(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Dassy collecties

DASSY collecties bekijken? Dassy heeft haar kleding ondergebracht in een aantal prachtige collecties, elk met specifieke eigenschappen en uitstraling.

  • DASSY DNA: Duurzame werkkleding met een onweerstaanbare uitstraling
  • DASSY Classic: Uitgebreide, kwalitatieve lijn van sterke professionele werkkleding die comfortabel zit
  • DASSY D-FX: Dynamische pasvorm, energiek design en groot onderscheidend vermogen
Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

DASSY collecties afgestemd op de job

DASSY wil het werk van professionals veiliger en praktisch maken en streeft er daarom naar om u de beste werkkleding te bieden, waarbij functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en design belangrijke speerpunten zijn. Het is belangrijk dat u vol vertrouwen in uw DASSY werkkleding naar het werk gaat en de kleding voor u het werk laat doen.

Daarom heeft DASSY speciale collecties samengesteld, die goed afgestemd zijn op de wensen en eisen van professionals.

Kleurrijke D-FX & Flex  collectie

In de DASSY D-FX & Flex collectie vindt u kleding waarin u zich makkelijk kunt bewegen. Een ideale kledinglijn voor werknemers die veel in beweging zijn en kleding nodig hebben die hen veel bewegingsvrijheid geeft en de nodige bescherming en functionaliteit. In de D-FX & Flex collectie vindt u daarom mechanische stretch stoffen, 4-weg stretch op zones waar u dat nodig heeft, zoals in het kruis, in de knieholte en aan de achterkant onder de tailleband.

Met deze collectie in wel 7 kleuren, kunt u perfect combineren. Een werkoutfit in 1 kleur of juist in een combinatie van kleuren? De kleding is er voor zowel mannen als vrouwen dus ideaal om de corporate identity mee uit te dragen.

Duurzame, slijtvaste DNA collectie

De DASSY DNA collectie is een collectie voor zelfbewuste vakmannen, die kleding zoeken die tegen een stootje kan en waar je goed mee voor de dag komt. De kledinglijn bestaat uit verschillende onderdelen die goed op elkaar aansluiten. De kleurstelling is neutraal en tijdloos. In deze kledinglijn vind je werkbroeken, werkvesten en werkjassen van oersterk canvas, met versterking met slijtvast Cordura® op zones die veel te verduren hebben, zoals knieën, zakken en ellebogen. De kleding uit de DNA collectie is voorzien van de nodige zakken en functionele details die u bij uw werk ondersteunen.

Vertrouwde Classic collectie

De DASSY Classic collectie heeft een bewezen staat van dienst en is populair bij veel professionals. Het kleurenpalet is breed en de variatie in kleding breed, waardoor er voor iedere vakman en vakvrouw wel een geschikte werkoutfit is samen te stellen. De met de brede zomen in de werkbroeken en overalls kunt u de broekspijpen eenvoudig met 5 cm verlengen. Het drienaadstiksel maakt de broek extra stevig en verlengt de levensduur van het kledingstuk. Werkbroeken in deze collectie hebben een verstelbaar rug-elastiek waardoor ze mooi aansluiten rond de taille en voorkomen dat de broek afzakt.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite