(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

FALKE sokken

FALKE is al sinds 1895 dé sokkenspecialist en een van de bekendste wandelsokkenmerken. De sokken van FALKE zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een perfecte afwerking en zijn geheel aangepast op de anatomie van de voet. In combinatie met de know-how creëert FALKE eerstklas sokken die geschikt zijn voor zowel werk, wandelen en in uw vrijetijd. 

Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

FALKE sokken

Zegt u FALKE, dan zegt u comfort. De sokken van FALKE worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Niet voor niets wordt dit merk aangeschreven als beste wandelsokken merk! FALKE heeft zijn sokken anatomisch gevormd, daarom worden de sokken gemerkt met een L op de linkersok en een R op de rechtersok.

Eigenschappen FALKE

Comfortabel lopen begint met een goede schoen, maar ook sokken zijn een essentieel onderdeel als het gaat om loopcomfort. Sokken beschermen, houden de voeten droog en zorgen voor isolatie. Het is belangrijk dat sokken goed passen en van het juiste materiaal zijn gemaakt, zonder verdikte naden. FALKE heeft speciaal sokken ontworpen voor de wandelsport. Deze sokken hebben platte naden die niet irriteren. Het materiaal reguleert warmte en vocht. De wandelsokken van FALKE behouden hun vorm, zodat deze altijd goed blijven zitten.

FALKE trekking

Falke heeft zijn sokken onderverdeeld in diverse trekking categorieën. Elke trekking categorie is weer geschikt voor een andere activiteit.

TK1 – De TK1 van FALKE is de perfecte trekkingsok voor extreme touren in hooggebergte. De sok regelt het vochtigheidstransport van de voet perfect en geeft extra comfort aan de voeten tijdens zware inspanningen.

TK2 – De FALKE TK2 is een middeldikke wandel- en trekking sok speciaal voor lange wandelingen over vlak terrein. De sokken zijn iets gevoerd voor extra comfort, warmte regulerend en voert vocht af. Dit is de meest verkochte wandel/trekkingsok.

TK4 – TK4 sokken zijn wat dikker dan standaard wandelsokken, waardoor deze de voeten beter beschermt en beter warmte-isolatie biedt. De merinowol houdt goed de warmte vast en zorgt dat transpiratie wordt gereguleerd. Voor een veeleisende klim in de bergen zijn deze trekkingsokken zeer geschikt.

TK5 – De FALKE TK5 heeft een lichte polstering en een mengsel van merinowol. Dit biedt de wandelsok een goed schoencontact en goede warmte-isolatie tijdens bijvoorbeeld citytrips of vrijetijdsactiviteiten. Het snelle vochttransport en de optimale pasvorm garanderen de perfecte temperatuur en veel comfort aan de voet.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite