Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Model
Materiaal bovenwerk
Type beschermneus
Eigenschappen
Geslacht

Dunlop

Dunlop werklaarzen kopen? Dunlop is wereldleider in beschermende laarzen. Dunlop zorgt met haar laarzen voor het beste comfort en de beste bescherming. Dunlop biedt de markt geïnspireerde oplossing. Met de Purofort en Acifort collecties biedt Dunlop het hoogste veiligheids- en comfort niveau in de markt. Dunlop is vastberaden om haar klanten elke dag weer optimaal te ondersteunen bij de te verrichten werkzaamheden. Door te bouwen op jarenlange kennis en ervaring weten zij hun unieke productietechnologie optimaal in te zetten voor gebruikers in geselecteerde markten. Samen met haar partners bouwen ze aan een gezamenlijke, duurzame en winstgevende groei van originele Dunlop laarzen.

Lees verder Lees minder

4 producten

Dunlop Jobguard FullSafety veiligheidslaars S5 G22KL01 Groen
€ 40,97 € 49,57
Dunlop Jobguard FullSafety Veiligheidslaars S5 NA2HD01 Zwart
€ 40,97 € 49,57
Dunlop A442631 Acifort Heavy Duty Full Safety S5
€ 40,97 € 49,57
Dunlop C662933 Purofort Thermo safetylaars S5
€ 168,13 € 203,44

Dunlop werklaarzen S5 bij Unishore Bedrijfskleding

In het zeer uitgebreide assortiment van Unishore Bedrijfskleding vindt een grote verscheidenheid van Dunlop werklaarzen. Iedere veiligheidslaars heeft specifieke eigenschappen die juist die laars perfect maken voor bepaalde werkzaamheden en –omgevingen. Dunlop vindt optimale bescherming en veiligheid tijdens uw werkzaamheden heel erg belangrijk. Door de stalen neus en de functionele zool voldoet de Dunlop werklaars aan de S5 norm van veiligheidsnorm EN ISO 20345.

Zool van Dunlop veiligheidslaars zorgt voor extreme veiligheid

De zool maakt de Dunlop werklaarzen uniek. De verschillende modellen hebben allemaal hun eigen unieke, belangrijke eigenschappen voor een optimale veiligheid tijdens uiteenlopende arbeidsomstandigheden. Zo zijn ze bijvoorbeeld:

  • Antistatisch
  • Isolerend
  • Resistent tegen o.a. minerale, dierlijke en plantaardige oliën en vetten, desinfectiemiddelen, mest, oplosmiddelen en diverse chemicaliën
  • Zeer slijtvast en bieden ze extreem veel grip door een goed antislip profiel.

Werklaarzen van Dunlop kunt u overal dragen

Deze uiteenlopende eigenschappen maken de werklaarzen van Dunlop een uitstekende keuze in een grote verscheidenheid aan sectoren en arbeidswerkomstandigheden. Zo heeft Dunlop ideale veiligheidslaarzen voor constructie, infra, fabriekstoepassingen, visserij, koelruimtes of werkomgevingen met lage temperaturen, olie, gas, mijnbouw, boerderij en agrarische omgevingen. U kunt Dunlop veiligheidslaarzen bieden u in uw vrije tijd natuurlijk ook de bescherming en het comfort die u wenst bij uw ideale laars.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.