(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Fristads Ultimate Concept

Fristads Ultimate Concept werkkleding kopen? De Ultimate collectie is speciaal ontwikkeld voor iedereen die het beste en nieuwste zoekt in werkkleding. In deze collectie vindt u items met optimale stretch, duurzaamheid en prestaties. De innovatieve ontwerpen, geavanceerde materialen en technische details brengen werkkleding naar de next level. Ultimate is dé collectie voor de moderne professional.

Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

Fristads Ultimate Concept met stretch werkkleding

Optimale stretch duurzaamheid en prestaties, dat zijn de woorden die de Fristads Ultimate collectie kenmerken. Voor iedereen die op zoek is naar next-level werkkleding, is dit de ultieme collectie. Dit is echt gemaakt voor iedereen die het beste en het nieuwste wil dat er te krijgen is: innovatieve ontwerpen, geavanceerde matgerialen en technische details.

Kwalitatieve werkkleding

In de Fristads Ultimate concept werkkleding collectie is gebruik gemaakt van technisch hoogwaardige materialen zoals Cordura® 4-weg stretch en Gore-Tex®. De Ultimate kleding vindt u terug in de categorie Bouw en Constructie, waar slijtvaste en stretch materiaal zorgen voor onbelemmerd werkcomfort. Deze hoogwaardige kledinglijn biedt ook bescherming bij kou wind en regen, vlambescherming en hoge zichtbaarheid. Een ideale collectie werkkleding voor dames en heren die stijlvol aan de slag willen.

Core collectie Fristads Ultimate

Een deel van deze collectie bestaat uit items die tot het Core assortiment behoren. Wanneer u deze kleding kiest, dan bent u ervan gegarandeerd dat er voldoende voorraad van is. Ideaal dus als u zekerheid wil hebben bij grote bestellingen voor uw bedrijf.

Personaliseren Fristads Ultimate

De Fristads Ultimate collectie leent zich ook prima voor het personlaiseren van de kleding. U regelt een bedrukking of borduring eenvoudig snel bij uw online bestelling bij Unishore Bedrijfskleding. Zo krijgt u alles kant en klaar in huis geleverd. Hoe handig is dat?

 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite