Eurofort

Waterdichte werklaars Eurofort met de beste prijs-kwaliteit verhouding kopen? De veiligheidslaarzen van Eurofort voldoen hieraan en houden uw voeten droog en veilig tijdens uw werkzaamheden. Deze goedkope werklaars is gemaakt van topkwaliteit materialen en heeft een stalen neus en zool. Kortom, deze Eurofort waterdichte laars geeft u optimale veiligheid en droge voeten voor een zeer lage prijs!

Lees verder Lees minder

1 product

Eurofort 550030 Waterdichte Werklaars S5
Waardering:
100%
€ 22,00 € 26,62

Eurofort waterdichte werklaars S5 bij Unishore Bedrijfskleding

De Eurofort S5 waterdichte veiligheidslaarzen zijn iets stugge, sterke werklaarzen gemaakt van stevig PVC. Deze zwarte werklaars met antislip zool is een populaire veiligheidslaars bij bouwprojecten en wordt vaak ingezet door uitzendbureaus.

Eurofort werklaarzen voldoen aan veiligheidsnorm EN ISO 20345

De norm voor veiligheidsschoeisel is de EN ISO 20345. De codes voor veiligheidsschoenen zijn SB, S1, S1P, S2 en S3. Leren werklaarzen voldoen aan de S3 norm. Voor rubberen, waterdichte veiligheidslaarzen gelden de codes S4 en S5. De Eurofort werklaars voldoet aan de S5 norm door de stalen neus en zool. Daarnaast heeft de zool nog een aantal belangrijkste eigenschappen voor een optimale veiligheid tijdens uiteenlopende arbeidsomstandigheden. Zo is de zool van deze knielaars ook: antistatisch, olie, vet, loog en zuurbestendig, zeer slijtvast en biedt extreem veel grip door een goed antislip profiel. De veiligheidslaars van Eurofort biedt u ook nog extra enkelbescherming en betere zichtbaarheid door reflectiestrips op de hiel.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.