij hebben een eigen borduurstudio, die u goed begeleidt bij het kiezen van het juiste formaat en positie van de borduring. U krijgt dan uw bestelling compleet met borduring aangeleverd.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite