(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Sluiting
Model
Type
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Veiligheidsklasse
Type beschermneus
Tussenzool
Stijl
Schoenbreedte
Eigenschappen
Geslacht

Emma

Wie op zoek is naar comfortabele en stevige werkschoenen kan op de bewezen kwaliteit van Emma werkschoenen vertrouwen. Dit Nederlandse merk heeft stevige werkschoenen voor in de bouw en de industrie in het assortiment, maar ook wat meer sjiek ogende veiligheidsschoenen die toch van alle beschermende eigenschappen voorzien zijn. Emma heeft safety en non-safety werkschoenen ontwikkeld van O1 t/m O3 en van S1 t/m S3.

10% KORTING verwerkt op de adviesverkoopprijs van alle Emma werkschoenen en werklaarzen

Lees verder Lees minder

Producten 1-21 van 88

Toon per pagina
Emma Lukas Hoog 6-Teens Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 88,54 € 107,13
Emma Lukas Hoog Extra Breed Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 79,28 € 95,93
Emma Lukas Hoog Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 79,28 € 95,93
Emma Leo Lage Werkschoen 6-teens S3
Beoordeling:
0%
€ 84,30 € 102,00
Emma Leo Lage Werkschoen Extra Breed S3
Beoordeling:
0%
€ 73,19 € 88,56
Emma Leo Lage Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 73,19 € 88,56
Emma Mento Veiligheidslaars S3
Beoordeling:
0%
€ 116,39 € 140,83
Emma Pluvius Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 162,98 € 197,21
Emma Nestor Extra Breed hoog Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 85,19 € 103,08
Emma Nestor hoog Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 85,19 € 103,08
Emma Nordic Extra Breed Laag Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 79,28 € 95,93
Emma Nordic Laag Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 77,05 € 93,23
Emma Instapper Vaya Werkschoen S2
Beoordeling:
0%
€ 69,15 € 83,67
Emma Venus Instapper Werkschoen S2 Extra Breed
Beoordeling:
0%
€ 67,33 € 81,47
Emma Hoog New York ESD Werkschoen S1P
Beoordeling:
0%
€ 74,87 € 90,59
Emma Laag Chicago ESD Werkschoen S1P
Beoordeling:
0%
€ 72,87 € 88,17
Emma Laag Boston ESD Werkschoen S1P
Beoordeling:
0%
€ 72,87 € 88,17
Emma Laag Paris ESD Werkschoen S1P
Beoordeling:
0%
€ 69,84 € 84,51
Emma Laag Berlin ESD Werkschoen S1P
Beoordeling:
0%
€ 69,84 € 84,51
Emma Hoog Himalaya Extra Breed Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 88,72 € 107,35
Emma Hoog Himalaya Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 88,72 € 107,35

Over Emma werkschoenen

De werkschoenen van Emma vinden hun oorsprong in de Nederlandse mijnbouw. De productie van werkschoenen is namelijk een van de initiatieven die De Nederlandse Staatsmijnen (DSM) in de eerste helft van de vorige eeuw namen om de werkomstandigheden voor mijnwerkers te verbeteren. Niet alleen konden zij de werkschoenen leveren waarmee het werk in de mijnen een stuk veiliger en aangenamer werd; de werkschoenenfabriek was meteen een mooie nieuwe werkplek voor oud-mijnwerkers die door gezondheidsproblemen de mijnen niet meer in konden. Hiermee kon het bedrijf ervan uitgaan dat de werkschoenen uiterst geschikt waren voor de zware omstandigheden in de mijnen. De naam verwijst ook naar de Staatsmijn Emma, die op zijn beurt weer naar de moeder van Nederlands toenmalige koningin Wilhelmina vernoemd is.

Tegenwoordig is het allang niet meer alleen de mijnbouw waarvoor Emma veilige, comfortabele werkschoenen ontwikkelt. De modellen Emma werkschoenen die in onze webshop beschikbaar zijn kunnen in onder andere de chemische industrie, de offshore en de transportsector worden gebruikt. Emma is nog steeds dagelijks op zoek naar manieren om hun veiligheidsschoenen steviger, comfortabeler en betrouwbaarder te maken. Daarom heeft het bedrijf tegenwoordig naast de hoofdvestiging in het Zuid-Limburgse Bunde een productielocatie in Brazilië om optimaal gebruik te kunnen maken van de materialen die daar voorhanden zijn. Als drager van Emma werkschoenen kunt u er dus van uitgaan dat uw werkschoenen van hoogwaardig volnerfleder gemaakt zijn, waardoor de schoenen heel lang mee zullen gaan. Ditzelfde leer wordt namelijk ook gebruikt voor luxe autostoelen en kan daarom wel tegen een stootje. Daarmee zijn Emma werkschoenen ideaal voor op uw werkplek.

Het comfort en de bescherming van Emma Safety Footwear

Veiligheid is altijd het belangrijkste voor Emma Safety Footwear, zoals het bedrijf internationaal bekend staat. Toch is dat niet het enige waardoor Emma veiligheidsschoenen gekenmerkt worden. Een hoge mate van draagcomfort draagt natuurlijk ook sterk bij aan gezonde werkomstandigheden. Het is immers zo dat een goede houding tot minder rug- en gewrichtspijn leidt, wat ervoor zorgt dat u uw werk nog jaren prettig kunt uitvoeren. Emma werkschoenen ondersteunen u hierin. Het volnerfleder dat gebruikt wordt voor de productie van de werkschoenen heeft een soepele structuur, waardoor de schoenen een uitstekende pasvorm hebben en snel ingelopen zijn. Kiest u dus voor de sjieke Emma Bologna of Emma Modena? Of heeft u liever de robuuste Emma Lukas of Emma Pluvius? Kwaliteit is altijd gegarandeerd. In de Emma Mento heeft het bedrijf zelfs een model veiligheidslaarzen op de markt.

En omdat alle Emma werkschoenen in ons assortiment antistatische S3 werkschoenen zijn, kunt u ervan uitgaan dat uw voeten niets te vrezen hebben van uw werkomgeving. Het zijn allemaal werkschoenen met stalen neuzen en geweven of stalen tussenzolen. Daarnaast houdt het bovenmateriaal perforatie door scherpe voorwerpen tegen en komt ook water niet door het schoenen heen. De hak van de veiligheidsschoenen is schokabsorberend en de hiel gesloten. Kortom: wat voor onveilige situaties er op uw werkplek ook zouden kunnen ontstaan voor uw voeten, met een paar Emma werkschoenen aan uw voeten bent u overal op voorbereid. De waterafstotende werking van uw Emma veiligheidsschoenen kan zelfs verbeterd worden door de waterstop schoenenspray van het bedrijf die in spuitbussen van 400 ml verkrijgbaar is. Deze kunt u natuurlijk ook eenvoudig aanschaffen via onze webshop.

Online Emma werkschoenen kopen

Onze webshop is namelijk de meest eenvoudige manier om aan uw Emma werkschoenen te komen. Online Emma werkschoenen bestellen is bij Unishore Bedrijfskleding heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is besluiten welke Emma veiligheidsschoenen het beste bij de werkomstandigheden en de uitstraling van uw bedrijf passen en uw gegevens in te voeren. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de Emma werkschoenen die u gekozen heeft snel in huis krijgt. Het bedrijf geeft zelf aan dat het wel eens mogelijk is dat u zelf eerder met pensioen gaat dan de schoenen, dus dat u een lange tijd van de bescherming en het comfort van een paar Emma werkschoenen gaat profiteren is gegarandeerd. Bekijk ook eens onze overalls, werkjassen, werkbroeken, veiligheidsvesten, PBM’s en representatieve bedrijfskleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.