(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Eigenschappen
Extra's
Hoofdmateriaal

Dassy DNA

DASSY DNA werkleding kopen? Dassy DNA staat voor duurzame werkkleding met een onweerstaanbare uitstraling, vandaar “extremely irresistible workwear”. Deze complete, innovatieve collectie werd speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste vakman die waarde hecht aan duurzame werkkleding waarmee hij tevens goed voor de dag komt.

  • Canvas-weving voor een extreem slijtvast en uiterst comfortabel kledingstuk
  • Gecertificeerde Cordura® kniezakken en Cordura® versterkingen voor een superieure duurzaamheid
  • Verborgen jeansknoop en rits beperkt het risico op krassen of elektrische geleiding tijdens het werk.
  • Veiligheidszak met ritssluiting
  • Vijf stijlvolle kleuren voor professionals uit verschillende beroepen en industrieën
Lees verder Lees minder

9 producten

Toon per pagina
DASSY Wayne Canvas Bodywarmer
€ 55,20 € 66,79
DASSY Stark Canvas Werkbroek
€ 42,80 € 51,79
DASSY Smith Korte Werkbroek
€ 37,80 € 45,74
DASSY Kent Canvas Werkvest
€ 56,90 € 68,85
DASSY Croft Drielaagse fleecejas
€ 56,20 € 68,00
DASSY Indy Sweatshirt hoodie
€ 40,50 € 49,01
DASSY Austin Canvas Werkjas
€ 95,00 € 114,95
DASSY Bolt Canvas bretelbroek
€ 59,00 € 71,39
DASSY Connor Canvas Werkbroek
€ 52,00 € 62,92

Dassy DNA staat voor superieure duurzaamheid

Reken op een superieure duurzaamheid, dankzij de extreem slijtvaste en uiterst comfortabele canvas stof en extra Cordura® versterking op slijtage gevoelige plekken als ellebogen en knieën als ook op de verschillende werkzakken. Kortom, DASSY DNA werkkleding staat garant voor duurzame en aantrekkelijke werkkledij, aangepast aan de specifieke noden van de professional. Vandaar Durable, Noticeable en Adaptable (duurzaam, opmerkelijk en aanpasbaar).

Dassy werkkleding laten bedrukken of borduren

Laat uw DASSY DNA werkkleding bedrukken of borduren bij Unishore Bedrijfskleding. In het ontwerp van de werkkleding is rekening gehouden met het eventueel bedrukken of borduren van de kleding. Door de DASSY DNA werkkleding te laten bedrukken of borduren krijgen u en uw werknemers een nog professionelere uitstraling, bent u beter herkenbaar en draagt het bij aan uw corporate identity (bedrijfsuitstraling). Unishore Bedrijfskleding kan u hierin voorzien.

Meer weten? Vraag professioneel advies bij Unishore Bedrijfskleding

Mail ons, vul het contactformulier online in of bel voor meer informatie of een antwoord op uw vraag over DASSY en andere werkkleding. Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat en proberen uw digitale reactie nog op dezelfde werkdag te beantwoorden. Daarnaast zijn wij op werkdagen van 7:30 tot 17:00 uur direct bereikbaar per telefoon op tel: 0223 661 300.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.