Dunlop

Dunlop Werklaarzen

Dunlop is de wereldleider in beschermende laarzen. Dunlop zorgt met haar laarzen voor het beste comfort en de beste bescherming. Dunlop biedt de markt geïnspireerde oplossing en is een waardevol merk daardoor.

Met de Purofort en Acifort collecties biedt Dunlop het hoogste veiligheids- en comfort niveau in de markt. Dunlop is vastberaden om haar klanten elke dag weer optimaal te ondersteunen bi jde te verrichten werkzaamheden. Door te bouwen op jarenlange kennis en ervaring weten ze hun unieke productie technologie optimaal in te zetten voor gebruikers in de met zorg geselecteerde markten. Samen met haar partners bouwen ze aan een gezamenlijke, duurzame en winstgevende groei van originele Dunlop laarzen.

Dunlop
Filter  
Merken  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Tussenzool  
Stijl  
Type  
Type beschermneus  
Materiaal bovenwerk  
Model  
Type Zool  
Veiligheidsklasse  

3 producten

Toon
Dunlop C462743 Purofort Rig-Air Full Safety Gevoerd S5
€ 69,28 € 83,83
Dunlop C662933 Purofort Thermo safetylaars S5
€ 107,97 € 130,64
Dunlop A442631 Acifort Heavy Duty Full Safety S5
€ 27,27 € 33,00

Dunlop werklaarzen S5 bij Unishore Bedrijfskleding

In het zeer uitgebreide assortiment van Unishore Bedrijfskleding vindt een grote verscheidenheid van Dunlop werklaarzen. Iedere veiligheidslaars heeft specifieke eigenschappen die juist die laars perfect maken voor bepaalde werkzaamheden en –omgevingen. Dunlop vindt optimale bescherming en veiligheid tijdens uw werkzaamheden heel erg belangrijk. Door de stalen neus en de functionele zool voldoet de Dunlop werklaars aan de S5 norm van veiligheidsnorm EN ISO 20345.

Zool van Dunlop veiligheidslaars zorgt voor extreme veiligheid

De zool maakt de Dunlop werklaarzen uniek. De verschillende modellen hebben allemaal hun eigen unieke, belangrijke eigenschappen voor een optimale veiligheid tijdens uiteenlopende arbeidsomstandigheden. Zo zijn ze bijvoorbeeld:

  • Antistatisch
  • Isolerend
  • Resistent tegen o.a. minerale, dierlijke en plantaardige oliën en vetten, desinfectiemiddelen, mest, oplosmiddelen en diverse chemicaliën
  • Zeer slijtvast en bieden ze extreem veel grip door een goed antislip profiel.

Werklaarzen van Dunlop kunt u overal dragen

Deze uiteenlopende eigenschappen maken de werklaarzen van Dunlop een uitstekende keuze in een grote verscheidenheid aan sectoren en arbeidswerkomstandigheden. Zo heeft Dunlop ideale veiligheidslaarzen voor constructie, infra, fabriekstoepassingen, visserij, koelruimtes of werkomgevingen met lage temperaturen, olie, gas, mijnbouw, boerderij en agrarische omgevingen. U kunt Dunlop veiligheidslaarzen bieden u in uw vrije tijd natuurlijk ook de bescherming en het comfort die u wenst bij uw ideale laars.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.