NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Model
Type
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Type beschermneus
Tussenzool
Stijl
Schoenbreedte / Leest
Eigenschappen
Geslacht

Emma S1P Werkschoenen

Emma S1P werkschoenen zijn lichte, comfortabele werksneakers die op het werk goed met uw voeten mee bewegen, maar ook de bescherming bieden die u op uw werkplek nodig heeft. Deze werkschoenen combineren functionaliteit en duurzaamheid in comfortabele schoenen die u zelfs buiten het werk kunt dragen.

Eigenschappen Emma S1P werkschoenen:

  • Comfortabele lichtgewicht werkschoenen
  • Alle Emma S1P werkschoenen hebben een metalen of metaalvrije beschermneus
  • Alle Emma S1P werkschoenen hebben een perforatiewerende tussenzool
  • Ook ESD werkschoenen met S1P-normering verkrijgbaar
Lees verder Lees minder

13 producten

Korting 10%
Emma Anne ESD Lage Dameswerkschoen S1P
€ 83,07 € 100,51
Korting 10%
Emma Le Mans Extra Breed Laag Werkschoen Metaalvrij S1P
€ 102,69 € 124,25
Korting 10%
Emma Jordan Hoge Werkschoen XD Extra Breed Metaalvrij S1P
€ 87,21 € 105,52
Korting 10%
Emma Amber ESD Hoge Dameswerkschoen S1P
€ 88,65 € 107,27
Korting 10%
Emma Jack Lage Werkschoen XD Extra Breed Metaalvrij S1P
€ 81,72 € 98,88
Korting 10%
Emma Le Mans Laag Werkschoen Metaalvrij S1P
€ 102,69 € 124,25
Korting 10%
Emma New York S1P
€ 81,81 € 98,99
Korting 10%
Emma Chicago Sneaker Werkschoen S1P
€ 71,91 € 87,01
Korting 10%
Emma Boston Sneaker Werkschoen S1P
€ 79,65 € 96,38
Korting 10%
Emma Laag Paris ESD Werkschoen S1P
€ 76,32 € 92,35
Korting 10%
Emma Laag Berlin ESD Werkschoen S1P
€ 68,94 € 83,42
Korting 10%
Emma Jordan Hoge Werkschoen Metaalvrij S1P
€ 87,21 € 105,52
Korting 10%
Emma Jack Lage Werkschoen Metaalvrij S1P
€ 81,72 € 98,88

Lichtgewicht Emma werkschoenen

In de laatste decennia hebben fabrikanten van werkschoenen steeds meer geleerd over het gebruik van kunststof. Hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om sportieve werkschoenen te maken die in hun uiterlijk meer weg hebben van sneakers dan het beeld dat mensen van oudsher bij werkschoenen hebben. Dit is niet alleen voordelig voor het moderne uiterlijk van de werkschoenen. Het heeft ook zijn weerslag op het gewicht van de werkschoenen. Dat valt door het gebruik van kunststoffen namelijk veel lager uit. De Nederlandse fabrikant Emma zag de voordelen van dit soort werksneakers en besloot hiermee aan het werk te gaan.

De S1P werkschoenen van Emma ogen frisser en moderner dan de S3 werkschoenen waar het merk om bekend staat. De werkschoenen bieden minder beschermende eigenschappen dan de traditionelere werkschoenen, maar zijn voor branches waar de risico’s beperkt zijn een bijzonder comfortabel alternatief. De kwaliteit die u verwacht van Emma werkschoenen mag u ook van Emma S1P werkschoenen verwachten. De werksneakers zijn gemaakt van geweven textiel van hoge kwaliteit, maar hebben een polyurethaan coating, waardoor de werkschoenen slijtvast en uiterst duurzaam zijn. Het draagcomfort van Emma S1P werkschoenen ervaart u dus lang na aankoop nog steeds.

Zo beschermen Emma S1P werkschoenen u

Bescherming is voor Emma altijd iets belangrijks geweest. Dat was al zo toen het bedrijf begin vorige eeuw de eerste veiligheidsschoenen voor mijnwerkers maakte en dat is ook het geval bij de S1P werksneakers van Emma. Al deze werkschoenen hebben bijvoorbeeld een beschermneus die uw tenen beschermt tegen een impact tot 200 J. Stoot u uw tenen of laat u er iets van maximaal 20 kilo op vallen, dan houdt u daar geen letsel aan over. Is gladheid een risico in uw werkomgeving? Ook dan zijn Emma S1P werkschoenen een goede keuze; al deze werksneakers zijn antislip.

Voor grotere veiligheidsrisico’s kunt u eveneens op Emma S1P werkschoenen rekenen. Zo hebben alle S1P werkschoenen een tussenzool die perforatie van spijkers of andere scherpe objecten op de vloer tegengaat. Deze eigenschap vindt u verder alleen bij S3 werkschoenen. Bovendien zijn bijna alle S1P werkschoenen van Emma ESD werkschoenen. Ze passen dus goed bij een elektrisch geleidende werkoutfit met een antistatische werkjas, werkbroek of overall om u tegen elektrostatische ontlading te beschermen.

Emma S1P werkschoenen online kopen

Zo makkelijk als u met de flexibele Emma S1P werkschoenen loopt, kunt u ze ook online kopen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Zoek simpelweg het model op dat u het meest bevalt, lees eventueel nog wat extra informatie op de productpagina en geef uw bestelling aan ons door. Dan zorgen wij ervoor dat u uw Emma S1P werkschoenen zo snel mogelijk naar het werk aan kunt trekken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.