(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Model
Type
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Type beschermneus
Tussenzool
Schoenbreedte
Eigenschappen
Geslacht
Voeringstype

S3 Werklaarzen

Emma S3 werklaarzen bieden bescherming, comfort en ondersteuning op uw werk. Net als Emma werkschoenen zijn deze werklaarzen berekend op werkomgevingen met zware omstandigheden. Deze werklaarzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als Nubuck leer en zullen dus een lange tijd meegaan.

Lees verder Lees minder

5 producten

Korting 5%
Emma Mento Veiligheidslaars S3 + Gratis Sokken
€ 118,76 € 143,70
Korting 5%
Emma Galus S3 Werklaars Gevoerd Extra Breed + Gratis Sokken
€ 122,20 € 147,86
Korting 5%
Emma Merula Gevoerde Veiligheidslaars S3 + Gratis Sokken
€ 129,55 € 156,76
Korting 5%
Emma Dempo Laslaars S3 + Gratis Sokken
Waardering:
80%
€ 115,23 € 139,43
Korting 5%
Emma Mendoza Laslaars S3 + Gratis Sokken
€ 144,06 € 174,31

Veilige werklaarzen van duurzame materialen

De lage werkschoenen van Emma bieden alle bescherming die stratenmakers of medewerkers in de bouw nodig hebben. Zij knielen namelijk veel voor hun werk en daarbij zitten hoge werkschoenen in de weg. Voor sommige beroepen is het echter nodig om wat hoger veiligheidsschoeisel te dragen. Met hoge werkschoenen of werklaarzen staat u stabieler en hebben uw gewrichten minder te lijden onder grond die niet gelijkmatig is. Emma heeft verschillende S3 veiligheidslaarzen in de aanbieding die uw voeten beschermen tegen onder meer water en vocht. De veterlaarzen van Emma bieden uw voeten daarnaast meer steun bij langdurig staan of lopen.

Emma werklaarzen zijn al van het begin af aan bedoeld om uw voeten tegen zware arbeidsomstandigheden te beschermen. Toen het bedrijf ongeveer honderd jaar geleden begon met de productie van werkschoenen en werklaarzen waren deze namelijk speciaal bedoeld voor de mijnbouw. Destijds werden de veiligheidsschoenen en werklaarzen gemaakt door oud-medewerkers van de Nederlandse Staatsmijnen (DSM) voor hun opvolgers. U kunt er dus op vertrouwen dat de werklaarzen van Emma uw voeten zelfs onder zware omstandigheden naar behoren beschermen. Bovendien zijn alle S3 werklaarzen van het merk gemaakt van hoogwaardige materialen. Het zijn dus duurzame werklaarzen die u nog lang kunt dragen.

De beschermende eigenschappen van Emma S3 werklaarzen

De veiligheidsklasse S3 is een van de veiligheidsklassen onder de norm EN 20345 voor de beschermende eigenschappen van veiligheidsschoenen. Hieraan kunt u snel aflezen welke bescherming de Emma veiligheidslaarzen u gaan bieden. Net als alle andere werkschoenen en werklaarzen met een S-normering hebben deze werklaarzen een beschermende neus van staal of kunststof. Deze neus beschermt uw tenen als u onverhoopt uw voeten stoot of er iets op laat vallen. Ook zijn al deze werkschoenen en werklaarzen antistatisch en hebben ze een gesloten hiel.

S3 werkschoenen en werklaarzen voegen daar een EN 343 waterbestendig bovenmateriaal aan toe. Deze werklaarzen zijn dus niet volledig waterdicht – S4 werklaarzen en S5 werklaarzen zijn dat wel – maar kunnen tot 60 minuten onder water gedragen worden zonder dat er water doorheen dringt. Ook hebben Emma S3 werklaarzen een geprofileerde loopzool. Als er op uw werk regelmatig spijkers, glasscherven of andere scherpe voorwerpen op de grond liggen heeft u baat bij de tussenzool in S3 werklaarzen. Deze houdt perforatie tegen bij een kracht tot minimaal 1100 N. Zo’n tussenzool vindt u verder alleen in S1P werkschoenen en S5 werklaarzen.

Online Emma S3 werklaarzen kopen

Heeft u de bescherming van S3 werkschoenen nodig, maar zijn onze Emma S3 werkschoenen niet hoog genoeg voor u? Bekijk dan eens ons ruime aanbod aan Emma S3 werklaarzen. U kunt deze werklaarzen online kopen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding, dan bent u verzekerd van een snelle levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan werkkleding en PBM’s.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite